Zapomenuté narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107629
7.8.21 12:19
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat..jak to máte s narozeninami či výročím? pamatuje si to váš partner, nebo zapomíná? když zapomene - za jak dlouho zjistí, že jste měla narozeniny? připomínáte se?

narozeniny bez problémů

zbytek si nepamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.21 15:44
@Wani píše:
Zase to trapne obhajovani chlapu. :roll: Kapacitu na to maji, ale proste jim za to ty jejich zeny nestoji, aby si jedno proste datum zapamatovali nebo aspon zapsali do kalendare.

Smutná pravda. Kor v dnesni dobe, kdy Ti to kalendář, facebook a ja nevim co hlásí prakticky sam od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
7.8.21 15:47
@Ba-stet píše:
Smutná pravda. Kor v dnesni dobe, kdy Ti to kalendář, facebook a ja nevim co hlásí prakticky sam od sebe…

Přesně tak. Podle mě je to velmi chabá výmluva. Z rodiny na nějaké zapomínání narozenin (a to i v před internetové době) neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.21 18:30
@Ba-stet píše:
Taky jsme měli takový pozvolný začátek, ale seznámili jsme se 28.října, tak jsme si o určili jako výročí. Není nad to mít na ten den státem zaručené volno :lol:

Pokud člověk pracuje ve státních službách nebo firmách, kde to třebas dodržují nebo musí dodržovat, tak ano. My máme v práci nepřetržitý provoz, takže svátek nesvátek. :lol:

Ale je super, že vy třeba na to výročí aspoň budete moct něco podniknout, pokud víte, že máte volno nebo jestli vůbec slavíte.
Já vím, že my by jsme si řekli, jak máme pocit, že jsme spolu už mnohem déle a uvařili si spolu třeba večeři. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.21 19:30
@Wenn.Nox píše:
Pokud člověk pracuje ve státních službách nebo firmách, kde to třebas dodržují nebo musí dodržovat, tak ano. My máme v práci nepřetržitý provoz, takže svátek nesvátek. :lol:Ale je super, že vy třeba na to výročí aspoň budete moct něco podniknout, pokud víte, že máte volno nebo jestli vůbec slavíte.
Já vím, že my by jsme si řekli, jak máme pocit, že jsme spolu už mnohem déle a uvařili si spolu třeba večeři. :D

Taky jsem vzdycky neměla volno, ale posledni roky vetsinou jo. My to teda nijak zuřivě neslavime. Vetsinou jeden druheho necim překvapí (vetsinou fakt jeden a druhy nestiha, nevymysli… jsme spolu uz dlouho). Obvykle jdeme na vylet, na večeři, nebo mame aspon takovy svátečnějsi sex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 20:05

U nás je to naopak.. manžel si pamatuje i výročí.. a já věčně zapomínám. :mrgreen: minule jsem si vzpomněla na výročí svatby, ale tak trošku ne naší :mrgreen:

Nějak to nehrotime.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí