Žárlím na přítelovu maminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
23.2.18 09:26
@Anonymní píše:
@fia80 tak když jedu s našima, tak to beru jinak. Dcery mívají bližší vztah se svou matkou než synové se svou ohledně dětí.

Tak jasně, že to bereš jinak, když jedeš s „vašima“, protože jsou to přece „vaši“, ne nějací cizí lidé :mrgreen: Takže ty jezdit s „vašima“ můžeš, vždyť jsou to rodiče a máš je ráda, ale když jede manžel s tchyní, je to divný mamánek. To dá rozum. :lol:

Pokud máš jen syny, tak jak asi budeš koukat na to, že „vaši“ pro tu rodinu budou jen rodiče snach, kteří budou moci jezdit s vnoučaty, protože z nich bude „jedu s našima“, zatímco na tebe zbydou oficiální návštěvy? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
23.2.18 09:51
@Anonymní píše:
@fia80 tak když jedu s našima, tak to beru jinak. Dcery mívají bližší vztah se svou matkou než synové se svou ohledně dětí.

Mě by nevadilo, kdyby jel manžel se svou mamkou a dětmi pryč. Pro mě je důležité, že si to tam společně užijí. A příjde mi, že manžel má s oběma svými rodiči o hodně lepší vztah než já. Hodně věcí jim říká a radí se spolu. A mamánek není. Dokáže oba rodiče i odkázat do patřičných mezí, když potřebuje a oni mu/nám mají tendence mluvit do života.

Ty máš vůči tchýni averzi a proto to tak vidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová