Žárlivá švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24400
31.7.25 11:43
@Anonymní píše: Více

Sklopit hlavu úplně ne. Drž si své hranice. Uvidíš co bude časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.7.25 11:45

To byla reakce na @anavi13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.7.25 11:48
@anavi13 píše: Více

Tak jasně že za maminkou může přijít kdykoliv, když jí to nevadí. Řešení to má, odstěhovat se.
Nikdy bych do společného bydlení nešla a to mám s dětmi dobré vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24400
31.7.25 11:54
@schnulla píše: Více

Ano odstěhování je jediné řešení a nejrozumnější. Sice je kvůli tomu ještě větší zle, ale hledáme vlastní bydlení. My si neuvědomili, že to bude takto těžké spolku bydlet. Je to naše velká chyba. Našim dětem už společné bydlení s námi nedovolíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
31.7.25 11:55

Tohle znám, mohu napsat elaboraty. Pomluvy u manžela, naschvály. Domluvy z mé strany na aktivitu a následně tvrzení, že ona se domlouvala se mnou a já nechtěla. Mojí snahou udělat něco pro její děti - od ní přístup že jsem blbá pi.da a vše je snad jasné. Její manžel mému chlapovi domlouval, at si mě nebere, jak byl zmanipulovaný :mrgreen: jo naprostá paráda.

Jediná rada - usmivej se a žij svůj život, to jí na.ere nejvíc a upřímně, to je teď tvůj cíl. Abys nebyla na.rana ty, ale na.rala ji. Protože ta frustrace po těch letech je fakt otřesná.

Že jsou její rodiče na její straně jim za zlé neměj, je to jejich dcera. Že ignoruje další děti - když to dělá jen ona, neřeš.

U nás se to zlepšilo, jakmile jsme měli děti i my i oni, buď mě pomlouvá lépe, že se to je mně nedostane, nebo fakt nic neřeším. Nevím.

Jednou byl naprostý vrchol, když tchýně řekla mému manželovi, že musíme chápat, že mě její manžel nesnáší. Ho.no musíme, byl naočkovaný od ní od první chvíle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.25 11:57

Já to tady schytám, tak radši anonymně :mrgreen: Připomnělo mi to můj vztah se švagrovou, jen já jsem ta špatná :lol: Jsme stejně staré, v našich 31 letech si našla mého bratra, dítě měla jenom ona a z nějakého důvodu nabyla dojmu, že z nás musí být nejky, jako sorry, už jsem dávno měla svůj život a brala jsem ji jenom jako bratrovu partnerku, o setkávání mi šlo především s bratrem, což ona nějak nebyla a není schopná pobrat :oops: Od začátku jsem si o ní myslela svoje, prostě jednoduchá naivka, která dělala jakoby patřila do rodiny odjakživa… Velmi nepřekvapivě po necelém roce jejich vztahu selhala antikoncepce a já nebyla dostatečně hotová z jejich dítěte a navíc ani z toho jejího z předchozího vztahu a hlavně z ní, jako proč bych měla? :think: Dítě máme o něco starší než jejich společné a zkrátka si žijeme svůj život s manželem a nepotřebuju mít švagrovou za kámošku jen proto, že je s mým bratrem, jsme každá úplně jiná, máme jiné názory a celkový pohled na svět a ano, několikrát mi bylo kladeno na srdce, ať jí dám šanci, ať ji mám ráda, že je to přece bratrova partnerka, chovám se k ní slušně a tím to pro mě končí, a že mě považují za mrchu? Tak ať, je mi to vlastně jedno :oops:

• Citovat
  • Upravit
6693
31.7.25 12:00

Vůbec, já jsem to jednou narovinu napsala. Že mě ty boje nebaví a byla jsem za krávu. Podle nich žádné boje nejsou a oni nebudou nic spravovat, mají mě velmi rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
31.7.25 12:01

Sklopit hlavu určitě ne. Ale nesnažit se vysvětlovat, zavděčit se, snažit se aby vše bylo v pohodě. Žij si svůj život a snaž se (jasně, nepůjde to hned) být flegmatik, neřešit ji - jen tak si zachováš své duševní zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
31.7.25 12:07

Zajímavý pohled, u nás to tak nebylo, ani jsem ji nepotřebovala potkávat. Ale když už, tak se snažím o hezké vztahy.

Nicméně jedna věc mě zaráží, když jsou pár, následně rodina s dítětem, tak snad potkavas všechny a že ty chceš potkávat jen bratra? To je na tom to ujeté. On už není osamocená jednotka, ale pár a že si chce vybudovat vztahy je normální.

Nedovedu si představit, že bych u svých sourozenců chtěla vyšachovat jejich známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.7.25 12:16

Tak přeju ať brzo najdete :kytka:
Uvidíš, že se vám všem uleví. I tchánovcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24400
31.7.25 12:17
@Temnástranasíly píše: Více

To máš pravdu. Jsou pár. Nejde je dělit. A hlavně se to ani nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.25 12:20
@Temnástranasíly píše: Více

To jsem asi špatně vyjádřila, ani by mě nenapadlo, že se chci potkávat samostatně s bratrem, jenom při našich společných návštěvách se chovala, jako bychom byly my dvě sestry, měla potřebu skákat do rozhovorů, který se jí absolutně netýkaly, neměla k nim co říct a do toho její hlody „nojo, chlapi“ a ani ji nedocházelo a stále nedochází, že to není o ní :nevim:

Příspěvek upraven 31.07.25 v 12:22

• Citovat
  • Upravit
2820
31.7.25 12:21

Podle mne to neskutečně hrotíš. No a co ze se chce vyfotit jen s brachou? Tak ji nech, ne? :nevim: my ted byli na dovolene se švagrovcema a normalne jsem ji nabizela, ze nepolezu do vsech fotek, at maji pro rodice jen sourozenecke… to same s tou navstevou. Tobe se nechce kvuli diteti, tak tam snad muze jet chlap sam s holkama, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24400
31.7.25 12:23
@schnulla píše: Více

Děkujeme. Tchanovci na to přijdou, že je to tak lepší, tak to bude chtít hodně času. Počítali s tím, že se o ně budeme starat ve stáří a udržovat dům. To ponesou velmi těžko. Hlavně na tu údržbu domu, zahrady tak bude méně času. A budou se pak do péče o rodiče muset zapojit všichni sourozenci a to bude další konflikt. Ale určitě to bude lepší než teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
31.7.25 12:25

A nemůže se tam nastěhovat švagrová když je tam stejně denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová