Žárlivost u partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6859
26.2.19 17:20

A co uděláš zítra když nepůjde k té psycholožce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
26.2.19 17:26

Zdrhej a nevracej se!!!!.....neomlouvej ho,nelituj ho,nezmění se a ty budeš mít peklo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 17:29
@Náměsíčná píše:
A co uděláš zítra když nepůjde k té psycholožce?

Sekla jsem se. Má tam být ve čtvrtek. Já vím že tam půjde aby měl na chvíli ode mě klid, ale neřekne ji všechno. Řekne ji půl pravdy a nakonec udělá psychopata že mě, že přeháním z toho mám strach. Přijde domů s tím že psycholožka shledava jeho reakce jako normální. To si myslím že mi řekne. Bezpochyby taky bude tvrdit že za to vlastně jako vždycky můžu já. Vůbec nevím jestli to s ním mám ještě řešit. Jak tady už jednou někdo napsal utéct za vcasu. Ale je mi hrozně líto malé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 17:31

Spíše se utvrzuju teďka v tom, že když utecu, dělám správně.

• Citovat
  • Upravit
6859
26.2.19 17:35
@Anonymní píše:
Sekla jsem se. Má tam být ve čtvrtek. Já vím že tam půjde aby měl na chvíli ode mě klid, ale neřekne ji všechno. Řekne ji půl pravdy a nakonec udělá psychopata že mě, že přeháním z toho mám strach. Přijde domů s tím že psycholožka shledava jeho reakce jako normální. To si myslím že mi řekne. Bezpochyby taky bude tvrdit že za to vlastně jako vždycky můžu já. Vůbec nevím jestli to s ním mám ještě řešit. Jak tady už jednou někdo napsal utéct za vcasu. Ale je mi hrozně líto malé.

Po tom to příspěvku nechápu proč jsi se k němu vracela? Proč je ti líto malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
26.2.19 17:36

O tom vůbec nepochybuj…

• Citovat
  • Upravit
93
26.2.19 17:42

Lito male by ti melo byt v pripade ze s tim psychopatem zustanes.
Uz si to nechala zajit daleko kdyz na tebe pred ni rval a nadaval ti. Mela si se tvrde ohradit kdyz ti zakazoval se stykat s rodinou. To bych si nikdy nenechala zakazat!!!
A pritvrzuje protoze si mu uz tolik dovolila te omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
26.2.19 19:05
@Anonymní píše:
Sekla jsem se. Má tam být ve čtvrtek. Já vím že tam půjde aby měl na chvíli ode mě klid, ale neřekne ji všechno. Řekne ji půl pravdy a nakonec udělá psychopata že mě, že přeháním z toho mám strach. Přijde domů s tím že psycholožka shledava jeho reakce jako normální. To si myslím že mi řekne. Bezpochyby taky bude tvrdit že za to vlastně jako vždycky můžu já. Vůbec nevím jestli to s ním mám ještě řešit. Jak tady už jednou někdo napsal utéct za vcasu. Ale je mi hrozně líto malé.

Nemůžeš tam jít s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.2.19 20:45
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se poradit ohledně žárlivosti u partnera. Žijeme spolu necelé dva roky a já hned na začátku našeho vztahu otěhotněla. Nyní máme osmiměsíční holčičku a jsem s nervama v koncích. Že začátku vztahu bylo všechno krásné a choval se slušně. Postupem času začal být extrémně žárlivý. Začínalo to šťouranim se v mobilu. Že začátku jsem si myslela že to není nic strašného, že se jen ujišťuje, protože jsme spolu chvíli, ale po porodu dcerky to vygradovalo do neunosnych mezí. Zakazuje mi chodit ven, bavit se s rodinou atd. Poslední kapka byla teďka ve čtvrtek, kdy jsem šla k sestřenici si nabarvit hlavu. Vrátila jsem se domů a dva dny poslouchala hromadu urážek typu že mi vlasy smrdí samý č… k a že jsem se byla pelešit bůh ví kde. Že roztahuju každému. Ani jsem nevěřila že takovou slovní zásobu může mít. Každopádně po tom, co se tohle stalo a já se chtěla sebrat a jít pryč, protože jsem byla úplně na dně po těch jeho urazkach mi řekl, že ať si tahnu, ale dcera zůstává u něj, že je stejně rodič jako já a že mi ji nedá. Nepřála bych to nikomu vidět na vlastní oči. Malá plakala on po mě hystericky řval, trepal se že mi ji prostě nedá. Já jsem nedělala scény kvůli malé a snažila se ho uklidnit, ale to prostě nešlo. Nakonec jsem zavolala otci ať pro nás přijede a nakonec se asi trošku vzpamatoval a malou mi předal. Přijela jsem k našim a SMS typu že mu to je líto atd… Takových excesu jsem zažila už hodně, ale teďka můžu říct poprvé že jsem měla z něj strach. V sobotu jsme měli jít na ctyricatiny od jeho sestry, tak jsem nakonec svolila, že tam nakonec půjdeme, ale že si zajde k psychiatrovi. On strašně slibuje že k psychiatrovi půjde, že co se stalo řekne psycholozce ke které jde ve středu, ale vůbec mi nepřijde, že by si myslel že udělal něco špatného. Zajímá mě to, jestli některá z vás má podobnou zkušenost a zda někomu psycholog nebo psychiatr pomohl. Za každou zkušenost budu ráda

TWL, to je vážně hardcore. Utíkej pryč. Bude to jenom horší. To je už jako přes kopírák tady dneska. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 07:07

Mě je taky líto té malé… Že ji necháš to všechno sledovat. Podle popisu těch jeho záchvatů bych z něj měla strach. Měla bys chránit hlavně ji a včas odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí