Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petruska10 Tak budu držet palečky ať to vyjde
a jinak výsledky krve těhotenství potrvdily a mám 1450,8 jednotek a ultrazvuk tomu odpovídá
těším se na ultrazvu,doufám že bude něco vidět… ![]()
@MishulkaS tak se pak pochlub s fotečkou z UTZ ![]()
děkuji za podporu ![]()
@petruska10 určitě…Jinak já ani nevím kolikátý týden bych byla protože nevím kdy byla ovulace ale myslím že takový pátý týden
@MishulkaS Ahojky, moooc gratuluju k // a mimískovi v bříšku
mám na tebe otázečku, ty jsi měla poslední MS koncem dubna, ovulku teda cca. v pulce května? a // se ti ukázaly teprv teď? jak dlouhé máš cykly?
omlouvám se za milion otázek ![]()
@katuska_m1 píše:
@MishulkaS Ahojky, moooc gratuluju k // a mimískovi v bříškumám na tebe otázečku, ty jsi měla poslední MS koncem dubna, ovulku teda cca. v pulce května? a // se ti ukázaly teprv teď? jak dlouhé máš cykly?
omlouvám se za milion otázek
Ahoj děkuji,já abych pravdu řekla tak ani nevím kdy jsem otěhotněla či kdy tu byla možnost.Cyklus mám dlouhý 32dní, to je jediné co vím
a nevím jak jsem ani k mimískovi přišla.Prostě tam byli dvě čárky pěkně silný.Neměla jsem odvahu se dříve testovat.Takže žádný duch na testu
…jen jsem cítila že to miminko asi bude.Bylo to nějaké jiné tak jsem si koupila test a bylo to
![]()
@petruska10 určitě ano.Bolesti podbříšku vymizeli,ale začalo mi být po ránu nevolno.Takže jsem se musela nasnídat a mám furt hlad
,jsem unavená…
@petruska10 nemáš za co děkovat.Přeji to každému,protože je to fakt nádherný.A ty jsi ted v jakém čekání?dlouho jsem tu nebyla na diskuzi ![]()
Ahoj holky ![]()
14.6 opět dorazila menstruace ![]()
zase začnu brát clostík a jdeme do posledního pokusu IUI…
přeji krásný zbytek slunečného víkendu…
@petruska10 píše:
Ahoj holky
14.6 opět dorazila menstruace
zase začnu brát clostík a jdeme do posledního pokusu IUI…
přeji krásný zbytek slunečného víkendu…
Ahoj kocko, to je hrozne:-( tak uvidis ja uz jsme to uplne prestala resit uz me to nebavi se porad nervovat
takze pohoda