Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
jak se máte? já čekám na menstruaci a pak začinám stimulovat ![]()
@petruska10
ahojky, ja mam snazici asi pauzu:-)zhorsili se mi deprese a vlastne ani nvim co mi ej jen vim, ze kdyz vyjdu ven je to hrozny mozno agorafobie, musim zajit k Dr:-(
@petruska10
diky peti, snad budu uz je to lepsi, ale stoji me to dost sily a jak se dari tobe?
Ahojky.
doufam, ze se muzu pridat. Tak ja Vam holky nevim, mela jsem to dostat vcera. Mivam to samozrejme pravidelne a dost silne od te doby, co jsem vysadila prasky. Vcera to prislo, ale bylo to je velmi velmi velmi jemne spineni. Ktere ke konci dne prestalo a dneska se zase trosicku vratilo. Jinak mam hrozny migreny, zvracim, pred tydnem jsem mela i prujem, mota se mi hlava a chut k jidlu je dost kolisava.Co si o tom myslite???
S pritelem se snazime teprve tri mesice.
Ahojky, jasne, ze muzes, no ja to tak mivam taky, ale bohuzel mam jen rozhazene hormony a porad jsem jen hkledala priznaky tehu
ted uz na to tolik nemyslim snd to pomuze.-)
Ja prave vubec. Tak nejak chceme mit miminko, ale netlacime na to, proste delame to, co obvykle, nepocitame zadne plodne dny, nemerime zadnou BT.Vis, co myslim
A rozhazene to praveze vubec nemam, myslis, ze teda muzu byt tehotna???I kdyz spinim???A obcas me poboliva pricho, jako pri MS
Ale to bylo uz asi taky tak pred tydnem
A jak dlouho uz se snazite???Drzim palce, snad to pujde :]
Tak zkus test citlivej by to mohl ukazat tehu samozrejme byt muzes kazda to ma jinak, my se snazime 9 mesicu
Dekuju za radu, hned ho zabehnu koupit :] I kdyz nevim, jak poznam citlivej, protoze jsem v anglii a tady nemaj ty samy co? aaaach jooo. Nojsem z toho cela takova…zmatena
Devet mesicu???Tak to je jeste dobry ne???Nebo ne???Kazdopadne drzim palecky
Tak rekni, ze chces co nejcitlivejsi.Me to pride nekonecny snad to nepoznas tak dlouho cekat ![]()
Tak jsem si koupila jeden, kterej muzes pouzit i sest dni pred ocekavanou MS. A cekam a cekam......ale uz vidim hodne slaboulinkatou druhou carku
ale mam jeste dve minuty
Tak carka tam je, ale hodne slabounka, co ted???Myslis, ze to mam zkusit jeste za par dnu???Mozna byste meli s milackem zkusit jet na dovolenou. My to asi pravdepodobne poridili v Parizi
jestli tam teda enco je ![]()
No vidis.-)jj zkus to klido zitra uz by mela jen silit, preji at je to mimi my na dovcu ted nemame finance:-(
@fffsnazilkafff píše:
Ahojky.doufam, ze se muzu pridat. Tak ja Vam holky nevim, mela jsem to dostat vcera. Mivam to samozrejme pravidelne a dost silne od te doby, co jsem vysadila prasky. Vcera to prislo, ale bylo to je velmi velmi velmi jemne spineni. Ktere ke konci dne prestalo a dneska se zase trosicku vratilo. Jinak mam hrozny migreny, zvracim, pred tydnem jsem mela i prujem, mota se mi hlava a chut k jidlu je dost kolisava.Co si o tom myslite???S pritelem se snazime teprve tri mesice.
vítej ![]()
přeji ať čárka dále sílí ![]()
Boze muj, uplne se klepu. Dekuju holky. Ja ti to moc preju. Asi to neni tim, ze je to dovolena, ale tim, ze tam nemas stres a nesoustredis se tolik na to mimco. Vim, ze to neni asi lehky, ale zkus to. Nesoustredit se tolik na to, ono to prijde samo az to budes nejmin cekat.To si teda myslim ja.
Vim, ze ti to asi radi kde kdo a ze se to radi.Ale neboj, jsou pary, ktere to zkousi treba dva a pul roku a pak najednou to prijde.
Kazdopadne drzim pesti