Zase jeho matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.10.20 00:27

A navíc, dceri jsou dva, a ještě ji to pořádně nevysvetlim, díky máte pravdu všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
25.10.20 00:45

Jemu dej ultimátum a s babkou se nebav a dej jí jasná pravidla návštěv. Pokud to nebude fungovat do nějaké tebou stanovené doby, sbal kufry a utíkej s malou někam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
25.10.20 01:18

Pošli ji do riti. Proste na plnou pusu. A jeho taky. A odstehovat se, s nim nebo bez nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.10.20 02:27
@Danielka 230 píše:
@Bábrdl blbě sem to napsala moje dcera říká babičce, mamko ale někdy přítel taky :/ :roll:

A jak jinak má říkat své mámě? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.20 02:44

@Danielka 230 Ajaaaaj, celá moje tchýně :) nakompletku :mrgreen: u nás to došlo až tak daleko, že nám lezla do baráku, já ve sprše a ona na gauči nebo v kuchyni, no málem mě šlehlo..takže jsem nechala vyměnit zámky, řekla slušně, že telefonáty po osmé hodině neberu, dítě má své rodiče tak ať se nám do toho neplete.. zámky vyměněné, telefóny neberu VŮBEC (jinak normálně volala třeba 3-4× za den za jakoukoliv ptákovinu).. vědomě jsem ji odstřihla a že by mi to nějak ublížilo se nedá říct..Ale to víš, že se nám snaží neustále kecat do všeho - od toho jaká si máme dát okna na barák, jak mám sedět, kolik jsem toho vypila, že muž si má dát na obyčejnou rýmu Ibalgin a podobně..nezbylo mi nic jiného než s ní kompletně omezit kontakt, mávnout nad tím rukou a muž to konečně začal chápat..do určité doby jen slova teď už činy..

• Citovat
  • Upravit
866
25.10.20 07:26

Dat mu nuz na krk a promluvit si s nim o tom. Rozhidne necahpu kdyz si takhle stezujes prpc s nim mas dite tohle bylo zajiste jasny uz pred otehotnwni.
Kdyz se bude cukat tak mu rekni ze at si vybere, ze bud ty nebo babicka, ze tohle uz snaset dlouho nechves

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.10.20 09:08

Pokud je z vesnice, obávám se že upřednostni před rodinou tu svou mamku. Mentalita vesnic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
25.10.20 11:08
@Marusee píše:
Pokud je z vesnice, obávám se že upřednostni před rodinou tu svou mamku. Mentalita vesnic… :roll:

to je zas příspěvek někoho, kdo žije celý život v městě a vesnici viděl tak možna z rychlíku ne :roll: :roll:
I na vesnici žijou normalní lidé jako v městě
Znám hodně lidí kdy synové stáli na straně své manželky a i dcery, které stály na straně svého manželé a od rodiču se odtrhli…
Jen se musí dát zakladatelko nůž na krk a když to nejde. Tak odejít a on buď půjde s vámi, nebo mu to po nějaké době dojde a za vámi přijde. Ale musí stát vždy za vámi

• Citovat
  • Upravit
6424
25.10.20 11:27

Přítel je trochu mamánek. To půjde těžko, ale nastavila bych pravidla, že tchyně k vám nemůže pořád chodit a řídit vaší domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.10.20 11:42

@smajlik345 No nekruť očima, měla jsem tu čest být s chlapcem z vesnice(nejednou),tam je jejich rodina, ze které pochazeji primární. A pokud má zakladatelka ňoumu, který neví na kterou stranu se přiklonit tak to je neštěstí. Ale uznávám, je to o zkušenostech a hlavně výběru partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.10.20 08:16
@Anonymní píše: Čauky, potřebuju radu matka mého skoro 30 letého přítele se nám plete neustále do života, a výchovy! Jeho máma rozhoduje kde její 30 letý syn bude žít a jak daleko.. musí nad nim mít staly dohled 😡 dokonce mu vybírá i kamarády 😂 nedávno jsem jí řekla že jsem že zdravotních důvodu, musela ukončit práci že malá do školy nepůjde a bylo zle 😡 to samé rozhoduje o tom kdy moje dítě přestane nosit plenky a podobě já řeknu dceři ne a ona jí to schválně dovolí, podkopává mojí autoritu dcera si pak dělá co chce! Říká Babice někdy mamko, dělá to i přítel, radu mám poslat do haje, ji nebo jeho?

Babičky jsou někdy urputné co si budeme, ale pokud tě partner před ní nepodrží kopla bych jeho i ji do… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová