Zase šmíruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.7.26 21:22

Holky, vy mi tu vůbec nepíšete, to je jen moje halucinace, že sem píšete, to jsou jenom moje bludy, tady neni ani jeden příspěvek, źejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3750
11.7.26 21:30
@SabinaBaranková píše: Více

Znova STIHOMAM. Najdi si to :palec: Ten nemusiš mít na všechno ale na jednu věc. Někteří lidé to mají jen v nějaké činnosti, v nějaký den a vidi buď furt to stejné, nebo mají už pokročilou fázi a vidí hrozbu ve všem + halucinace se rozjedou tak, že se prostě na ulici zblázní a veze je rychlá. Fakt s tím něco dělej, dokud je čas. Notabene, tvoje zprávy jsou taky dobrým odrazem duševního zdraví. Píšeš furt to samé, kompulzivně opakuješ, co jsi už několikrát napsala.
Navrhuji začni s obvoďákem. On tě nasměruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:35
@Jazmine píše: Více

Uvidíme, jak ho v obchode uvidim, zeptam se lidí okolo, jestli toho týpka vidí taky.Jo?
Pokud mi reknou, že nikoho takoveho nevidi, tak mam stihoman
Pokud mi odpivi jo taky ho vidim, no a co s nim, proc se mě ptáte?
Tak odpovím jen tak, holky na netu mi psaly že ho prý nevidím, že je to jen halucinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:38

Policie mi řekla, dělejte si záznamy, v mobilu se u fotky zobrazí kdy a v kolik hodin to bylo foceno.
Takže kdyz vyfotím, u fotky bude cas a den, tak pujdu k. psychiatrovi a ukážu fotky pokaždé jiny cas, jiny den a jestli na fotce uvidi stejnou osobu.Jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:40

On mě šmíruje a ja trpím stihomanem, jo? :lol:
Tak se schvalne budu ptat lidi okolo, jestli toho typka vidi taky a budu si delat záznamy do mobilu.
Pak se ukáže jestli je to stihoman a halucinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:45

Kdyz ho zase potkam, zeptam se lidi okolo, jestli ho taky vidi, nenapadne vyfotím, aby mi psychiatr rekl, jestli ho na fotce taky vidi nebo ne.
Prostě budu se ptat lidi okolo, jestli ho taky vidi, pokud mi. kazdy řekne, že ho vidi, tak ty nesmysly mi tu spíše píšete vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:56

Zajímavé že mam. podezření, že me sleduje jen jeden týpek…ne každý..
Jdu v devet on taky jdu v jednu on taky jdu v osum vecer on taky
Zajímavé, že nemam podezření na víc lidí, jenom na toho jednoho. :think:
To je zvláštní..kdybych trpěla stihomanem, tak bych měla podezření na víc osob.
Ale tohle je jen jeden, který mě kdysi chtěl, ja jeho ne, ja ho odmitla.
A ze zrovna jenom u něj mám stihoman, to je zvláštní. :think:
Znám tolik lidi od vidění o kterých si to nemyslím jen u tohoto.
To je zvláštní, ze zrovna stihoman u toho, který mě chtěl a neni zadany a zoufale hledá holku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:58

Neni zadany, zoufale hledá holku, kdysi mě chtěl. já jeho ne.To je zvláštní ze jen zrovna u něj mám stihoman.Ze to tak nemam u vic lidi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 22:03

Ptala jsem se na nej známé, která ho zná, řekla, že vyhledává kontakty že je sám. Coz vim, je na seznamce, zoufale hledá holku, tak se snaží…ale marně, ja ho nechci.On si mysli, ze kdyz se náhodne jakože…budeme setkavat, že z toho neco bude, je naivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78446
11.7.26 22:05

a tobě je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 22:32

40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 22:35
@stinga píše: Více

Vyhledava kontakty, bydli sám, zoufale se snaží najít ženskou…je divné, že mám stihoman jenom u něj a ne třeba u souseda ze vchodu, ktery má přítelkyní.
Ze ten stihoman mam jenom u nezadaného chlapa, ktereho jsem kdysi odmitla, ktery mě chtěl, ze to nemam tak u většiny lidi ale jenom u toho jednoho, ktery zoufale hledá ženskou, ví, ze bydlim sama jsem bezdetna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78446
11.7.26 22:35

tak to zase nejste od sebe tak moc věkově, ale kdyby se chtěl seznámit znovu, tak by přece něco dělal, něco říkal, nejezdil by ti jen za zády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 22:41
@stinga píše: Více

Jemu.muze bohaté stačit, že mě aspon vidi.Aj to ho může uspokojovat.No prave on vi, že jsem o 10 let mladší, že jsem bezdetna a bydlim sama. Zadny závazek, žádné deti, ze? Tak se nejak snaží, ale je to marné. Ja ho nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78446
11.7.26 22:42

no tak mu rázně řekni, ať za tebou pořád neleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...