Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já ty punčocháče chápu. Děti přijdou zvenku, trochu mokré boty a převlékat celé punčocháče? Navíc to těm dětem moc nejde, s leginami a ponožkami se operuje lépe.
Myslím, že „zákaz“ punčocháčů byl vydán proto, že si je děti ve školce většinou neumí samy pořádně obléct, než že by to byl boj proti nožičkám v teple ![]()
@GabinkaCh Jestli jsi vyvodila, že je dcera špatně oblečená z otázky učitelky, tak bych si to nebrala tak osobně a oblékala podle toho, jak se dcera cítí. Je lepší, když se učitelka zeptá, než když je jí to jedno. Každý máme tepelný komfort jinde. Našich dětí se taky pořád někdo ptá, včetně mě. Většina dětí ze školky chodí v ducatých zimních bundách, naši chodí v softshellkách, včetně tříleté dcery. Včera jsem jí dala tenší zimní bundu a celé odpoledne jsem poslouchala stížnosti.
Starší syn trval na nošení lehke bundy tak dlouho, až si uhnal pořádný nachlazení a byl tejden doma
dokonce ve škole na to dlabal úplně a výlet celodenní, kde bylo 6 stupňů, absolvoval pouze v mikine, což jsem zjistila až z fotek od ucitelky
teď má zakaz a musí povinně nosit lehkou zimni vatovanou bundu. Dobre ví, ze se se zlou potaze, pokud ho na nějaké fotce uvidím zas jen v mikine ![]()