Zasílání balíků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
26.9.11 18:08

Též platba předem na účet a pak pošlu doporučeně či obyčejně (z příchozí plaby na účet ti prosím tě snad nestrhne žádná banka ne? :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.9.11 18:19

jediné jak paní dostane peníze v hotovosti je osobní odběr, nebo pak prodat po bazárkách.(tam ale zase platí za vklad zboží)
nevím jak to je ted, ale dřív si sporka strhávala 2Kč za příchozí platbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.9.11 18:33

takze holky balk posilat jen doporucene?hele a co kdyz neodhadnu cenu baliku,a napisu vetsi postovne?co pak,kdyz zacne nekdo prudit? :think:

• Citovat
  • Upravit
5429
26.9.11 18:34

mamina25 píše:

tak přesně tenhle problém mám s Českou spořkou taky,akorát bohužel mám od ní úvěr,tak odejít nemůžu :-?

Já mám takový pocit,že odejít můžeš i přes ten úvěr,když ten úvěr od nich vezme jiná banka.Tak to udělala kamarádka.Netuším zda to lze vždy,záleží asi na přesné smlouvě s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
26.9.11 18:36

Nemá co prudit,poštovné ví dopředu jaké bude a když se mu to nelíbí,tak ať nekupuje :nevim:. Dělám to taky tak,když mi poštovné přijde moc nenakupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.9.11 18:38
marra píše:
takze holky balk posilat jen doporucene?hele a co kdyz neodhadnu cenu baliku,a napisu vetsi postovne?co pak,kdyz zacne nekdo prudit? :think:

Tak to uhraješ i na balné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
26.9.11 18:38
zuzanasinova píše:
mamina25 píše:
Mám 4eskou Spořitelnu a vždy konecem měsíce si ztrhávaj hrozně moc,že mně s tím už se… :cert:

tak přesně kvůli tomu jsem přešla k mbance. Mám k nim taky výhrady - např. že si nemůžu vložit, jen posílat složenkou sobě na účet; každá 12. a další platba převodem je zpoplatněna 7Kč (zatím, kdo ví) a také výběr z bankomatu mě vyjde draho, když mám účet víceméně jen průtokový - platím kartou minimálně, co přijde, se většinou hned odečte a nebo pošle během týdne. Ale pořád mi to vychází líp než u Spořitelny. Je pravda, že nikdo neví, jak se to bude vyvíjet dál, třeba jen nasadili takové podmínky v začátku, ale zatím se mi to pořád ještě vyplatí.

A proč trapně, od toho tu diskuse přeci jsou ;-)

Já taky(přešla od ČS k mBank,zažila jsem,když odchozí platby nebyly omezené a byly zdarma všechny a nezáleželo na počtu.Teď myslím,že ta 12. platba a další,je zpoplatněna jen 3kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.9.11 18:39
Monny89 píše:
marra píše:
takze holky balk posilat jen doporucene?hele a co kdyz neodhadnu cenu baliku,a napisu vetsi postovne?co pak,kdyz zacne nekdo prudit? :think:

ja si taky prave rikala,ze napisu ze postovne nelze menit,zapocitano balne,a nafta :lol: horsi bude kdyz se seknu v muj neprospech :think:

• Citovat
  • Upravit
24798
26.9.11 18:40
Sunnny píše:
mamina25 píše:
tak přesně tenhle problém mám s Českou spořkou taky,akorát bohužel mám od ní úvěr,tak odejít nemůžu :-? Já mám takový pocit,že odejít můžeš i přes ten úvěr,když ten úvěr od nich vezme jiná banka.Tak to udělala kamarádka.Netuším zda to lze vždy,záleží asi na přesné smlouvě s nimi.

Nebo si založit druhý účet někde u levných bank, na spořkovém nechávat jen tolik peněz, kolik je třeba na splátku a zbytek si poslat na jiný účet a tam už s tím hýbat bez poplatků (neznám podmínky všech bank, ale určitě to někde bude levnější…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.9.11 18:40

založ si účet u Fio banky - vše je zdarma, žádné poplatky, internetové bankovnictví…a je to ;-) pak můžeš posílat doporučeně;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.9.11 18:41
marra píše:
Monny89 píše:
marra píše:
ja si taky prave rikala,ze napisu ze postovne nelze menit,zapocitano balne,a nafta :lol: horsi bude kdyz se seknu v muj neprospech :think:

Tak to se mi taky párkrát stalo, ale neřešila jsem to.. pár korun sem, pár korun tam.. (říkám si, že v životě jsem přišla o víc) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.9.11 18:41
Crawler píše:
založ si účet u Fio banky - vše je zdarma, žádné poplatky, internetové bankovnictví…a je to ;-) pak můžeš posílat doporučeně;-)

mBanka je totéž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
26.9.11 18:44

Tady ke KALKULÁTOR české pošty, sice to tam nemívají s přesností na halíř(dle mé zkušenosti) ale vždy si tam spočítám aspoň přiližně jestli chtít tři pětky a nebo dvě kila :wink:

Pokud bude poštovné stát míň než sis vyžádala, je to prostě balné a cesta n poštu, nafta, čas, který tím tráváš, je to naprosto normální :wink: Samozřejmě vybírat kilo za obyčejnu malou zásilku je blbost že To ti nikdo nekoupí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.9.11 18:44
Monny89 píše:
Crawler píše:
mBanka je totéž :palec:

já jsem nečetla ostatní příspěvky, tak jsem nevěděla, že jste už navrhly jinou banku, ano ano mbank je taky možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
26.9.11 18:54

Holky koukám,že teda nejsem jediná s úvěrem,dnes snad ani skoro nikoho neznám,že by něco nezplácel,je to hrozný :think:
Já se nemůžu dočkat dne,až doplatím úvěr :-)
A jinak to mi už taky napadlo založit si jinde ůčet a mít ho právě na posílání balíků a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová