Zasílání balíků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2852
26.9.11 18:57

pokud nevíte cenu balíčku zkuste zkusit kalkurátor zásilek- dá se tam cca určit poštovné. záleží vžda na člověku za přepážkou, za jaký balíček označí, podle toho pak dá poštovné :-( bývá to většinou -+ 10Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.9.11 20:14

zakladatelko, českou spořitelnu jsemměla taky, a strašný ty poplatky, pak když máš víc obchůdků, jen a jen platíš…tak jsem si založila mBank, kde neplatíš za příchozí platby nic…a mám ji vyloženě jen na obchodování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
26.9.11 20:33
kubykula píše:
zakladatelko, českou spořitelnu jsemměla taky, a strašný ty poplatky, pak když máš víc obchůdků, jen a jen platíš…tak jsem si založila mBank, kde neplatíš za příchozí platby nic…a mám ji vyloženě jen na obchodování :-)

Právě jsme se bavili s chlapem a říka ,že kámoš má tuhle m banku a je max.spokojený,taky si ji založím,nebo má dvě děti,víc neplánuku a to co je nám malé už prodávám a mám hezké oblečky,některé i nové,tak si ji taky založit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.9.11 20:34
Sunnny píše:
zuzanasinova píše:
mamina25 píše:
Mám 4eskou Spořitelnu a vždy konecem měsíce si ztrhávaj hrozně moc,že mně s tím už se… :cert:

tak přesně kvůli tomu jsem přešla k mbance. Mám k nim taky výhrady - např. že si nemůžu vložit, jen posílat složenkou sobě na účet; každá 12. a další platba převodem je zpoplatněna 7Kč (zatím, kdo ví) a také výběr z bankomatu mě vyjde draho, když mám účet víceméně jen průtokový - platím kartou minimálně, co přijde, se většinou hned odečte a nebo pošle během týdne. Ale pořád mi to vychází líp než u Spořitelny. Je pravda, že nikdo neví, jak se to bude vyvíjet dál, třeba jen nasadili takové podmínky v začátku, ale zatím se mi to pořád ještě vyplatí.

A proč trapně, od toho tu diskuse přeci jsou ;-)
Já taky(přešla od ČS k mBank,zažila jsem,když odchozí platby nebyly omezené a byly zdarma všechny a nezáleželo na počtu.Teď myslím,že ta 12. platba a další,je zpoplatněna jen 3kč?

ano 3Kč, to se ještě dá ;-)a na výběry si dávám pozor
já si myslím, že Fio bude za pár let to samé, bez poplatků neudrží žádnou banku, ale pořád je to ještě snesitelné oproti ČS a ČSOB atd. Možná by stálo za to zauvažovat, jestli by se na ty transakce opravdu nevyplatila mbank nebo Fio, za nic se neplatí, t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.9.11 20:35

ahoj
necetla jsem vse, jen prvni stranu.. Dobirka je opravdu draha, doporucene po pripsani penez na ucet, doporuceny maly balicek 37-43kc, vetsi balicek 54, velky cca 60kc.
Pokud nechces na ucet, tak slozenkou, ale nevim zda to kupujici budou chtit takhle posilat, prece jen slozenka je draha.
Pokud ti vadi strhavani penez u Ceske, tak prejdi jinam.
Ja mam mBank jako Zuzka a super, zadne strhavani neni.

Jinak holky jak pisete ohledne tech poplatku za prevody u mBank, tak uz bylo na netu, ze to zrusi a bude to vse bez poplatku a omezeni.
takze pak jen ten vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.9.11 20:39
marra píše:
takze holky balk posilat jen doporucene?hele a co kdyz neodhadnu cenu baliku,a napisu vetsi postovne?co pak,kdyz zacne nekdo prudit? :think:

Tak řekneš - balné, doprava na poštu, čas … :-) S tím se počítá. Pokud to teda není, že zaplatím poštovné 100 a přijde mi zásilka s uvedeným poštovným 30. Většinou je ten rozdíl pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
26.9.11 21:44

Holky tak už vyřizuju formulář do mBank a kolik stojí výběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.9.11 21:47

nevim presne, ale pokud nenakoupite nad 4000Kč mesicne tak mam dojem ze 35Kč za vyber, jinak je vyber zdarma

Příspěvek upraven 27.09.11 v 07:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.9.11 21:49
mamina25 píše:

Pár jich je zdarma.. (nevím počet).. Na netu musí být info někde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.9.11 23:36

Zalezi na tom kolik mas mesicni utratu…ja mam pravidelne 3 zdarma, tzke ani nevim kolik ten vyber stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.9.11 07:55
mamina25 píše:

V ceníku všecko najdeš. Je prostě dobrý platit kartou. Když platíš dostatečně v určitém objemu (v ceníku uvedeno), máš tři výběry kartou zdarma. Od té doby, co zavedli pár poplatků, jsme je ještě neplatili:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
5.2.14 12:36

Dobry den
chtela jsem se zeptat nevite kde sezenu nebo jak se tomu rika - igelity na posilani obleceni nebo nejaka rula a zazehlovaci stroj k tomu? vubec nevim jak to mam popsat dekuji za odkazy napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.2.14 12:48

Přímo na poště prodávají takové igelitové obaly v různých velikostech. A myslím že v papírnictví by je mohly mít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.2.14 19:01
@anomisisi píše:
Dobry den
chtela jsem se zeptat nevite kde sezenu nebo jak se tomu rika - igelity na posilani obleceni nebo nejaka rula a zazehlovaci stroj k tomu? vubec nevim jak to mam popsat dekuji za odkazy napady

kupuji od prodejce na mmb… plastovou obálku, jen popíšeš, odlepíš lepící část a posíláš :-) mají různé velikosti, pro oblečení super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.2.14 22:34
@kubykula píše:
kupuji od prodejce na mmb… plastovou obálku, jen popíšeš, odlepíš lepící část a posíláš :-) mají různé velikosti, pro oblečení super

To budou ty samé jako prodává pošta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová