Zasílání balíků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
29.1.17 21:41

Prosim o radu ohledne poslani baliku. Nejsem v tom zbehla. Zitra pani odesilam oblecky na mimi.Chce to poslat jako balik na postu.Co tedy mam rict zitra na poste? a jak mi vlastne prijde platba? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
29.1.17 21:51

Řekni treba, ze to chceš poslat jako balík na postu :roll: To je zase dotaz. Musíš mit vyplněny podaci lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.1.17 21:52

Pokud posíláte na dobírku cena balíku na poštu je kolem 140,– kč musíte vypsat složenku a podací lístek pokud máte kartu české pošty podací lístek nemusíte. U složenky si vyberete jestli budete chtít zaslat na účet nebo v hotovosti. To záleží jak to budete chtít. Pokud to není dobírka tak 120,– můžete balík pojistit na 5000,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.12.18 17:08

Ahoj, obnovuji, tak prosím o radu zkušenejší :kytka:
Chtěla bych prodat pár zimních značkových dětských botiček, velikosti max do čísla 29 :think: Vůbec netuším, jak to technicky pojmout - můžu botky strčit do velké bublinkové obálky? Nebo radši zabalit do bublinkové folie+ balící papír? Nebo rovnou sehnat krabice?
Kolik si mám účtovat za poštovné? Moje představa je doporučený balíček - zájemce mi pošle peníze na účet, já odešlu balík na poště, ofotím podací lístek, pošlu foto kupci, at je v klidu, než balík dorazí :think:
Na co si ještě dát pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová