Zastavení váhy

5
15.7.20 01:42

Zastavení váhy

Ahoj, zhubla jsem asi 6 kilo za 2 měsíce, což mi nepřijde nějak moc, aby nedošlo k jojo-efektu, jídelníček mám od výživové poradkyně, takže vím, že to byly převážně tuky, ale teď se mi z nějakého důvodu zastavila váha, nevím proč jim podle jídelníčku, neulítávám, piju dostatek vody, tak proč se mi zastavila váha??? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
15.7.20 06:54

@Bara160 to se asi spis zeptej te vyzivove poradkyne ne? :think: cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
15.7.20 07:42
@Bara160 píše:
Ahoj, zhubla jsem asi 6 kilo za 2 měsíce, což mi nepřijde nějak moc, aby nedošlo k jojo-efektu, jídelníček mám od výživové poradkyně, takže vím, že to byly převážně tuky, ale teď se mi z nějakého důvodu zastavila váha, nevím proč jim podle jídelníčku, neulítávám, piju dostatek vody, tak proč se mi zastavila váha??? :nevim: :nevim: :nevim:

A kolik vazis? Jestli mas jeste co hubnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.7.20 07:49

Nemáš před menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
15.7.20 08:02

To muze byt, telo neni stroj. Pokracuj a ono se to zase pohne.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
15.7.20 09:10

Tak záleží taky na tom, jestli cvičíš, kolik vážíš. A hlavně bych se spíš zaměřila na měření centimetrů než změnu váhy. Ale to to měla říct ta poradkyně.

• Citovat
  • Upravit
5
15.7.20 21:21

@cecetka
Podle výživové, abych měla „ideální váhu“ by mělo jít ještě 7-8 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.20 21:23

@Kukacka123
Bohužel nemá teď vůbec volno, a necvičím, protože mi bylo řečeno právě od ní, že nejlepší pohyb je rychlá chůze, takže to dělám pravidelně každý den aspoň hodinu a půl se správným tepem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.7.20 21:26
@Bara160 píše:
@Kukacka123
Bohužel nemá teď vůbec volno, a necvičím, protože mi bylo řečeno právě od ní, že nejlepší pohyb je rychlá chůze, takže to dělám pravidelně každý den aspoň hodinu a půl se správným tepem

To je naprd no. Tohle by s tebou konzultovat mela…asi bych to dodrzovala dal a uvidis ;) kazdopadne bych ji urgovala, at si cas co nejdriv najde, urcite to nebylo nejlevnejsi ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová