Závidím švagrové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pet32
12.8.20 07:51

Tak ona je spokojená, čiší z ní ta spokojenost. To je přitažlivé, je to typ „holčičky“, ono po 30 ukazovat doklady, nic moc a nemožnost přibrat, taky ne.

• Citovat
  • Upravit
40410
12.8.20 07:52
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer, závidím nebo spíše žárlím na svoji švagrovou. Je jí 35,ale vypadá na 18,je to opravdu nádherná žena. Bez make up vypadá úplně úžasné, cpe se od rána do večera a postavu má luxusní. A to má už 5 děti, já jsem teď po porodu. A jsem hodně tlustá, snažím se nějak dát do pořádku… Ale žádnou pořádnou diétu nemůžu, když kojim. A taky nemám tolik času se o sebe starát. Dneska jsme byli se švagrovou na obědě, a tam jí nějaký číšník dál číslo. Potom jí tam ještě balílo několik mužu. Mě si nikdo nevšiml, a prostě mě to zamrzelo. Neřešil někdo něco podobného?

Nechápu, proč Ti vadí, že Ti pingl nenutil svůj telefon a neotravovali Tě místní ochmelkové, osobně mi toto vadí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
12.8.20 07:56
@Kriss Tina píše:
Naopak, strava dela nejvic, pohybem se clovek spis zpevni a nabere svaly.

Strava ano, ale ne dieta. Myslím, že to myslela taky tak, pohybs vyvážená strava. Dieta je maximálně tak k jojo efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
12.8.20 08:06

Jj. chlapa už urvala, tak může vypadat (nebo spíš cítit se) jako vorvaň z obludária :roll:.

Zakladatelko - úplně Tě chápu, taky by mě to mrzelo, zvlášť krátce po porodu to člověk to sebevědomí honí hodně nízko. Dej tomu čas. Nejsem krasavice, ze které si každý na první pohled sedne na zadek. No a občas bych i chtěla, ale každá jsme nějaká. Jistě máš zase v něčem navrch, tak zkus zapracovat na svých silných stránkách. A i ta postava se zlepší, tělo potřebuje trochu času :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.8.20 08:12
@jita22 píše:
To ne, ale nemusí mi mrzet, že je někdo hezčí a štíhlejší a rozdává své telefonní číslo, když mám doma miminko a manžela. V té době jsem byla ráda, že se můžu zrelaxovat mimo domov a takové věci bych neřešila. Ale neřešila bych je ani teď, pokud se cítím tlustá, štve mě to kvůli sobě a mým štíhlým kamarádkám nezávidím.

Jak typické tady…všechno převrátit…nerozumíš psanému textu? Ona dostala číslo od číšníka, nic nerozdávala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
12.8.20 09:00
@berusa.m píše:
Jak typické tady…všechno převrátit…nerozumíš psanému textu? Ona dostala číslo od číšníka, nic nerozdávala. :roll:

Rozumím úplně výborně - ale pro tebe to ještě dovysvětlím - když bych měla doma čerstvé miminko, byl by mi zájem cizích chlapů úplně ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.8.20 09:04
@jita22 píše:
Rozumím úplně výborně - ale pro tebe to ještě dovysvětlím - když bych měla doma čerstvé miminko, byl by mi zájem cizích chlapů úplně ukradený.

A jak víš jak se zachovala její švagrová? Třeba jí to bylo jedno nebo dokonce nepříjemné. Máme jen pohled závistivé „Ošklivky Katky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
12.8.20 09:10
@berusa.m píše:
A jak víš jak se zachovala její švagrová? Třeba jí to bylo jedno nebo dokonce nepříjemné. Máme jen pohled závistivé „Ošklivky Katky“.

Ano, jako „Ošklivce Katce“ s malým miminem by mi bylo jedno, že moje krásná kamarádka je obdivovaná od chlapů a nezáviděla bych jí to. Jak to bere švagrová tu vůbec rozebírat nechci, to je její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
12.8.20 09:17

Ach jo, tyhle závistivky jsou strašný. Někdo má prostě dobrý spalování od přírody, ber to jako fakt. Taky jsem do cca 40 mohla sníst cokoli a nepřibrala jsem. Musela jsem za to strpět jedovaté poznámky těch oplácanějších, pár žen v okolí jsem evidentně dost štvala, že jsem dietu nedržela a byly na mě až hnusný, ani.jsem netušila proč, než mi pak manžel jedné z nich prozradil, že je to závist. Taková závist akorát otravuje vzduch. Teď po 40 se už taky musím hlídat, ale když jsem teď potřebovala 3 kila shodit, tak jsem je shodila, je to jen o vůli a o tom najít si svůj systém stravování a pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.8.20 09:22

Ježíš a těch 5 dětí ji taky závidíš? Asi má zápřah od rána do večera, tak je hubená. Taky se hýbej a jez zdravě, pak půjdou kila dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.8.20 12:39
@Maja25 píše:
@katyca @jita22 Úplný souhlas s holkama. :mrgreen: Napsaly to jasně a výstižně. Jsem ti nemusela psát takovou slohovku. :mrgreen:

Mě se ta tvá slohovka líbila. Nenapsala bych to lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.8.20 12:53

Jako ženu, kterou pořád jsem, by mě to taky mrzelo.
Neboj, bude lépe. Taky s tím teď bojuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
12.8.20 13:01

Já se také často srovnávala. Ale nějak to časem vymizelo. Začala jsem cvičit, zdravě jíst, pečovat o sebe. Tím jsem se začala cítit líp a tohle srovnávání se vymizelo. A taky myslím, že tomu přispívá partnerova láska :kytka:. Zjistila jsem, že je mi líp, když se soustředím hlavně sama na sebe a svůj život. Hlavně - nikdo není dokonalý, já mohu závidět té a té vlasy, ona zas někomu dalšímu závidí třeba, že má pohodový vztah. Vždycky nevidíme, co je pod pokličkou a spousta lidí, jejichž život považujeme za ideální, ho tak nevnímá a naopak by si přáli něco třeba z našeho života :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
12.8.20 13:06

Netrollis tak nahodou? :) Proc bys to sem psala, co ocekavas od debaty, jak ti pomuze??

Pokud ale netrollis, tak zavist je fakt metla (dusevne) hnusnych zenskych, staci ze jedna vypada lip a zavistlivky se muzou v ramci samici rivality pocourat od jedu… a pritom tvoje svagrova vubec nemusi byt stastnejsi jak ty, co ty vis, so proziva, co ma v dusi, co vsechno si v sobe nese…Kazda zena muze byt hezka, pokud se o sebe stara, mas nadvahu? Tak s tim neco zacni delat a to hned dnes. Zmen jidelnicek, vyhod vsechny sracky, at dominuju v tvem jidelnicku rostlinne bilkoviny, lusteniny, zeleninove salaty a jako dezert si davej ovoce a pi hodne vody. Zjisti, co by te bavilo, jakej druh sportu a prihlas se treba na tanec, orientalni tance, koleckove brusle, anebo neco jine, uvidis, jak kila pujdou dolu. A starej se o vlasy, o mejkap, oblec se hezky, zensky, pubavne, ale ne vulgarne a vyzyvave a budes se cejtit sama lip. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
12.8.20 13:17
@My Melody píše:
Netrollis tak nahodou? :) Proc bys to sem psala, co ocekavas od debaty, jak ti pomuze??Pokud ale netrollis, tak zavist je fakt metla (dusevne) hnusnych zenskych, staci ze jedna vypada lip a zavistlivky se muzou v ramci samici rivality pocourat od jedu… a pritom tvoje svagrova vubec nemusi byt stastnejsi jak ty, co ty vis, so proziva, co ma v dusi, co vsechno si v sobe nese…Kazda zena muze byt hezka, pokud se o sebe stara, mas nadvahu? Tak s tim neco zacni delat a to hned dnes. Zmen jidelnicek, vyhod vsechny sracky, at dominuju v tvem jidelnicku rostlinne bilkoviny, lusteniny, zeleninove salaty a jako dezert si davej ovoce a pi hodne vody. Zjisti, co by te bavilo, jakej druh sportu a prihlas se treba na tanec, orientalni tance, koleckove brusle, anebo neco jine, uvidis, jak kila pujdou dolu. A starej se o vlasy, o mejkap, oblec se hezky, zensky, pubavne, ale ne vylgarne a vyzyvave a budes se cejtit sama lip. :kytka:

Já bych tomu i věřila. Mám kolegyni a to je tak závistivá ženská, že to jsem neviděla. Ta to ani neskrývá, projde kolem nás pěkná žena a téměř vždy si neodpustí něco ve stylu:,,No, tak kdybych měla prachatýho manžílka, tak taky utrácim jen za hadry/ježiš, na co má iphone, to jako ukazuje, že na to má, stejně je to jen póza/hmm, tak až bude mít dítě, tak si povíme, zda bude tak hubena.” Nebo po jednom konfliktu s další kolegyní řekla, že si asi myslí, že když jezdí na dovolenou na jachtu, že si může vyskakovat :mrgreen:. No jako, od dospělý vzdělaný ženský s rodinou bych teda tohle chování fakt nečekala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová