Závidím švagrové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18013
12.8.20 13:48
@yocheved píše:
Já se také často srovnávala. Ale nějak to časem vymizelo. Začala jsem cvičit, zdravě jíst, pečovat o sebe. Tím jsem se začala cítit líp a tohle srovnávání se vymizelo. A taky myslím, že tomu přispívá partnerova láska :kytka:. Zjistila jsem, že je mi líp, když se soustředím hlavně sama na sebe a svůj život. Hlavně - nikdo není dokonalý, já mohu závidět té a té vlasy, ona zas někomu dalšímu závidí třeba, že má pohodový vztah. Vždycky nevidíme, co je pod pokličkou a spousta lidí, jejichž život považujeme za ideální, ho tak nevnímá a naopak by si přáli něco třeba z našeho života :kytka:

souhlas.
Porovnavani se je strasnej nezmysl, protoze kazdej covek jede po sve jedinecne ceste a zrovnavat proste nejde. Zavistlivec si neuvedomuje, ze kazdej clovek, i ten kteremu zavidi, si nese svuj batoh problemu na zadech a nikto nevidi do jeho duse.

Po letech mi spoluzacka rekla, ze mi holky zavidely meho chlapa, muj prvni vazny a toxicky vztah…a kdyz jsem ji rekla, ze ten dokonalej chlap byl pacos s poruchou osobnosti a 5 let s nim jsem trpela jak blazen, koukala jak puk. A to jsem jeste nerekla, co jsem v te dobe, jake traumy resila s rodinou…proste nikdy nejde zrovnavat, do zivotu jinym lidem stejne nevidime.. zavist je hnusna zbytecnost dusevnich omezencu. Mmch, taky narciste zavideji, zavist je jejich hnaci motor, zavideji vsechno, od IQ az po otlaky na nohou, ale umi to skvele maskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 10:11

Žárlím na švagrovou

Ahoj holky, spíš se chci jen vypovídat. Žárlím na švagrovou, trochu ji závidím a dokonce bych někdy chtěla být jako ona. Nemáme moc blízký vztahy. Prijde mi že nejsme dost dobrý. Oba se švagrem jsou ty typy lidí který maj ve všem dost štěstí a všechno jim vychází. Bez nějakýho snažení většinou náhodou ke všemu přijdou. My máme jedno dítě a oni tři. Já jsem věčně servaná, nemám na nic čas, doma bordel a já vypadám jak troska. Kolikrát je mi že sebe špatně. Ona vypadá líp než před dětmi. Je krásně hubená a je to prostě kočka. Když je pak nějaká rodinná akce, tak bych nejradši nešla, protože vedle ní si připadám jak šmudla. Když se vidím na fotkách, tak bych brečela. Hrozně jsem po porodu přibrala. Navíc jsem po porodu začala být dost úzkostná a nad vším strašně přemýšlím. Uvědomuju si že to není její chyba ale moje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová