Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na piano. Moc mě to mrzí, když vidím jinde tu podporu. Jedno dítě jsem strašně podporovala (nutili ho, přestože dítě brečelo, že nechce), povídali jsme si o tom, pouštěli písničky na ten nástroj - po 3 letech to dítě začalo bavit. U nás to dříve nebo později dítěti znechutí a nechá toho. A já budu ta špatná. Nemá po kom mít talent a hudební sluch. A přesto ma. Ono fakt každý týden poslouchat znechuceně, kde zase byl a že to je na h… A k nicemu a trapný, ať radši dělá nějaký sport… (což dělá taky).
Jo, chapu
drzte se
![]()
A není to náhodou hezký závidět svým dětem? To znamená, že se o ně krásně staráte a mají dětství, jaký by sis sama přála pro sebe. Já měla taky dětství na prd a teď, když mám dítě, tak si uvědomuju, co všechno mi naši nedopřáli (nemyslím jen materiálně). A jasně, na jednu stranu se lituju, ale mnohem šťastnější jsem za syna. ![]()
@divine woman píše:
@Anett.taa Ona je také otázka, jestli to naše děti ocení.
Neoceni
mozna nekdy v daleke budoucnosti ![]()
@divine woman píše:
@Anett.taa Ona je také otázka, jestli to naše děti ocení.
Ja myslim, ze ma clovek casto pocit, ze to nebylo ono (nutili me do hudebky/kdyby me tenkrat nutili do hudebky). Ale když to rodič dela s dobrym úmyslem, tak to nakonec pochopí ![]()