Závidím všem okolo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
5.2.20 17:31
@Zoe1 píše: :-D a kolik je teďka dceři? O tom ovladači sním teďka každej den :-D jako byl ve filmu Klik :-D

Teď je jí pět, mladší dva a půl. Tu jsem si užila jako miminko hodně - starší už byla větší. Ty máš děti hodně rychle po sobě, to musí být záhul. Jo a ten ovladač by měl mít hlavně jednu funkci-režim mute! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.2.20 21:13
@martina bl píše:
Teď je jí pět, mladší dva a půl. Tu jsem si užila jako miminko hodně - starší už byla větší. Ty máš děti hodně rychle po sobě, to musí být záhul. Jo a ten ovladač by měl mít hlavně jednu funkci-režim mute! :mrgreen:

No docela to záhul je, potřebovala bych přeskočit tak rok :-D pak už si spolu třeba trochu vyhrajou…a mute, to by bylo k nezaplacení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
5.2.20 22:07
@Zoe1 píše:
No docela to záhul je, potřebovala bych přeskočit tak rok :-D pak už si spolu třeba trochu vyhrajou…a mute, to by bylo k nezaplacení :-D

To víš, že si vyhrajou a jak! Dvě děti ne moc věkově od sebe-supr, vyčkej času. Holky si umí hrát i hodinu v kuse, tam bůhvíco řeší a já si piju kafe, čtu časáky a vůbec o nich nevím. To bys s jedním neměla! Tak ať ti to uteče! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
6.2.20 08:53
@martina bl píše:
To víš, že si vyhrajou a jak! Dvě děti ne moc věkově od sebe-supr, vyčkej času. Holky si umí hrát i hodinu v kuse, tam bůhvíco řeší a já si piju kafe, čtu časáky a vůbec o nich nevím. To bys s jedním neměla! Tak ať ti to uteče! :palec:

Díky, snad to rychle uteče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
7.2.20 02:35

Já závidím všem těhulím, protože já chci taky!! :lol: Zatím se nám nedaří, podařilo se nám akorát ZT v 9tt :,( No co, země se točí dál. Je dobrý si v těch těžších chvílích uvědomit, za co můžu bejt vděčná… Že jsem zdravá, že už jedno úžasný dítě mám, že mám skvělýho chlapa, že mám prima rodinu a kamarády kolem sebe. A je hezký si i večer před usnutim promítnout den a říct si, za co jsem dnes vděčná. Za krásný čas strávený se synkem doma, za dobrý oběd, za úsměv cizí paní v restauraci, za božský sex s partnerem… ono je toho nakonec mraky až člověk dojde k tomu, že je vděčný za to, že slunce na nebi ráno opět vyšlo… v tu chvíli člověk tak nějak přirozeně přestane závidět, protože si uvědomí, že život je dar. A skládá se z maličkostí, které je třeba nepřehlížet… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8.2.20 15:40

Buď v klidu, vše se v dobré obrátí a začne být líp. Uživej dceru a soustřeď se na sebe! Najdeš si super chlapa a za rok se tomu zasměješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
8.2.20 15:52
@Anonymní píše:
Závidím všem mim známým a kamarádkam, že mají úplnou rodinu, že mají partnery, že je nikdo v těhotenství neopustil. Závidím svému ex, že má ženskou (kvůli které nás opustil) stydím se za to. Nikdy jsem se necítila tak opuštěná, bezcennà, neschopná. Stydím se za to, že nejsem šťastná na mateřské, že musím bydlet u rodičů, a že si tu vylivam srdce, jak nějaká nevyrovnaná kráva. Miluju svojí dceru a jsem šťastná, že jí mám, ale sama v sobě mám problém… přeji všem hezký den :-)

Já všem závidím zdravé děti i když mám milujícího manžela. Neztrácej naději, držím pěsti ať potkáš toho pravého ;)

• Citovat
  • Upravit
36504
8.2.20 16:42
@Anonymní píše:
Dik za diskuzi, ja se taky ted zrovna poslednich par dni utapim v zavisti (a sebelitosti). Neopustil me tedy chlap a mam krasnou rodinu. U me je to zase zavist vsem znamym a spoluzakum z vysoke, jak si uzivaji zimu nekde na kokosovych ostrovy ostrovech, pripadne na lyzovacce v Alpach.. Mezitim co ja sedim doma s nemocnym deckem a bubnem, koukam z okna a muj svet se smrsknul na teplaky, mastny vlasy, vareni, uklizeni, utirani nudli a zadku :(

udělala jsi v životě něco pro to, abys na ty kokosové ostrovy také mohla jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 19:50
@Burj Chalifa píše:
udělala jsi v životě něco pro to, abys na ty kokosové ostrovy také mohla jet?

Uz jsem tam byla pred detmi.. A ted s jednym skolkovym a druhym v brise to moc nejde :?

• Citovat
  • Upravit
14944
9.2.20 09:58
@Burj Chalifa píše:
udělala jsi v životě něco pro to, abys na ty kokosové ostrovy také mohla jet?

Ona nemá problém s penězi, ale s „děckem a bubnem“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová