Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych se zde neměl dotazovat, diskuze je pro ženy, ale četl jsem zde nějaké příspěvky, třeba se tu najde žena, která dělala něco podobné a bude mi schopna poradit. Žijeme s partnerkou cca 15 let, jí bude letos 40, máme tři děti. Vypadá ale o hodně mladší, je velmi sexy a jsem si vědom, že vždy po ní koukalo mnoho mužů. Je tomu cca rok, co jsem ji přistihl v bytě, kde byl privát s nějakým starším mužem. Brečela, prvně mi řekla, že si nemůže pomoc, že je nemocná sexem, že se půjde léčit, dokonce si domluvila termín u psychologa. Nebudu popisovat jak jsem se to dozvěděl, to by bylo na déle, ale zpětně jsem zjistil, že tam jezdila něco přes rok jednou někdy dvakrát týdně. Měla nějaké poznámky, tak vím, že měla třeba za den 12 „klientů“. Slíbila, že to už nebude dělat, ale nakonec zrušila objednání k psychologovi a chvíli byl klid. Po nějaké době se situace opakovala přistihl jsem ji jak vychází z wellnesu z jiným mužem. Opět sliby, a podobná situace se opakoval znovu o dva měsíce později. Vždy jsem ji miloval, udělal bych pro ni cokoli a v té době jsem i na ní viděl, že zřejmě propadla touze cítit se pro někoho atraktivní, něco jako když chlap chytne druhou mízu, začala nám víc organizovat život výlety atd. Následně chtěla ještě jedno dítě, hodně jsem váhal nakonec jsem souhlasil, myslel jsem že se definitivně změní opak byl pravdou. Dnes je ve třetím měsíci, hádáme se každý den, úplně se změnila, zničeho nic mi říká jaká je se mnou nuda, že se těší a hned po porodu bude zase žít, chodit si kde chce a s kým chce. A pořád mluví kolik si vydělá peněz. Je úplně posedlá tím že chce vypadat co nejlépe, začala si psát se svými klienty, kterým dala soukromé číslo. Je potřeba říci, že to nikdy neměla zapotřebí, jsme zajištění máme vše, dostatek peněz, krásný dům, tři děti nejmaldší je 5. Je asi fakt nemocná nevím co dělat, vím že dále to takhle nejde, zbláznil bych se, ale co děti nechci o ně přijít.
Já zjistit, že mě toto chlap dělá utíkám pryč, podle mě to nemá cenu a bude to dělat dál…
Myslím, že máte velkou šanci mít děti u sebe, kdyby tohle věděla sociálka. Jinak bych se bála, aby dítě bylo vůbec moje… Promiň, ale takové ženy se mi příčí
, prostě jsou pro mě špíny!
@911 píše:
Asi bych se zde neměl dotazovat, diskuze je pro ženy, ale četl jsem zde nějaké příspěvky, třeba se tu najde žena, která dělala něco podobné a bude mi schopna poradit. Žijeme s partnerkou cca 15 let, jí bude letos 40, máme tři děti. Vypadá ale o hodně mladší, je velmi sexy a jsem si vědom, že vždy po ní koukalo mnoho mužů. Je tomu cca rok, co jsem ji přistihl v bytě, kde byl privát s nějakým starším mužem. Brečela, prvně mi řekla, že si nemůže pomoc, že je nemocná sexem, že se půjde léčit, dokonce si domluvila termín u psychologa. Nebudu popisovat jak jsem se to dozvěděl, to by bylo na déle, ale zpětně jsem zjistil, že tam jezdila něco přes rok jednou někdy dvakrát týdně. Měla nějaké poznámky, tak vím, že měla třeba za den 12 „klientů“. Slíbila, že to už nebude dělat, ale nakonec zrušila objednání k psychologovi a chvíli byl klid. Po nějaké době se situace opakovala přistihl jsem ji jak vychází z wellnesu z jiným mužem. Opět sliby, a podobná situace se opakoval znovu o dva měsíce později. Vždy jsem ji miloval, udělal bych pro ni cokoli a v té době jsem i na ní viděl, že zřejmě propadla touze cítit se pro někoho atraktivní, něco jako když chlap chytne druhou mízu, začala nám víc organizovat život výlety atd. Následně chtěla ještě jedno dítě, hodně jsem váhal nakonec jsem souhlasil, myslel jsem že se definitivně změní opak byl pravdou. Dnes je ve třetím měsíci, hádáme se každý den, úplně se změnila, zničeho nic mi říká jaká je se mnou nuda, že se těší a hned po porodu bude zase žít, chodit si kde chce a s kým chce. A pořád mluví kolik si vydělá peněz. Je úplně posedlá tím že chce vypadat co nejlépe, začala si psát se svými klienty, kterým dala soukromé číslo. Je potřeba říci, že to nikdy neměla zapotřebí, jsme zajištění máme vše, dostatek peněz, krásný dům, tři děti nejmaldší je 5. Je asi fakt nemocná nevím co dělat, vím že dále to takhle nejde, zbláznil bych se, ale co děti nechci o ně přijít.
To fakt myslite vazne, mit doma ku.vu a s ni mit tri deti?? Asi vas to pritahuje, jinak by jste ji davno.kopl nekam. Sorry, ale to se fakt deje?
@911 píše:
Mám kamaráda (kolegu z práce) a ten měl něco podobného ale mnohem víc light verze. Že začátku za prachy, používala k tomu svůj byt, její dvě děti byly klidně ve vedlejší cimře. Později zadarmo a kdekoliv, to už by jí mohl kámoš nečekaně překvapit v bytě. Totálně závislá na sexu. Už spolu nejsou, šla za štěstím. Kámoš to oplakal, miloval ji. Nevadí mu čím se živila. Tohle nechápu. Ona i na první pohled vypadala že jí to mrd*ání kouká z očí. Žít s takovou šlápotou, to si vůbec nedovedu představit. ![]()
By mi zajímalo, jak stihla za den 12 klientů. To je dobra kachna.
@Mango_Lassi píše:
Pohádka o MILFce, co po ní jede hodně chlapů, díl 3.
To nemá chybu!
Poprskala jsem si monitor ![]()
@Pan Dan píše:
Mám kamaráda (kolegu z práce) a ten měl něco podobného ale mnohem víc light verze. Že začátku za prachy, používala k tomu svůj byt, její dvě děti byly klidně ve vedlejší cimře. Později zadarmo a kdekoliv, to už by jí mohl kámoš nečekaně překvapit v bytě. Totálně závislá na sexu. Už spolu nejsou, šla za štěstím. Kámoš to oplakal, miloval ji. Nevadí mu čím se živila. Tohle nechápu. Ona i na první pohled vypadala že jí to mrd*ání kouká z očí. Žít s takovou šlápotou, to si vůbec nedovedu představit.
Kamarád má ty děti v péči a nebo nebyly jeho?
To jsi opět Ty, ten pohádkář, který tady občas píše, jak jeho ženu chtějí mladí muži atd.? ![]()
@Klopotkova píše:
To jsi opět Ty, ten pohádkář, který tady občas píše, jak jeho ženu chtějí mladí muži atd.?
Jo. Tady je díl 1
@Mango_Lassi píše:
Jo. Tady je díl 1https://www.emimino.cz/…elky-377478/
Jooo, to je ono, to mě tenkrát docela pobavilo.
![]()
@Uslava píše:
Kamarád má ty děti v péči a nebo nebyly jeho?
Ty děti nebyly jeho, navíc on byl s ní jen asi rok. Dělala to už dávno před tím. Potom to s kámošem skončilo a podle mě žádná škoda. Každopádně tady ten příběh od zakladatele je fakt až moc neuvěřitelný. ![]()