Závist a naschvály, už jsem zoufalá

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
byron
11.7.12 16:13
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
29350
11.7.12 16:14
@simoušek píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Proč? ja nejsem odtud co mam napsany na profilu

Aha, a proč teda píšeš v jiné diskuzi, že jsi z toho města? To takhle běžně lžeš?

• načítám...
2458
11.7.12 16:15

Předpokládám že se tady ta diskuse ještě pěkně rozjede, zakladatelko my se s rodinou taky nemáme špatně a taky žijeme na vesnici, ale až na pár vyjímek se mi nestalo že by nás někdo pomlouval či byl nezdvořilý. Máme chudé i bohaté přátele a materiální statky naše přátelství nijak neovlivňují, možná je to tím že se svými majetky nechlubíme a nemluvíme o nich.

Doporučovala bych ti-

• promluvit s manželem
  • být k lidem milá a vlídná hlavně k největší drbně ve vesnici
  • nebýt hrubá a vulgární(ani na internetu, dělá to z tebe burana)
  • naučit se česky(číst, psát i mluvit), možná proto ti lidi nerozumí

Příspěvek upraven 11.07.12 v 16:20

• načítám...
sophinka
11.7.12 16:15

Hele zakladatelko buď ráda, že máš alespoň prachy :mrgreen: bejt chudá, namyšlená a… ehm to by byl teprv průšvih

• Upravit
4961
11.7.12 16:18

@sophinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Proč sem takový lidi lezou???Ještě že má aspoň ty prachy, koupí si třeba pár kamarádek.

• načítám...
402
11.7.12 16:20

Ja se chovam klidne a v pohode! asi to bude moje vina, ja jsem nafoukana panička. jo jo jinak dekuji všem. jak pišu zivot neni se hadat mluvit a kamošit.

• načítám...
15319
@simoušek píše:
No tak někdy jsou lidi v poho někdy ne, tak nebudu za nima lezt a řikat pojdtte semnou kámošit musím jinak na ně když jsem hloupá at mi to řeknou osobně ne za zády. ja pak udělam svoje.

Tady ale nikdo neříkal, že za nimi máš lézt a podbízet se jim. ;) Ale ty evidentně nestojíš o to mít klid. :think:

• načítám...
29

@simoušek - já nějak nechápu tuhle diskuzi.....My jsme taky docela majetní, ale máme spoustu přátel, kteří z nás nikdy nic netahali, jsou mezi nimi i hodně bohatí lidé, ale nevím, že by se jim někdo smál, je fakt, že všichni dělají profese, které jsou společensky respektované a jsou to vzdělaní lidé a navíc je s nima sranda…a nevím o tom, že by se jim někdo posmíval. Většinou se lidi neposmívaj kvůli penězům, proč taky, ale spíš kvůli blbosti…

Co manžel dělá, že se tím tak chvástá??? Proč ostatní nechtějí, aby se jejich děti s vámi kamarádily?? Nezlob se na mě, ale pokud někdo píše takhle sprostě na internetu jako ty, lidi se vám posmívaj, manžel je tak tupej, že se ještě vytahuje, tak to o něčem svědčí…asi o tý blbosti. Takže bych za tím ty prachy fakt nehledala…

• načítám...
myšanda26

Fakt prima diskuze, moc se bavím :lol: :lol: :lol:

• Upravit
2901
11.7.12 16:22

Ani nevím, proč se mi vybavil film, který nesnáším. Kurvahošigutentag - a ten zbohatlickej buran Bohúš…

• načítám...
pst007
11.7.12 16:28
@baghira píše:
Ani nevím, proč se mi vybavil film, který nesnáším. Kurvahošigutentag - a ten zbohatlickej buran Bohúš…

jo, bude to podobný… jestli maj prachy a přitom tak ubohou úroveň, jakou zde prezentuje zakladatelka, tak si o posměch přímo říkaj :-)))

Zakladatelko, jedna moudrost: jak se chováš ty k lidem, tak oni k tobě.

• Upravit
4112
11.7.12 16:32
:pankac: :pankac: :pankac:
@myšanda26 píše:
Fakt prima diskuze, moc se bavím :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
6885
11.7.12 16:34

Mam pocit, ze si zakladatelka mysli, ze jim vsichni zavidi penize.Spis jestli se jich lidi nestrani kvuli jejich chovani k lidem.

• načítám...
402
11.7.12 16:36

No jinak kamarady mam ale tak akorat a pritel furu kamošu ma jinak uz bych to neresila me to uz vubec netrapi, diky ya povzbuzeni, a pekny den.

• načítám...
4112
11.7.12 16:39

@simoušek Potom nechápu založení takové diskuze :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová