Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek píše:
Ja nezavidim nikomu nic mame hodne penez
Simoušku, to že manžel bere 80000 měsíčně tě nezachrání od absence mozku. Mimochodem, koukám, že ty se chlubíš kde můžeš.
@Vera111 píše:
Aha, tak teď už se ničemu nedivím. No ale jestli chlap vydělává 80tis, jak uvádíš v jiné diskusi, tak to není zas takové ternoJsem si představovala tak čtvrt milionu minimálně
Vid, tohle můj manžel vidělá taky a za nechutně bohatou se fakt nepovažuju. ![]()
No jestli má manžel 80 a zakladatelka má vyjít s rodičákem, což jí nejde, tak by si to měli především pořešit doma.
@Nelisa píše:
No jestli má manžel 80 a zakladatelka má vyjít s rodičákem, což jí nejde, tak by si to měli především pořešit doma.
Šmarjá panno ![]()
Tak týhle paní nevěřím ani větu bez čárek a teček. Kdo ví, jestli je to vůbec žena. Ale je fajn, že maj haranti prázdniny, aspoň nám tu dělají legrandu ![]()
Koukam, že za peníze si rozum evidentně nekoupíš ![]()
Já letím zítra domů - bydlím u moře, bude mě tam čekat řidič s mercedesem
heč ![]()
Napsala jsem adminům, jestli by tuto zbytečnou „diskuzi“ nemohli uzavřít..
Lidská hloupost je nekonečná..
![]()
@Jůlinka T. píše:
@baghira![]()
![]()
![]()
a já nemám v peněžence nic…
Zakladatelko co kdyby jsi mi přispěla???Budu tvoje kamarádka.
Jinak zakladatelko..
Mám spolužačku, který je taky strašně bohatá.. Pořád mluví o tom, že peníze jí nezajímaj a že to nic neni.. No jistě.. Člověk, kterého nezajímají peníze o nich pořád nemluví
A světe div se, kamarády taky nemá. Její rodiče jsou bohatí, takže ona je za vodou a nedokáže pochopit, že já nemůžu chodit každý týden alespoň jednou týdně na oběd do restaurace, protože na to nemám. A upřímně závidím jí jen to, že v dnešní době nebude mít problém zařídit si bydlení a nezadluží se na celý život = nebude mít starosti co bude, pokud přijde o práci a nebude moci splácet hypotéku..
Jsou bohatí a bohatí.. Lidé, kterým prachy stoupnou do hlavy a nižší společenská vrsta je povl bytostně nsnáším.. Ale mám kamarády, kteří peníze mají a stále zůstávájí takoví jací byli ve školce, když jsme spolu chodili za ruce na procházky.. ![]()
@AleradšiNic píše:
Oni jsou tak bohatí, že se simoušek ptá jak má vyjít s mateřskou. Viz diskuze.https://www.emimino.cz/…skou-114556/
A tak jsme doma. Takže je to chronická lhářka. Mě se zdálo divné, že je to jednou manžel, podruhé přítel, jednou nemá kamarádky pak jich má zase dost a dost, nejdřív je zoufalá pak zase v pohodě a v jednu chvíli je bohatá, pak zase založí diskuzi o tom jak vyjít z mateřské. Jednou jim lidi závidí jaký mají vztah a vzápětí jí přítel k mateřské ze svého obr podnikatelského platu nic nedává.
Za chvilku se dozvíme, že má vysokou školu, ne minimálně dvě, jednu medinu a práva
![]()
Ja mam materskou 4a pul to je pravda ale muj manzilek je prachac! my jako myslim ze to mame dohromady.
@simoušek píše:
Ja mam materskou 4a pul to je pravda ale muj manzilek je prachac! my jako myslim ze to mame dohromady.
Prosím tě a kolik teda máte dohromady? Aby jsme měly co závidět ![]()
Když je takový pracháč jak říkáš, tak by mě zajímalo kde pracuje ![]()
Hlavně si vymysli něco originálního ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek
jo a já mám zámek a u něho 2 ferrari
. Jsi hloupá a chudáci tvé děti, jestli vůbec nějaké máš