Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek píše:
Manzel si mysli ze zavidijou a jeho to bere a ma s toho radost tak si myslim ze lidi nemaji radi ani me, jako ja s toho radost nemam, kdyz o me nekdo rekne ze jsem pič. namyslena, a ze si vyskakuju me tyhle veci vadi co lidi kecaji!
Manžel má radost z toho, že mu lidi závidí?
Nebo to chápu blbě?
@simoušek píše:
Ty me neznas tak si pis co chces! ja tady neresim penize ale okoli lidi jak se k nam chovaji proc pomlouvaji, jestli to je zavist nebo ne! nebo co ty lidi k tomu vede!
Myslím, že na penězích si to postavila ty - lidi okolo vám závidí peníze, kamarádky z tebe jen tahají peníze, kterých máte mraky ![]()
Takhle se ale lidé na vesnici běžně chovají. Znám vesnici, kde má pán 20let svůj stůl a pořád je pro ně náplavka ![]()
Zajeď do nejbližšího města, tam tě neznají, zkus se bavit s maminkami na hřišti a uvidíš, jak to je, jestli ani tam, kde tě nikdo nezná nenajdeš nikoho s kým by sis popovídala, tak bych hledala chybu u sebe ![]()
Furt tady meleš dokola, co ty, kdo jak pomlouvá atd.Ale ještě jsem neviděla že by jsi napsala něco ve stylu, jo holky, to zkusím, nebo nemůžu nikam jet, protože…bla bla bla. Nechápu co tedy chceš???A začíná mě to sr..
Tak abyste me pochopily ja jsem zoufala hlavne s toho ze manzel se vytahuje, ale takhle nemaji lidi radi ani me a mysli si o me buhvi co, ja jsem se o tom s manzelem bavila ale ono ho to asi bavi, je pravda ze ja mam tady na lidi taky svoje nazory ja nesmutnim s toho nejakyho pomlouvani ale nadavani nekomu kdo nikomu nic neudelal, nebo jine veci, tak ja na ty lidi zacnu byt taky pomlouvat smat se jim a rikat je ta ma smesny boty takovy bych si nekoupila, a ty plavky atd atd jaky jim to bude! jinak ja mam lidi u prdele ale nadavat a sirit pomluvy co nejsou pravdivy si libit nenecham. manzel mozna jo ja ale ne.
Kdybych měla prachy a sr..o by mě okolí, vezmu saky paky a zajedu si mezi jiný lidi, snad ne? Nechápu co tady jako řešíš???
![]()
Upřímně jestli se manžel před místními chvástá, jak jsem to pochopila já, i kdyby to dělal jen proto, že z nich má srandu, tak bohužel do vesnice nikdy v životě nezapadnete. A je jedno, že to dělá tvůj manžel, ty se povezeš s ním
Moje nejlepší kamarádka je naprosto úžasná holka, ale vzala si kreténa, kterej se neustále vytahuje, předvádí, že má prachy a ona je v tom s ním, chodí jí různé anonymy, spousta lidí je na ní hnusná a je to jenom chováním toho jejího seladona. A to bydlíme ve městě, na vesnici jsou takové věci vidět mnohem víc ![]()
@simoušek No tak a jsme u toho, tvůj manžel je kretén, tak si to vyřiď s nim ne? Čemu se jinak divíš? Jestli je neústupný hlupák, tak s ním nebuď.
@simoušek píše:
Tak abyste me pochopily ja jsem zoufala hlavne s toho ze manzel se vytahuje, ale takhle nemaji lidi radi ani me a mysli si o me buhvi co, ja jsem se o tom s manzelem bavila ale ono ho to asi bavi, je pravda ze ja mam tady na lidi taky svoje nazory ja nesmutnim s toho nejakyho pomlouvani ale nadavani nekomu kdo nikomu nic neudelal, nebo jine veci, tak ja na ty lidi zacnu byt taky pomlouvat smat se jim a rikat je ta ma smesny boty takovy bych si nekoupila, a ty plavky atd atd jaky jim to bude! jinak ja mam lidi u prdele ale nadavat a sirit pomluvy co nejsou pravdivy si libit nenecham. manzel mozna jo ja ale ne.
Tak než jsem to napsala, tak si mi to potvrdila.
Vesnice je zvláštní komunita, tam se většina lidí musí setsakra snažit, pokud chce zapadnout a stejně se jim to nemusí podařit. Jednu mojí kamarádku na vesnici nemají rádi a nikdo se s ní nebaví jen proto, že když se přistěhovala z Prahy, kde se samozřejmě nezdraví ani lidi ve výtahu, že nezdravila. Špatně se zapsala a od té doby na ní od babičky slyším jen drby, co o ní jdou. Podvedl jí manžel, ale po vesnici jde, že si to zasloužila, že je to důra. Prostě nadělat si na vesnici nepřátele i blbostma a pak chtít zapadnout, to nejde.
No, tak to by sis měla promluvit spíš se svým manželem…
A raději ani nechci vědět, jaký názor na lidi máš ty, nějak se ztrácím v tom dalším popisu, napsalas to dost zmateně, ale věř, že ten problém není v penězích a vašem bohatství, ale úplně někde jinde… každá akce vyvolá nějakou reakci a většina lidí ví, že proti pomluvám se nedá bránit, nejvíc ty pomlouvače naštve, když se nebudeš rozčilovat…
Ale jestli je tvůj manžel takový, jak jsi nastínila, tak nejspíš tvoje snahy budou marné jako boj dona Quichotta s větrnými mlýny ![]()
@simoušek píše:
Tak než začneš na ty lidi plivat, tak si nejdřív promluv se svým manželem. Protože jestli se on nad někoho vytahuje (záleží ovšem jakým stylem to dělá), tak se nediv, že se tobě smějí do tváře když tě potkají.
A prosím tě, dost blbě se tvé příspěvky čtou a nedávají smysl. Zkus, prosím, používat aspoň čárky a tečky mezi větami a dopisovat myšlenky do konce.
No vida, nakonec to vše pramení u vás doma! To, jak se chovají lidi, je jen důsledek toho, co předvádí tvůj chlap. Měla bys začít u něho, než začneš taky na lidi prskat. Jestli se chová jako blbec, automaticky tě lidi budou brát stejně…
@Nelisa píše:
Manžel má radost z toho, že mu lidi závidí?Nebo to chápu blbě?
Presne tak manzel ja pisi.ma z toho radost.
Jinak dekuji za rady a mate pravdu nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu, at si mysli co chcou ja si taky myslim, a vzhuru do boje!
Že by se bavila podle všeho další -náctka a plno lidí tady naletělo?..pravopisem mi někoho připomíná
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat