Závist a naschvály, už jsem zoufalá

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Nikynka86
11.7.12 13:26

Videla bych to stejne jako pani nademnou!!!
nebud hloupa a uzivej si to! Uzivej si, ze si zijete dobre, nemusite resit finance, jste zdravi, mate se radi!!!

Kamaradky nepotrebujes, staci Ti jedna kdyz bude dobra!
Nemluv s nikym cizim o vasi fin. situaci atd nic nepujcujte, chod nekam, kde potkas i jine maminky s detmi a treba si s nejakou kapnes do noty!!!

My taky zrovna nejsme nejchudsi, ale zebych nemela kamarady a nekdo mi zavidel majetek nedej boze delal naschvaly???
jake naschavy myslis??? :nevim: :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 11.07.12 v 13:28

• Upravit
8935
11.7.12 13:26

Ono je relativní mít hodně peněz. Co je vůbec hodně? Někdo může pracovat a mít 30 tisíc měsíčně a říkat, že má hodně…jiný má 100 tis. měsíčně a bude to málo. Někdo k penězům přišel bez práce-dostal a dostává od rodičů. Někomu stoupnou do hlav, ynaiž by si to uvědomoval.
Závist určitě mezi lidma je a bude. Záleží, v jaké komunitě lidí se pohybujete.
Nejideálnější je, když už má člověk hodně peněz-že od nikoho nic nedostává, vše si vydělá sám a tím se většinou pohybuje mezi stejnými lidmi. A tam se většinou utvoří přátelství, které je pevnější. Ale pravidlo to není.

• načítám...
8040
11.7.12 13:27
@klara123 píše:
@Lastkecka
máš krásný citát v podpisu… už po jeho přečtení se cítím o dost lépe :*

Klárko, jaký citát? Taky bych si ho ráda přečetla, ale nevím jak a kde?

• načítám...
402
11.7.12 13:27
Porad chce nekdo pujcovat penize, manzel rikal ze to muze byt taky zavist ze nam to spolu klape a mame vsechno, ale tim si ja myslim ze to nebude, chodi k nam jeden kamarad na pivko, a jeho zena ho k nam nechce poustet a porad si stezuje na manzela, dokonce minule mu rekla jestli me tady nesuka taky on, fakt na palici. nechapu nic
@Alepoudaki píše:
A v cem konkretne se smeji.

Tak to sama nevim jen kdyz jdu po vesnici, pozdravim a ten clovek ani neodpovi, otoci se a smeje se a blbe cumi.jen vim ze manzel mi minule rikal, ze jedna zenska zavidi jaky ja mam zazemi pro deti ale to ma snad kazdy.

• načítám...
2882
11.7.12 13:28

@simoušek A znáš tu jeho manželku? Možná je to ten typ co jí vadí, že si chlap chodí užívat a jí nechává doma. Napadlo mě co zkusit pozvat i jí? My, když z manželem zvem na návštěvu někoho kdo má partnera automaticky zveme oba :nevim:

• načítám...
1505
11.7.12 13:31

@carola
lastkecka ho má v podpisu, na straně jedna-opravdu povzbudivé! dneska mám od rána splín, ale tohle mi zvedlo náladu :kytka:

• načítám...
6885
11.7.12 13:32

Toho cloveka bych pozdravila naschval poradne nahlas a pokud bych videla, ze se i pak otoci a neodpovi, tak bych ho uz priste nepozdravila. Clovek nekdy muze preslechnout, ale vickrat asi ne. A pokud mi ten clovek neodpovi, tak mi ani nestoji za to, abych se jim zabyvala.

• načítám...
Anonymní
11.7.12 13:33

Za prve, mas hrozny pravopis.
Za druhe ti vubec neverim.
Resit, ze mate penize? Jezis, kdybys je mela, tak bys to neresila.
A co znamena silene moc penez? To je jako kolik?

Promin, prijdes mi zvlastni.

• Upravit
2882

@Alepoudaki přesně :palec:

• načítám...
6885
@manca 1 píše:
@simoušek A znáš tu jeho manželku? Možná je to ten typ co jí vadí, že si chlap chodí užívat a jí nechává doma. Napadlo mě co zkusit pozvat i jí? My, když z manželem zvem na návštěvu někoho kdo má partnera automaticky zveme oba :nevim:

To me taky napadlo.

• načítám...
myšanda26
11.7.12 13:34

Omlouvám se, těžko soudit na základě pár řádek, jen mi to připomíná kamaráda. Není nijak extra bohatý, ale postavil si svépomocí baráček v celku v lukrativní oblasti a má neustále pocit, že každá holka se kterou se potká jde jen po jeho penězích a po baráku. Jinak je to moc fajn kluk, ale tím svým přístupem už vesele spěje ke staromládenectví. Možná ti někdo závidí, je to dokonce dost pravděpodobné, stejně jako to že vás někde za zády kvůli penězům pomlouvají, ale to přece neznamená, že jsou takoví všichni. Pokud máš takový pocit, tak možná aniž by sis to uvědomovala odrazuješ ty slušné, které to nejspíš urazí a kupíš kolem sebe takové, kterým je šumák co si o nich myslíš, protože je to vlastně pravda. Nejvyšší čas začít na sobě pracovat. Ale jak píšu, je klidně možné že jsem úplně vedle.

• Upravit
2882
11.7.12 13:35

Ještě mě napadlo, když bydlíš na vesnici a jestli tam ten kamarád chodí často nemyslí si třeba lidi, že se sním taháš tak proto tak blbě nečumí. Taky bydlím na vesnici tak vím jak to chodí lidi jsou blbý :roll:

• načítám...
8040
11.7.12 13:36
@klara123 píše:
@carola
lastkecka ho má v podpisu, na straně jedna-opravdu povzbudivé! dneska mám od rána splín, ale tohle mi zvedlo náladu :kytka:

Klárko, jsem na tom stejně, taky mám od rána splín. Jak se dostanu do toho podpisu? Já ho nemůžu najít.

• načítám...
6578
11.7.12 13:37
@Anonymní píše:
Za prve, mas hrozny pravopis.
Za druhe ti vubec neverim.
Resit, ze mate penize? Jezis, kdybys je mela, tak bys to neresila.
A co znamena silene moc penez? To je jako kolik?Promin, prijdes mi zvlastni.

8o 8o Proč anonymně? :think:

• načítám...
11689
11.7.12 13:37
@carola píše:
Klárko, jsem na tom stejně, taky mám od rána splín. Jak se dostanu do toho podpisu? Já ho nemůžu najít.

Ti to usnadním

Proč si tak málo všímáš sebe? Svou krásu pomíjíš a vidíš jen své nedostatky. Vidíš jen své slabosti a své síly nedbáš. Zabýváš se jen tím, co jsi udělal a co jiní natropili tobě. Své dobré stránky nedovedeš ocenit. Chceš být stále lepším a přitom nevidíš jak dobrý už jsi. Podej si ruku a smiř se nejprve se sebou samým.”

Jinak je to v nastavení, zobrazovat podpisy.

Příspěvek upraven 11.07.12 v 13:38

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová