Závist a naschvály, už jsem zoufalá

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
cher
11.7.12 13:37
@carola píše:
Klárko, jsem na tom stejně, taky mám od rána splín. Jak se dostanu do toho podpisu? Já ho nemůžu najít.
@carola píše:
Klárko, jsem na tom stejně, taky mám od rána splín. Jak se dostanu do toho podpisu? Já ho nemůžu najít.

Musíš si nahoře kliknout na- zapnout podpisy

• Upravit
3425
11.7.12 13:38
@kadlina píše:
Tak nevím, na jednu stranu píšeš, že se s tebou nikdo nebaví, na druhou, že máš kamarádek hodně, ale nevěříš jim, tak jestli v tom nebude zakopaný pes :think:
Ale těžko soudit, když si nenapsala nic konkrétního :nevim:

Přesně to mě napadlo.

• načítám...
365

Já to stejně furt nechápu, co tě tak mrzí. Jsi smutná z toho, že tě nemá ráda ženská, co vypouští z tlamy takové oplzlosti? Která v jedné větě urazí tebe i svého vlastního manžela? Jejda, to tě přece mrzet nemusí, na tu se vyprdni! To si to trápení vyrábíš úplně sama a rozhodně to není tloušťkou konta. Nevrtej se tolik v okolí, kamarádky vybírej pečlivěji a mysli pozitivněji… Nebo máš s někým opravdu nějaké konkrétní problémy? Jo a jinak půjčování peněz je založeno na tom, že se ti ty peníze mají v předem stanovenou dobu vrátit, takže pokud někomu půjčíš a on ti vrátí, tak z tebe přece peníze netahá. Pokud si je půjčí a nevrátí, tak to není kamarád, ale zloděj, takže ti by mě taky netrápili v tom ohledu, že mě nemají rádi… :nevim: Prostě tomu pořád nerozumím, co tě trápí. Možná nějaká depka, ne? Tak hlavu vzhůru, to dáš…

• načítám...
cher
@Anonymní píše:
Za prve, mas hrozny pravopis.
Za druhe ti vubec neverim.
Resit, ze mate penize? Jezis, kdybys je mela, tak bys to neresila.
A co znamena silene moc penez? To je jako kolik?Promin, prijdes mi zvlastni.

No, mně taky to přijde celé jaksi zvláštní..

• Upravit
Anonymní
11.7.12 13:42
@lovesmile píše:
8o 8o Proč anonymně? :think:

Nevim, nechci se hadat, no. :lol:

Me cele tyto reci prijdou divne. Prijde mi, jak kdyz to pisou dve 17-lete holky, co jsou na prazdninach u babicky a maji srandu z toho, co piseme. :jazyk:

Jsou prazdniny, deti si hrajou.

• Upravit
6578
11.7.12 13:43
@Anonymní píše:
Nevim, nechci se hadat, no. :lol:

Me cele tyto reci prijdou divne. Prijde mi, jak kdyz to pisou dve 17-lete holky, co jsou na prazdninach u babicky a maji srandu z toho, co piseme. :jazyk:

No nevím, to už by vymyslely něco pikantnějšího, ne? :think:

• načítám...
8040
11.7.12 13:44
@lovesmile píše:
8o 8o Proč anonymně? :think:

Jo, to si přesně říkám taky. Když chci někomu něco sdělit, tak proč se schovávám. To je srabáctví. :)

• načítám...
Nikynka86
11.7.12 13:44
@Anonymní píše:

ale pokud si nehrajou, je to trochu krute obvineni ne? Zvlast kdyz pani ma pres 100prispevku a zalozeny blog uz nejakou dobu a prisla si sem vylit srdce, trebama depku a nebo ji to opravdu trapi!

Asi dalsi zavistivec :twisted:

Me prijde, ze tady uz seclovek fakt nedocka niceho, jen obvineni a rad uplne mimo misu.Lidi jsou ruzno, nekdo na pravopis a vyjadrovani proste neni, nekomu muze lezet v hlave dieta druhemu penize :nevim: :nevim: :nevim:
a to prece neznamena, ze je to lez 8o

Příspěvek upraven 11.07.12 v 13:46

• Upravit
6578
11.7.12 13:45
@carola píše:
Jo, to si přesně říkám taky. Když chci někomu něco sdělit, tak proč se schovávám. To je srabáctví. :)

Hold „moc“ internetových diskusí. :roll:

• načítám...
Anonymní

Tak me ukamenujte 8) :lol:

• Upravit
402

Me neserou nejaky penize zasrany, me by zajimalo, proc se lidi takhle chovaji, co je k tomu vede ale jinak uz dekuji za rady sem fakt clovek uz nemuze se na nic zeptat!

• načítám...
365
11.7.12 13:46
@Anonymní píše:

Doufám, že v 17 letech snad dokáží slečny formulovat své problémy lépe. Jestli je to nějaká bžunda, tak doufám, že vtipálkyně budou tak o pět let mladší. ;)

• načítám...
6578
11.7.12 13:46
@Nikynka86 píše:
ale pokud si nehrajou, je to trochu krute obvineni ne? Zvlast kdyz pani ma pres 100prispevku a zalozeny blog uz nejakou dobu!Me prijde, ze tady uz seclovek fakt nedocka niceho, jen obvineni a rad uplne mimo misu.Lidi jsou ruzno, nekdo na pravopis a vyjadrovani proste neni, nekomu muze lezet v hlave dieta druhemu penize :nevim: :nevim: :nevim:
a to prece neznamena, ze je to lez 8o

Asi tak nějak. Někdo prostě na ten pravopis moc není, ale za to umí třeba perfektně počítat nebo co já vím. Nemusí to být hned „blbec“. :nevim:

• načítám...
8040
11.7.12 13:47
@Lastkecka píše:
Ti to usnadním

Proč si tak málo všímáš sebe? Svou krásu pomíjíš a vidíš jen své nedostatky. Vidíš jen své slabosti a své síly nedbáš. Zabýváš se jen tím, co jsi udělal a co jiní natropili tobě. Své dobré stránky nedovedeš ocenit. Chceš být stále lepším a přitom nevidíš jak dobrý už jsi. Podej si ruku a smiř se nejprve se sebou samým.”
Jé,Lastkecko,to je fakt moc pěkný,moc ti děkuju.To si jdu hned napsat. :hug:

Jinak je to v nastavení, zobrazovat podpisy.

Příspěvek upraven 11.07.12 v 13:38
  • načítám...
8040
11.7.12 13:47
@Lastkecka píše:
Ti to usnadním

Proč si tak málo všímáš sebe? Svou krásu pomíjíš a vidíš jen své nedostatky. Vidíš jen své slabosti a své síly nedbáš. Zabýváš se jen tím, co jsi udělal a co jiní natropili tobě. Své dobré stránky nedovedeš ocenit. Chceš být stále lepším a přitom nevidíš jak dobrý už jsi. Podej si ruku a smiř se nejprve se sebou samým.”
Jé,Lastkecko,to je fakt moc pěkný,moc ti děkuju.To si jdu hned napsat. :hug:

Jinak je to v nastavení, zobrazovat podpisy.

Příspěvek upraven 11.07.12 v 13:38
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová