Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@klamonožka Jo jakoze budou dva obrady a na obou budou stejni hoste?
Tak to je trosku zvlastni, na druhou stranu, kdyz na to maji a chteji to tak, je to ciste jejich vec. Asi pak ale clovek nemuze byt az tak moc prekvapeny, ze se toho uplne kazdy nechce zucastnit. Ono nejde jen o penize za letenky/ubytovani, ale jak jsem psala, hoste si musi trebas vzit dovolenou v praci atd. No ono u nich stejne bude chyba na obou stranach.
Příspěvek upraven 09.05.19 v 11:22
@terien píše:
Materiální rozdíly děláš, jenom si to po sobě přečtitu svatbu sis opravdu mohla odpustit, zkus se vžít do její kůže, jaké by to bylo tobě. Mohli jste se vzít o pár měsíců dýl, nebylo by to tak trapné.
To si nemyslím.
Normální duševně vyrovnaný člověk svatbu neřeší a bylo by mu jedno, kdy se sestra vdává… ![]()
@free333 píše:
To si nemyslím.Normální duševně vyrovnaný člověk svatbu neřeší a bylo by mu jedno, kdy se sestra vdává…
Záleží o jaké sestře mluvíš
Já nechápu to s lednicí. Bohatí nejsme, ale lednici máme novou. To je jako nějaký luxus mít novou lednici? To jsme na tom sakra dobře
Jinak nesoudím, těžko říct jak to je. Oni na sebe sourozenci rádi machrují, i když mají dobré vztahy, což ony zřejmě nemají.
@Serpentini píše:
Já nechápu to s lednicí. Bohatí nejsme, ale lednici máme novou. To je jako nějaký luxus mít novou lednici? To jsme na tom sakra dobřeJinak nesoudím, těžko říct jak to je. Oni na sebe sourozenci rádi machrují, i když mají dobré vztahy, což ony zřejmě nemají.
Třeba je její sestra minimalista. Věci nevlastní jí, ale ona vlastní jen věci, které nezbytně potřebuje a které fungují. ![]()
@terien píše:
Záleží o jaké sestře mluvíš
O té závistivé, přece, to je zase chytrý dotaz…
![]()
@free333 píše:
O té závistivé, přece, to je zase chytrý dotaz…![]()
A to je která? Ono to totiž pasovalo na obě ![]()
@terien píše:
A to je která? Ono to totiž pasovalo na obě
Zkus popřemýšlet a třeba na to přijdeš… ![]()
@free333 píše:
Zkus popřemýšlet a třeba na to přijdeš…
Nepřijdu, protože ani jednu neznám. Z toho, co tu zakl. napsala mám navíc pocit, že je všechno trochu jinak, takže ne, opravdu bych její sestru z voleje neoznačila za závistivou.
Diskusi jsme na základě žádosti uzamkli.
Děkujeme za pochopení, ![]()
Zuzi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat