Závist sestry?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
328
9.5.19 11:19

@terien pouze jsem to nedodala, za co se tedy omlouvam

• načítám...
6113
9.5.19 11:21

@klamonožka Jo jakoze budou dva obrady a na obou budou stejni hoste? 8o Tak to je trosku zvlastni, na druhou stranu, kdyz na to maji a chteji to tak, je to ciste jejich vec. Asi pak ale clovek nemuze byt az tak moc prekvapeny, ze se toho uplne kazdy nechce zucastnit. Ono nejde jen o penize za letenky/ubytovani, ale jak jsem psala, hoste si musi trebas vzit dovolenou v praci atd. No ono u nich stejne bude chyba na obou stranach.

Příspěvek upraven 09.05.19 v 11:22

• načítám...
6667
9.5.19 11:22

@Leppäkerttu Je to divný, ale tak to tu zakladatelka píše.

• načítám...
40425
9.5.19 11:24
@terien píše:
Materiální rozdíly děláš, jenom si to po sobě přečti ;) tu svatbu sis opravdu mohla odpustit, zkus se vžít do její kůže, jaké by to bylo tobě. Mohli jste se vzít o pár měsíců dýl, nebylo by to tak trapné.

To si nemyslím.

Normální duševně vyrovnaný člověk svatbu neřeší a bylo by mu jedno, kdy se sestra vdává… :)

• načítám...
34473
9.5.19 11:25
@free333 píše:
To si nemyslím.Normální duševně vyrovnaný člověk svatbu neřeší a bylo by mu jedno, kdy se sestra vdává… :)

Záleží o jaké sestře mluvíš

• načítám...
9043
9.5.19 11:35

Já nechápu to s lednicí. Bohatí nejsme, ale lednici máme novou. To je jako nějaký luxus mít novou lednici? To jsme na tom sakra dobře :D Jinak nesoudím, těžko říct jak to je. Oni na sebe sourozenci rádi machrují, i když mají dobré vztahy, což ony zřejmě nemají.

• načítám...
24742
9.5.19 12:26
@terien píše:
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
24742
9.5.19 12:29
@Serpentini píše:
Já nechápu to s lednicí. Bohatí nejsme, ale lednici máme novou. To je jako nějaký luxus mít novou lednici? To jsme na tom sakra dobře :D Jinak nesoudím, těžko říct jak to je. Oni na sebe sourozenci rádi machrují, i když mají dobré vztahy, což ony zřejmě nemají.

Třeba je její sestra minimalista. Věci nevlastní jí, ale ona vlastní jen věci, které nezbytně potřebuje a které fungují. :lol:

• načítám...
40425
9.5.19 12:59
@terien píše:

O té závistivé, přece, to je zase chytrý dotaz… :roll: :)

• načítám...
34473
9.5.19 13:00
@free333 píše:
O té závistivé, přece, to je zase chytrý dotaz… :roll: :)

A to je která? Ono to totiž pasovalo na obě ;)

• načítám...
40425
9.5.19 13:20
@terien píše:
A to je která? Ono to totiž pasovalo na obě ;)

Zkus popřemýšlet a třeba na to přijdeš… :)

• načítám...
34473
9.5.19 13:22
@free333 píše:
Zkus popřemýšlet a třeba na to přijdeš… :)

Nepřijdu, protože ani jednu neznám. Z toho, co tu zakl. napsala mám navíc pocit, že je všechno trochu jinak, takže ne, opravdu bych její sestru z voleje neoznačila za závistivou.

• načítám...
20848
9.5.19 13:37

Diskusi jsme na základě žádosti uzamkli.

Děkujeme za pochopení, :kytka:
Zuzi

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová