Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakuve píše:
Prijde mi zbytecne resit takovou banalituPokud je jinak vztah a sex funkcni, tak si pridavas zbytecne trapeni
Souhlasím, taky jsem to chtěla napsat ![]()
@jakuve no jenže pro mě pak ten sex fungující není a to je ten problém. Jako zírat na mě v kuse nemusí, ale prostě celou dobu se ani nepodívat??? To je hnusný!!!
Ke všemu jsem o 13let mladší, ale přesto je to asi k ničemu, prostě okoukaná
Pak to dochází do fáze kdy ženské mají sklon k nevěře, protože si připadají pro někoho atraktivnější a na začátku afery je to 100% jenže nemám na milence ani pomyšlení nechci žádného jiného chlapa je mi z nich na nic a teď mě štve i ten můj ![]()
@Anonymní píše:
Mám takový dotaz a byla bych ráda za upřímné odpovědi. Má váš muž či partner při sexu zavřené oči nebo se na vás kouká? Klidně pište i anonymně, ale hlavně pravdivě není třeba se vychvalovat…víte jak to myslím.
U nás to je novinkou už dlouhodobější, ale dneska mě to dorazilo když jsem byla na něm a on celou dobu se zavřenýma očima sem tam kouknul na prsa a zase zavřený. Tak si asi něco představovalsnižuje mi to sebevědomí a vadí mi to mám pak z toho prd a nebaví mě to
ty máš čas u toho sledovat jestli kouká? já mám vždycky práci si to hlavně hodně užít takže se soustředím na to aby se nám to líbilo a ne jestli kouká a proč nekouká…orgasmus máš? když se soustředíš na věci kolem a ne na sebe?
Tak dneska třeba na začátku koukal. Pak nevím, to jsem nekoukala nějakou dobu já - byla jsem jinde. Pak jsem se koukala já a to zas on nebyl moc schopný koukat.
A pak už konec. Jako světlo - svíčka
Příspěvek upraven 19.01.14 v 23:44
No já mam zavřeny oči a predstavuju si Toma Cruise
myslím, ze to je, normální si představovat někoho třeba ze svých snů nevidím v tom problem
hodne chlapů, si třeba představuje ze děláš něco co se mu libi, ale nechce ti to říct, třeba ze jsi domina nebo anální sex nebo skupinový proste něco o cem se mu zda
myslím, ze je to normální
pokud mu stojí, klape vám to, uspokojí tě a má te rad tak at je má zavřený ![]()
![]()
Můj chlap je má zavřený pořád / teda při sexu/ ![]()
kdybych měla přemýšlet nad svou hnusotou, tak nevyjdu ani z baráku. Jsem se ho ptala, proč je má zavřený, tak že mu to prý jde líp. Určitě tam má nějaké své představy. Ať si je má…
@Anonymní píše:
@jakuve no jenže pro mě pak ten sex fungující není a to je ten problém. Jako zírat na mě v kuse nemusí, ale prostě celou dobu se ani nepodívat??? To je hnusný!!!
Ke všemu jsem o 13let mladší, ale přesto je to asi k ničemu, prostě okoukanáPak to dochází do fáze kdy ženské mají sklon k nevěře, protože si připadají pro někoho atraktivnější a na začátku afery je to 100% jenže nemám na milence ani pomyšlení nechci žádného jiného chlapa je mi z nich na nic a teď mě štve i ten můj
myslím, že nejsi okoukaná, ale jen prožívá rozkoš se zavřenýma očima, ale kvůli tomu bych teda nebyla naštvaná
každej to má prostě jinak
Zakladatelko - myslím, že není problém, jestli kouká nebo ne, ale problémem bude tvoje sebevědomí.
@jdukolem No právě, že nemám z toho nic. Jako pokud jste několik let zvyklé, že vás u toho hladí a dívá se jak se vám to líbí a najednou to přestane a vy máte z toho hov… tak to je banalita???
Tak jestli jsi o 13 let mladší tak třeba mu to už tolik nejde jako chlapovi
chlap stárne a jde jim, to hůř a hůř driv koukal hladí zajímal jelikož mu to šlo samo, teď se třeba musí hodně soustředit aby vydrzel
@Anonymní píše:
@jdukolem No právě, že nemám z toho nic. Jako pokud jste několik let zvyklé, že vás u toho hladí a dívá se jak se vám to líbí a najednou to přestane a vy máte z toho hov… tak to je banalita???
není..oči by mi byly fuk..ale že nehladí a nestará se at se ti to líbí to je vážně na nic… nenapadá tě odkdy?
Koukáme jak kdy, jen ne přímo do očí, jinak mě přepadají záchvaty smíchu ![]()
@jdukolem asi to bude půl roku takto na nic ![]()
Jednou jsem ho překvapila když jsem na sebe natáhla sexy kostým sestřičky, to pak vyloženě čuměl a stálo to zato ![]()
Jinak kdo tu psal o mém sebevědomí má taky pravdu je na bodě mrazu, ale může za to on. Třeba u tv na nějakou herečku řekne ta je hnusně tlustá, ale je hubenější než já, ale nejsem žádná almara to ne. Tak pomalu moje sebevědomí jde do kopru a s takovým sexem horší ![]()
Bývalý zavíral… ten současný se na mě kouká. Ale rozhodně mě to nikdy netrápilo… Při samotném sexu se většinou na partnera dívám, ale když mě třeba dělá pusou, tak si ráda ty oči zavřu, je to prostě proto, aby mě nic jiného nerozptylovalo. Nemusí si nic představovat, může prostě taky si to jenom užívat… ![]()