Zavřené oči při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1817
19.1.14 23:59
@omites píše:
Zakladatelko - myslím, že není problém, jestli kouká nebo ne, ale problémem bude tvoje sebevědomí.
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
19.1.14 23:59

Kouká, kolikrát sem mu řekla, že je to divný! (ale to jsem byla ještě mladá)dneska už mi to nepříjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
20.1.14 00:04

Přímo při tom koukáme oba. Při jiných praktikách spíš zavíráme oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
20.1.14 00:04

Můj ex zavíral i měl otevrenw, podle toho kdo byl v tu chvili ten akcnejsi a ja to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.1.14 00:05

DŘÍV SEM KOUKALA, TED UŽ RADŠI NEKOUKÁM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.1.14 00:08

Ten můj na mě kouká při sexu neustále už asi 18 let ;-) Spíš jsem překvapená, že se mu líbí, co vidí :mrgreen:
Já někdy oči zavřu, ale rozhodně si nepředstavuju nikoho jinýho, prostě si to jen užívám :nevim: Třeba to má ten tvůj taky tak. I když je divný, že dřív koukal no :think: Snad ho to za čas přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.1.14 00:08
@Kamča.dalmatinka píše:
DŘÍV SEM KOUKALA, TED UŽ RADŠI NEKOUKÁM :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.1.14 00:15

Jak kdy - někdy koukám, někdy nekoukám a přítel to samý. Ono když zavřeš oči, tak můžeš zapojit víc jiné smysly - prostě podle nálady.

Zakladatelko, kdyby neměl koukat proto, že seš šeredná, tak by ti spíš dal na hlavu kulicha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže si to nekoukání neber osobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.1.14 00:21

Nekoukam 8o

• Citovat
  • Upravit
48576
20.1.14 00:25

A BYL TO SAMOZŘEJMĚ VTIP na mého muže se dá pořád koukat, takže já občas koukám a kontroluju jestli je tam kde chci, teda nekontroluju správné díry :lol:, ale jestli je jako v očích vzrušenej a vždycky kouká když já koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
20.1.14 00:33

Já se na ni ráda koukám 8), baví mě to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.1.14 00:56

Když se blíží orgasmus (můj) tak zavírám a co dělá od netuším a když se blíží jemu, tak koukám a pozoruju ho. Asi se sem tam potkáme očima, ale nikdy jsem se na tohle při sexu nezaměřila :lol: by mě to rozptylovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
20.1.14 01:02

Zakladatelko, zkus vas sexualni zivot necim obohatit. Psala si, ze kdyz sis natahla sexyoblecek, tak ziral, treba to chce jen trochu zpestrit vase milovani. Pritel ma oci taky zavrene, kdyz delame „klasiku”, ale kdyz ho pak treba privazu k posteli, tak kouka, co s nim delam, stejne tak kdyz sem na sobe mela sexypradylko (ted uz se do nej kvuli tehu nevejdu :mrgreen: ). Kolikrat mu treba oci zavazu schvalne, rikal, ze si pak kazdej dotyk uzije daleko vic, protoze je vic vnima, kdyz nemuze koukat. Zaexperimentuj trochu a uvidis, jestli se neco zmeni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.1.14 05:42
@Anonymní píše:
Mám takový dotaz a byla bych ráda za upřímné odpovědi. Má váš muž či partner při sexu zavřené oči nebo se na vás kouká? Klidně pište i anonymně, ale hlavně pravdivě není třeba se vychvalovat…víte jak to myslím.
U nás to je novinkou už dlouhodobější, ale dneska mě to dorazilo když jsem byla na něm a on celou dobu se zavřenýma očima sem tam kouknul na prsa a zase zavřený. Tak si asi něco představoval :think: snižuje mi to sebevědomí a vadí mi to mám pak z toho prd a nebaví mě to :zed:

jak kdy :nevim: taky ho celou dobu nepozoruju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.1.14 05:43
@Gina108 píše:
Jak kdy - někdy koukám, někdy nekoukám a přítel to samý. Ono když zavřeš oči, tak můžeš zapojit víc jiné smysly - prostě podle nálady.

presne tak, nehodnotila bych to spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria