Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja i manzel se chvilkama koukame a chvilkama mame oci zavrene, rekla bych tak pul na pul.
Já musím mít zavřené oči hlavně když mi to manžel dělá pusou, protože to vím na 100% že se udělám a s otevřenýma očima by mě to asi rozptylovalo…:-)
A pokud jde o manžela, tak většinou kouká, tedy pokud jsem měla možnost si všimnout. Jinak bych ale zavřené oči nebrala jako něco co by mě mělo demotivovat, ať si to každý užije jak mu to vyhovuje nejvíc, ne?? ![]()
Tak můj přítel je má většinou a to z veliké části, já se mu dívám do očí pořád a i máme většinou rozsvíceno…
@Anonymní píše:
Mám takový dotaz a byla bych ráda za upřímné odpovědi. Má váš muž či partner při sexu zavřené oči nebo se na vás kouká? Klidně pište i anonymně, ale hlavně pravdivě není třeba se vychvalovat…víte jak to myslím.
U nás to je novinkou už dlouhodobější, ale dneska mě to dorazilo když jsem byla na něm a on celou dobu se zavřenýma očima sem tam kouknul na prsa a zase zavřený. Tak si asi něco představovalsnižuje mi to sebevědomí a vadí mi to mám pak z toho prd a nebaví mě to
@Ginuš píše:
Když se blíží orgasmus (můj) tak zavírám a co dělá od netuším a když se blíží jemu, tak koukám a pozoruju ho. Asi se sem tam potkáme očima, ale nikdy jsem se na tohle při sexu nezaměřilaby mě to rozptylovalo
Přesně. Čím jsem starší, tím jsem víc zaměřená na to, abych si to užila hlavně já a ten druhý mi je jaksi jedno. On si to užívá stejně ![]()
@Anonymní píše:
Mám takový dotaz a byla bych ráda za upřímné odpovědi. Má váš muž či partner při sexu zavřené oči nebo se na vás kouká? Klidně pište i anonymně, ale hlavně pravdivě není třeba se vychvalovat…víte jak to myslím.
U nás to je novinkou už dlouhodobější, ale dneska mě to dorazilo když jsem byla na něm a on celou dobu se zavřenýma očima sem tam kouknul na prsa a zase zavřený. Tak si asi něco představovalsnižuje mi to sebevědomí a vadí mi to mám pak z toho prd a nebaví mě to
Taky jsem si jednu dobu myslela, že myslí na jinou, ale řekl mi, že to tak není a že si to takhle více prožije
Jako i kdyby myslel na jinou, tak když šáhne na ten můj pudink, co mám místo břicha, tak se asi hoooodně rychle vrátí do reality
Zavři oči taky a nemysli na to ![]()
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat kolik je ti let?
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat kolik je ti let?
33 ja jsem to rozepsala vic tu podstatu problemu na strance 2 proc to resim. Me to v mem pripade tedy prijde divne kdyz to roky bylo jinak a ted…
@Anonymní píše:
záleží kde to děláme. Pokud někde na mezi tak koukáme oba a hlídáme zvědavce a pokud doma tak záleží co děláme ![]()
Název tohoto tématu mi připomněl jeden starý vtip, ve kterém se spolu baví dvě kamarádky:
„Díváš se při milování manželovi do očí?“
„Jednou jsem se dívala. Stál ve dveřích a bylo to hrozné“
![]()
@Anonymní píše:
33 ja jsem to rozepsala vic tu podstatu problemu na strance 2 proc to resim. Me to v mem pripade tedy prijde divne kdyz to roky bylo jinak a ted…
Nic ve zlem, ale co si o tom s nim promluvit? Treba zacit zertovne co ja vim. Tady ti nikdo neporadi, protoze do hlavy tobe ani tvemu partnerovi nevidi.
@Anonym X píše:
Název tohoto tématu mi připomněl jeden starý vtip, ve kterém se spolu baví dvě kamarádky:
„Díváš se při milování manželovi do očí?“
„Jednou jsem se dívala. Stál ve dveřích a bylo to hrozné“