Zbytečný úhyn v akváriu vinou partnera

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
339
28.4.26 15:24
@Černá Madonna píše: Více

Ja teda slysim poprve, ze autiste maji problemy s pameti, nejsem expert ale tipla bych si to presne obracene, ze se po takove tragedii k akvarku nebude chtit skoro ani priblizit, aby zas neco nepos.ral. Ale to je jen moje teorie. :nevim:

• načítám...
Anonymní
28.4.26 15:26
@Pučálkovic.Amina píše: Více
:roll: No vidíš, a já strach nemám, protože otec je dobrý. Zvíře a člověk má pro něj zkrátka jinou hodnotu… Není mi to sympatické, že o těch zvířatech příliš neuvažuje jako já, ale zkrátka to tak je. To ale neznamená, že se nepostará o vlastní děti.
  • Upravit
Anonymní
28.4.26 15:27
@Silverine247 píše: Více

No tak. predevsim každý na spektru to má úplně jinak. Nemá problém s pamětí, jen některé věci, které říkám, pro něj nejsou tolik stěžejní a další zase ano… To tak zkrátka je

• Upravit
339
28.4.26 15:35
@Anonymní píše: Více

To musi byt docela mazec objevovat v prubehu vztahu, ktere veci pro nej stezejni jsou a ucit se s tim zit. :think:

• načítám...
Anonymní
28.4.26 15:39
@Silverine247 píše: Více

No a tak co mám dělat, poslat ho kvůli tomu k šípku? Nevybral si to a bojuje s tím i on sám, navíc byl diagnostikovaný teprve nedávno a psychologická pomoc je dost špatně dostupná.
Není to žádný bezcitný magor, jako si tady mnozí domýšleli, i přes mé ujišťování, že to, co udělal, nebylo naschvál. Omluvil se, je mu to líto a nabídl, že koupí nové krevety. :nevim: I tak jsem pořád naštvaná, nebo mě to spíš mrzí, ale jak to pomůže situaci, že?

• Upravit
339
28.4.26 15:44

Tak hlavne aby to neudelal znovu, kdyz uz po tom prvnim incidentu jsi mela oficialne akvarko na starost jen ty, aby to zas nevypustil…

• načítám...
2089
28.4.26 15:54

Vzhledem k tomu, že přežití rybiček a tvé řeči ohledně akvária pro něj zjevně nejsou stěžejní, tak bych na akvárko nalepila ceduli NESAHAT. Bylo mu to líto poprvé, bylo mu to líto podruhé a klidně to udělá potřetí.

• načítám...
41285
28.4.26 16:19

on je dobrý otec? :think: tedy on už nějaké děti má? :think:

• načítám...
699
28.4.26 16:31

A diskuze bude zamknutá na zadost zakladatelky za 3, 2, 1…a mezitím ještě stihne 5× napsa5 pleskni si. Asi zvyk z domova.

• načítám...
1596
28.4.26 16:37
@Zvedava1 píše: Více

Ale problém to vyřešilo. Naštvání na partnera bylo nahrazeno naštváním na osazenstvo emimina. Doma zas bude všechno růžové, aspoň prozatím. :palec:

• načítám...
Anonymní
28.4.26 16:38
@Keyllah píše: Více

Proč bych to jinak psala? :nevim:

• Upravit
1596

Pomoct to může. Když bude solit ze svého, tak si to třeba příště rozmyslí. Ať koupí i nové rostlinky :palec:

• načítám...
Anonymní
@Zvedava1 píše: Více

Trapné. :nevim:

• Upravit
106614

Tak proc?

• načítám...
106614