Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Černá Madonna píše: Více
Ja teda slysim poprve, ze autiste maji problemy s pameti, nejsem expert ale tipla bych si to presne obracene, ze se po takove tragedii k akvarku nebude chtit skoro ani priblizit, aby zas neco nepos.ral. Ale to je jen moje teorie. ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
@Silverine247 píše: Více
No tak. predevsim každý na spektru to má úplně jinak. Nemá problém s pamětí, jen některé věci, které říkám, pro něj nejsou tolik stěžejní a další zase ano… To tak zkrátka je
@Anonymní píše: Více
To musi byt docela mazec objevovat v prubehu vztahu, ktere veci pro nej stezejni jsou a ucit se s tim zit. ![]()
@Silverine247 píše: Více
No a tak co mám dělat, poslat ho kvůli tomu k šípku? Nevybral si to a bojuje s tím i on sám, navíc byl diagnostikovaný teprve nedávno a psychologická pomoc je dost špatně dostupná.
Není to žádný bezcitný magor, jako si tady mnozí domýšleli, i přes mé ujišťování, že to, co udělal, nebylo naschvál. Omluvil se, je mu to líto a nabídl, že koupí nové krevety.
I tak jsem pořád naštvaná, nebo mě to spíš mrzí, ale jak to pomůže situaci, že?
Tak hlavne aby to neudelal znovu, kdyz uz po tom prvnim incidentu jsi mela oficialne akvarko na starost jen ty, aby to zas nevypustil…
Vzhledem k tomu, že přežití rybiček a tvé řeči ohledně akvária pro něj zjevně nejsou stěžejní, tak bych na akvárko nalepila ceduli NESAHAT. Bylo mu to líto poprvé, bylo mu to líto podruhé a klidně to udělá potřetí.
on je dobrý otec?
tedy on už nějaké děti má? ![]()
A diskuze bude zamknutá na zadost zakladatelky za 3, 2, 1…a mezitím ještě stihne 5× napsa5 pleskni si. Asi zvyk z domova.
@Zvedava1 píše: Více
Ale problém to vyřešilo. Naštvání na partnera bylo nahrazeno naštváním na osazenstvo emimina. Doma zas bude všechno růžové, aspoň prozatím. ![]()
Pomoct to může. Když bude solit ze svého, tak si to třeba příště rozmyslí. Ať koupí i nové rostlinky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat