Zbytečný úhyn v akváriu vinou partnera

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
28.4.26 17:03
@Šmoulice píše: Více

Nikde jsem nenapsala, že jste všichni den.enti, tak si zas nevymýšlej. A co to blábolíš, vždyť u těch kontroverznějších diskuzí je to vždycky to samé. Já už zdejší slepice za ty roky dobře znám a přesně vím, která se ráda do druhého pustí. Kdo se mnou komunikoval slušně, komunikovala jsem s ním slušně nazpátek. Dej si ještě drink a neobtěžuj se s mou diskuzí, ju? Hezký den

• Upravit
1593
@Anonymní píše: Více

Tohle se pochopit dá. On by to ale měl řešit tím, že ti řekne, že tvoje vysvětlení mu nedává smysl, abyste to mohli dál řešit. Ne nad tím mávnout rukou a čekat na další průšvih.

• načítám...
41209

Aha, tak to bych měla dost velký strach, co příště mu dost relevantně nepodáš a nevysvětlíš důvod proč, a jemu to nedojde…at už jde „jen“ o rybičky, nebo o děti…

• načítám...
106404
28.4.26 17:04
@hospodki píše: Více

Paní bude mít nějaký psychicky problém

• načítám...
Anonymní
28.4.26 17:05
@Venetia píše: Více

Máš tam i něco jiného? Znovu, přijde ti v pořádku tohle psát o člověku, kterého neznáš?

• Upravit
41209
28.4.26 17:06

nevidím, já ti psala vždy slušně a odpovědí „propleskni se“ jsem dostala několik :think: opravdu ti přijde vhodné a slušné opakovaně psát dospělým lidem „propleskni se“? :think: to je jen a jen tvojí vizitkou…

• načítám...
106404
28.4.26 17:07

Nepřijde mi normální tvůj projev v diskuzi

• načítám...
Anonymní
28.4.26 17:07
@asddsa píše: Více

Jo, jenže kdyby každý uměl veškeré situace a komunikační šumy řešit dle ideálního vzorce, každému se žije hezky, bez šumů nebo třenic, nikdo by nepotřeboval se druhým svěřovat a nepotřebovali bychom chodit na terapie nebo do manželských poraden. Nechci to tu zase rozvádět, ale má to dost těžké sám se sebou, byl diagnostikovaný nedávno a psychologická pomoc není tak dobře dostupná, jak by se slušelo a patřilo. Na komunikaci pracujeme, ale zkrátka se stalo, já ani on už to zpátky nevezmeme

• Upravit
Anonymní
28.4.26 17:08
@Venetia píše: Více

Mně zase nepřijde normální o někom, koho neznám, tvrdit věci, které nejsou pravda a nemám k nim relevantní zdroje ani info.

• Upravit
15514
28.4.26 17:08

Založila si diskuzi a pak se vztekala, že jí tam lezou lidi. :lol: :lol:

Kotě, hoď se do klidu. Škoda, že si ten drink nemůžeš dát ty. :)
Co kdyby ses nám představila, nebo máme požádat admina o odtajnění? :) Urážet pod anonymem ti docela jde … Vzmůžeš se i na to, aby jsme my slepice věděly, s jakou hysterkou máme tu čest? Hm? :)

• načítám...
Anonymní
28.4.26 17:09
@Keyllah píše: Více

No, slušnost si představuji jinak, vyloženě jsi mě ponižovala, vysmívala jsi se hormonům a těhotenské hysterii. Asi máme každý jinak měřítka, ale kdybys mi přišla slušná, nemám potřebu ti doporučovat průplesk. Znovu, jak vidíš, teď s tebou komunikuju normálně, protože tak se mnou jednáš i ty.

• Upravit
1552

Jako nezlob se, ale konkrétně tvá reakce,,pleskni si" na to, co ti napsala @Keyllah není vůbec respektující naopak.

• načítám...
580

Nezapomeň, to ty sis sem dobrovolně přišla veřejně postěžovat na partnera, otce svého budoucího dítěte, a popsala jsi ho stylem, že nerespektuje hranice, sahá na věci, kterým nerozumí, opakovaně ignoruje zkušenost, způsobí škody a ještě je uražený, když se to řeší.

Jinými slovy, sama jsi ho vykreslila jako člověka, který se chová jako hňup. A teď se rozčiluješ, že si z toho ostatní vyvodili, že se choval jako hňup, to je reakce na tvůj vlastní popis. :roll:

Nemůžeš někoho veřejně shodit a pak hysterčit, že si lidé dovolili hodnotit přesně to, cos sama naservírovala. :nevim:

Jestli ti vadí, v jak negativním světle vychází, tak ale proč jsi ho sama představila právě takhle. Nikdo ho tady neznemožnil tolik jako ty sama svým vlastním příspěvkem :nevim:

• načítám...
Anonymní
28.4.26 17:10
@Šmoulice píše: Více

Ty jsi jich asi měla už hodně, viď? :zed:

• Upravit
Anonymní
28.4.26 17:11
@Fitsun píše: Více

A mě a partnera, kterého neznají, shazovat tedy můžou? Aha.

A ano, on to podělal a ví to, ale tvrdit tady něco, co opakovaně popřu a prohlašovat to za pravdu? Jako kde jsme?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová