Zděšení v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
3.8.13 21:14

@vendulaaa :mrgreen: a stalo se ti to náhodně nebo vždy např. po stresovým dnu nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.8.13 21:15

:mrgreen: Stalo, zrovna včera večer. Před chvílí jsem mu to ještě vyčetla. :lol:
Já šla spát dříve. On, že bude koukat na televizi, já krásně usnula(mohla jsem se v posteli pěkně roztáhnout a nikdo mi tam nepřekážel) a kolem 3. hodiny ráno šel ulehnout, ale vlezl na postel tak, že byl nakloněný nad mým obličejem a já zrovna otevřela oči. Myslela jsem, že porodím v posteli. Celou noc jsem se pak budila a nemohla jsem zabrat. Byla jsem pěkně nasupená, když jsem se na něho podívala a on s úsměvem na rtech a zavřenýma očima pěkně pochrupoval :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.8.13 21:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
3.8.13 21:17

@Cuarentena no mně to moc bomba nepřišlo, ten šok byl příšerný!! A pak se mi to asi za měsíc stalo znovu… A pak už nikdy. Jen ta hrůza, že já si ho fakt vzala - doteď nechápu, co mě na tom tak vyděsilo. Asi jsem měla nějaký strašně fajn sen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
3.8.13 21:18

@dani24687 to už netuším, ale bylo to už pár let manželství, nebylo to rozhodně za čerstva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.8.13 21:19
@vendulaaa píše:
@Cuarentena no mně to moc bomba nepřišlo, ten šok byl příšerný!! A pak se mi to asi za měsíc stalo znovu… A pak už nikdy. Jen ta hrůza, že já si ho fakt vzala - doteď nechápu, co mě na tom tak vyděsilo. Asi jsem měla nějaký strašně fajn sen :nevim:

a bylo to v den svatby, ne? 8o :mrgreen: :mrgreen: protože u nás joo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
3.8.13 21:19

Mne se stalo neco podobneho asi dva roky zpet. Muj sel na pivo s chlapama a kdyz se opije, tak si chce vzdy povidat. Mne to ani moc nevadi, protoze se aspon dozvim vsechny drby :mrgreen: Ale jednou takhle prisel, sednul si vedle mne na postel k noham, hladil mne po nohach a pak mi chtel dat pusu, abych se konecne probrala a mohl mi povykladat zazitky z hospody. Jenze ja jsem se v tom probudila a lekla jsem se ho tak, ze jsem zacla hystericky kopat nohama. No, dostal kolenem do nosu a trosku jsem ho pokopala, ale nema z toho trauma ani on ani ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.8.13 21:21

@Verca85 :mrgreen: i můj mi vždy chce vše povykládat, ale teda jen, když se sama vzbudím. A ráno mi to všecko opakuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
3.8.13 21:24

@dani24687 muj do rana polovinu zapomene a vetsinou ty nejlepsi historky :lol: Vzpomene si na to az kdyz mu kluci ty situace pripomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.8.13 22:06

Já se nedávno lekla v noci stromu, chlap nezadelal zaluzky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
3.8.13 22:52

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
3.8.13 22:59

@Mikajelka Tě chtěl zkontrolovat, jestli nezanášíš, ne? :mrgreen:

Já se občas lekám ráno, každý den ráno mi muž dává pusu, někdy se nevzbudím, někdy jo, někdy se mi to zamotá do snu a hrozně se leknu a vyděsím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.8.13 23:43

Ty blaho, ja se chlapa lekam ve dne, chodi jak duch po byte. Neslysim dvere a kroky a pak se objevi a ja se lekam desne. Dobre, ze spime oddelene, opravdu nevim co by bylo v noci, nikdy se mi nestalo, ze bych spala kdyz se vracel, vzdy mne probudilo odemknuti. Co mame deti tak spim jak drevo a lomcovat se mnou nekdo v noci tak jecim jeste rano : :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.8.13 07:39

@dani24687 mě tohle udělal mladý, 2 dny zpět. On nikdy po bytě nepochodoval, bál se tmy, teď se vrátil od babi.. Já se v noci probudím a on mi stojí nad postelí - aji jsem zařvala :mrgreen: protože nezvyk, nikdo kromě nás tu není :lol: myslela jsem, že ho přetrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.8.13 07:40

@martina.se :mrgreen: hrůza, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie