Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulaaa
a stalo se ti to náhodně nebo vždy např. po stresovým dnu nebo tak?
Stalo, zrovna včera večer. Před chvílí jsem mu to ještě vyčetla. ![]()
Já šla spát dříve. On, že bude koukat na televizi, já krásně usnula(mohla jsem se v posteli pěkně roztáhnout a nikdo mi tam nepřekážel) a kolem 3. hodiny ráno šel ulehnout, ale vlezl na postel tak, že byl nakloněný nad mým obličejem a já zrovna otevřela oči. Myslela jsem, že porodím v posteli. Celou noc jsem se pak budila a nemohla jsem zabrat. Byla jsem pěkně nasupená, když jsem se na něho podívala a on s úsměvem na rtech a zavřenýma očima pěkně pochrupoval ![]()
@Cuarentena no mně to moc bomba nepřišlo, ten šok byl příšerný!! A pak se mi to asi za měsíc stalo znovu… A pak už nikdy. Jen ta hrůza, že já si ho fakt vzala - doteď nechápu, co mě na tom tak vyděsilo. Asi jsem měla nějaký strašně fajn sen ![]()
@dani24687 to už netuším, ale bylo to už pár let manželství, nebylo to rozhodně za čerstva ![]()
@vendulaaa píše:
@Cuarentena no mně to moc bomba nepřišlo, ten šok byl příšerný!! A pak se mi to asi za měsíc stalo znovu… A pak už nikdy. Jen ta hrůza, že já si ho fakt vzala - doteď nechápu, co mě na tom tak vyděsilo. Asi jsem měla nějaký strašně fajn sen
a bylo to v den svatby, ne?
protože u nás joo
![]()
Mne se stalo neco podobneho asi dva roky zpet. Muj sel na pivo s chlapama a kdyz se opije, tak si chce vzdy povidat. Mne to ani moc nevadi, protoze se aspon dozvim vsechny drby
Ale jednou takhle prisel, sednul si vedle mne na postel k noham, hladil mne po nohach a pak mi chtel dat pusu, abych se konecne probrala a mohl mi povykladat zazitky z hospody. Jenze ja jsem se v tom probudila a lekla jsem se ho tak, ze jsem zacla hystericky kopat nohama. No, dostal kolenem do nosu a trosku jsem ho pokopala, ale nema z toho trauma ani on ani ja ![]()
@Verca85
i můj mi vždy chce vše povykládat, ale teda jen, když se sama vzbudím. A ráno mi to všecko opakuje ![]()
@dani24687 muj do rana polovinu zapomene a vetsinou ty nejlepsi historky
Vzpomene si na to az kdyz mu kluci ty situace pripomenou.
@Mikajelka Tě chtěl zkontrolovat, jestli nezanášíš, ne? ![]()
Já se občas lekám ráno, každý den ráno mi muž dává pusu, někdy se nevzbudím, někdy jo, někdy se mi to zamotá do snu a hrozně se leknu a vyděsím.
Ty blaho, ja se chlapa lekam ve dne, chodi jak duch po byte. Neslysim dvere a kroky a pak se objevi a ja se lekam desne. Dobre, ze spime oddelene, opravdu nevim co by bylo v noci, nikdy se mi nestalo, ze bych spala kdyz se vracel, vzdy mne probudilo odemknuti. Co mame deti tak spim jak drevo a lomcovat se mnou nekdo v noci tak jecim jeste rano : ![]()
@dani24687 mě tohle udělal mladý, 2 dny zpět. On nikdy po bytě nepochodoval, bál se tmy, teď se vrátil od babi.. Já se v noci probudím a on mi stojí nad postelí - aji jsem zařvala
protože nezvyk, nikdo kromě nás tu není
myslela jsem, že ho přetrhnu.