Zdobení stromečku s ročním synem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.12.20 23:16
To je trubec.
@Berry77 píše:
@dracula-s mě hlavně přijde na hlavu zdobit stromek 12.12. :think:

Mi dava vic smysl stromek v prosinci. Mam ho spojeny, ze je to tresinka vyzdoby baraku, ale v lednu nebo i dyl se mi nelibi.
Zatim mame nazdobene od prvniho 3-4 venku a domu bych ho chtela pristi vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.12.20 23:17

Klidně ho nech ten stromeček nazdobit. V roce z toho ještě nemá žádný rozum a myslím, že ve dvou taky ještě ne - takže úplně v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
11.12.20 23:19

U nás se právě zdobil vždy až 24. dopoledne, pěkně v klidu při pohádkách, dřív na to nebyl čas. Rušil se, až začal povážlivě opadávat, kdysi nám vydržel až do února :lol:. Teď ho zdobím v noci 23., aby mělo dítko na ježíška překvápko (pokoj jde zavřít).

Příspěvek upraven 11.12.20 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.12.20 23:20

@Berry77 A živej :lol: my taky porizujeme az z poslednich košťat :mrgreen: a ozdoby z nej udelaji vzdy krasny stromek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.12.20 23:22
@stín katedrál píše:
@Russet U nás se právě zdobil vždy až 24. dopoledne, pěkně v klidu při pohádkách, dřív na to nebyl čas. Rušil se, až začal povážlivě opadávat, kdysi nám vydržel až od února :lol:. Teď ho zdobím v noci 23., aby mělo dítko na ježíška překvápko (pokoj jde zavřít).

Doma zavřít šel a máma ho zdobila, když jsme se jeli podívat na prababi. A běžně měla babička stromek do vysvědčení. U nás asi po třech králích byl uklizen. Ale místo měl slušné. Teď se synem zdobíme navečer 23., pomáhá. Ale máme pokoj spojený s kuchyní. Takové ty přesuny jako zdobit v ložnici, tu zamknout a pak tahat ustrojený do pokoje, to nechci. Nerozsvěcíme ho, to udělá večer Ježíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
11.12.20 23:23

Tak jí nazdobte stromeček všichni spolu a je to. Každopádně bych se nenechala vmanipulovat do situace, že ty máš tchyni říkat, že si to neprejete - ať si to pořeší sám, zbabělec.

• Citovat
  • Upravit
529
11.12.20 23:27

Já teda nevím, jestli dobre chapu, ale vy delate, ze stromecek prinesl Jezisek nazdobeny do obyvaku? to ty deti nenechate si stromecek nazdobit?
U nas ho vzdy 24. rano Jezisek prinesl na zahradu, ale zdobili jsme my deti u pohadek - mamka u toho delala pripravy na Stedrovecerni veceri a obcas pomohla s tatkou.. a pro nas to bylo krásné
Potom si ho pripadne poupravila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.12.20 23:29

My zdobime spolecne a klidne driv. Zaciname venkovni a domaci vyzdobou a zakonci to nekde pred svatky doma stromek. Kazdemu po tom muze byt houby, kdy si zdobi jini. Kazdemu jak vyhovuje. Letos trosku vyckavame, ze mame postrach „kocour mladsi“, ze strom sejme a nedal se v tydnu aklimatizovat do garaze, nez pujde domu. Se mohl zdobit uz ted v nedeli. Takhle musime par dni pockat, nez se dockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
11.12.20 23:32
@Berry77 píše:

My normalne zdobime na Stedry den, ale letos se chystam zdobit vlastne uz zitra s dcerou.
On je uz koupeny, protoze kdyz jsem koukala, ze je to uz narezany a stoji to tady na slunku, tak to radeji strcim do stojanu s vodou. Navic ty Vanoce vic vnimame v prosinci, vic se tesime, v lednu uz je to jen vec, co prekazi v obyvaku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.12.20 23:39

Bych to vůbec neřešila. Jestli mu to vadí ať si to vyřídí sám. Roční bude mít radost každý den anebo ho vůbec nebude zajímat.

Jinak my budeme zdobit asi příští týden. Děti by ho zdobili nejraději už první adventní neděli.
Letos máme poprvé živý stromek v květináči, tak jsem zvědavá jak dlouho přežije. Doufám, že dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
12.12.20 00:27

Tak 3leté dítě ještě bude věřit, že stromek přinesl Ježíšek, příští rok nám to už nezblajzne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14661
12.12.20 00:44

Nám ho zdobí Ježíšek, rozuměj 23.12. si hodím noční šichtu :lol: Je to zvyk, který jsem přejala ze svého dětství. Už jsem přemýšlela, že to trochu přeorganizuju, protože to čekání, až všichni dokonale usnou a pak se s tím pachtit do noci… :roll: Zatím mi to ale za to ranní překvapení stojí, dcera se na to pokaždé těší. Rozsvěcíme ho poprvé až večer, když nám pod něj Ježíšek nadělí dárky. A déle než do Tří králů ho nemáme, na mě už od 1. ledna působí tak nějak nepatřičně :lol: A pokud bych si ho chtěla užít déle (což u nás zas tak moc nehrozí, nemáme na něj moc místa), tak si ho radši taky ozdobím už zkraje adventu, než bych ho nechávala celý leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
12.12.20 01:06

@Michelle_M A co z toho zdobení máš? proč nezdobí děti? Jezisek muze prinest jen stromecek, zbytek je na nich.. o tom to preci je.
Tu nejvetsi radost jim tim preci vezmes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.20 01:23
@Berry77 píše:

Každý to má jinak. My si zavedli jako tradici, zdobit stromeček první adventní neděli. Aspoň si ho pořádně užijeme.

A zakladatelko, pokud to chlapovi vadí, tak ať bsinto řeší sám. Ale osobně na tom nevidím nic špatného, že si dítě nazdobí jako první stromeček u tchyně. Vždyť přeci může být bubtoho přítomný i ten chlap, ne? Svým chováním mi přijde jak malý děcko :roll:

• Citovat
  • Upravit
26873
12.12.20 03:22

Chlap at si to s babickou vyrika sam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat