Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Mame rocniho syna. Takovy vševěd a všetečka, všude asistuje a se vším pomáhá, je to rozkošné
každopádně mě dnes zarazil muž. Jeho matka zítra chce, aby jsme prijeli na obed + chce s malym zdobit stromek.
Chlap je proti, ze pry prvni stromecek chce, aby videl a ozdobil doma s námi… a ze jim mam rict, ze si to neprejeme. Já??? Me se to zdá jako hloupost, je jeste dost malý, aby z toho mel prece rozum ne? a nechci si s tchyni delat dusno. Me urcite nic nerekne, ale urcite si budou myslet kdo ví jaká nejsem, že je o to připravím.
Nevím, jestli v tomhle smeru vyhovet partnerovi nebo babičce.
Vim, ze k reseni na netu je to asi zbytecnost, ale kdyz uz tu jsem, ctu tu horsi veci ![]()
strom jako strom ne? At si ho jde klidne zdobit k babičce. Nas syn si taky uz zdobil stromek dokonceu obou babicek a my jeste zadny nemame ![]()
A proc to nerekne manzel? Proc to hazi na tebe? Jsou to jeho rodice. By me pekne nastval, co je to za chlapa? Svoji rodinu si ma resit sam, kdyz mu to tak strasne moc vadi. My mame domluvu s muzem, ja resim svoji rodinu, on svou. Proc by sis mela kvuli nemu rozhadat tchyni?
@dracula-s nechala bych ho zdobit, však je to zábava. Pokud se to chlapovi nelíbí, ať to řekne své mámě sám
Cože?
Proč bys to s jeho matkou měla řešit ty, se jí bojí, nebo co?
Funguješ často jako jejich prostředník? Jinak s i myslím to, co ty, že to ročnímu dítěti beztak bude šumák a pamatovat si to taky nebude.
@dracula-s píše:
Ahoj. Mame rocniho syna. Takovy vševěd a všetečka, všude asistuje a se vším pomáhá, je to rozkošnékaždopádně mě dnes zarazil muž. Jeho matka zítra chce, aby jsme prijeli na obed + chce s malym zdobit stromek.
Chlap je proti, ze pry prvni stromecek chce, aby videl a ozdobil doma s námi… a ze jim mam rict, ze si to neprejeme. Já??? Me se to zdá jako hloupost, je jeste dost malý, aby z toho mel prece rozum ne? a nechci si s tchyni delat dusno. Me urcite nic nerekne, ale urcite si budou myslet kdo ví jaká nejsem, že je o to připravím.
Vim, ze k reseni na netu je to asi zbytecnost, ale kdyz uz tu jsem, ctu tu horsi veci
Roční dítě z toho nemá rozum. Ať s ním babička klidně strojí, snad jí nic nerozbije.
Jestli mu to vadí, ať si to řekne sám. Mě osobně by to bylo jedno, roční z toho stejně nemá rozum ![]()
@dracula-s píše:
Ahoj. Mame rocniho syna. Takovy vševěd a všetečka, všude asistuje a se vším pomáhá, je to rozkošnékaždopádně mě dnes zarazil muž. Jeho matka zítra chce, aby jsme prijeli na obed + chce s malym zdobit stromek.
Vim, ze k reseni na netu je to asi zbytecnost, ale kdyz uz tu jsem, ctu tu horsi veci
Jasně, že ví prd… ![]()
Takže nejsem vadná máma, že to tak neprožívám
zkusím mu to ještě rozmluvit ![]()
Asi mu jde o ten první zážitek. Ale stejne si myslim, ze az bude starsi tak bude stromecky chtít zdobit zamerne u vsech
![]()
Vzdyt si to v roce nebude pamatovat. A at si to resi s mamou on.
@dracula-s píše:
Takže nejsem vadná máma, že to tak neprožívámzkusím mu to ještě rozmluvit
Nebude si to pamatovat. Jestli má muž pocit, že poprvé zdobení má prožít doma, ať to vlastní matce vysvětlí. Já zdobila stromek jako velká, nechtěla jsem se ochudit o to překvapení.
@Berry77 No to je teď trend - vytáhnout 1. 12. umělý stromek, aby se s ním mohl člověk vyfotit a pochlubit se, že u nich už mají na Vánoce nachystáno. Hned po svátcích letí zpět do krabice, aby nepřekážel při silvestrovské párty.
@stín katedrál píše:
@Berry77 No to je teď trend - vytáhnout 1. 12. umělý stromek, aby se s ním mohl člověk vyfotit a pochlubit se, že u nich už mají na Vánoce nachystáno. Hned po svátcích letí zpět do krabice, aby nepřekážel při silvestrovské párty.
Já ho jako samostatně bydlící zdobila brzo, abych si ho užila. Žádné extra fotky. U nás se běžně uklízí 6.1. Ale mívala jsem ho i déle.