Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ernais píše:
Tak to pak nejsou bezny zasobyja nevim, jak je to jinde, ale u nas se normalne ve spizirne najde par balicku testovin, ryze, lustenin, mouky, par lahvi oleje, konzervy s rybickama, marmelady, vejce, mrazak plny hub, masa, zeleniny, atd. Takze nas by treba vybilene obchody neprekvapily nikdy a mesic urcite bychom prezili. Asi by to nebyl zadny gastro zazitek, ale hlady bychom netrpeli
Se spižírnou plnou zásob jsem mohla machrovat jako dítě z RD, v bytě o rozloze cca 60 m2 mám prostě smůlu. A oleje typu řepkový podléhají v běžné pokojové teplotě zkáze.
My spizirnu jako takovou nemame. Mam jednu potravinovou skrin a mrazak o velikosti lednice, takze to zas tolik mista nezabere. Kazdopadne chapu, ze v malem byte, i tohle muze byt problem.
My tohle nemame, zijeme v panelaku, neni kam to davat. Navic se nemuzu zbavit molu, takze extra zasoby take nedelam, proste chodime 2× tydne na nakup. V mrazaku mam trochu zeleniny, jednu porci masa, zmrzlinu, vlasske orechy a namrazenou misu od zmrzlinovace jeste z leta. Konzervy nepouzivame, vse kupujeme cerstve.
Dnes jsem objednala nakup za 8000, jen zasoby. Maso a zeleninu pak jeste doplnim k tomu, holt zmrzlinu musime snist, stejne tam uz lezi od leta.