Zdravé konzervy - koronavirus

Anonymní
24.2.20 21:58

Zdrave konzervy - koronavirus

Ahoj,

V Italii jsou komplet vykoupene supermarkety, tak zvazuji, ze neco pro jistotu predkoupim… Problem mam s masem, jime cerstve, v konzervach se nevyznam… Je neco, co je aspon trosku zdrave, aby to mohly deti?

Diky za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4058
24.2.20 22:01

Ve vlastni stave,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
24.2.20 22:02

Zelená konzerva z Lidlu je fajn. 98% masa. Ale je to hodně slaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
24.2.20 22:05

Tak si nakup do mrazaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@marcellia píše:
Ve vlastni stave,..

Co jsem koukala, tak same dusitany… Samozrejme pokud by byly vykoupene obchody, tak to resit nebudu a budu rada, ze mame neco, ale takhle chci neco, co pripadne budeme schopni spotrebovat i tak…

• Citovat
  • Upravit
4928

S červeným masem neporadím, ale z hlediska „krizové připravenosti“ určitě doporučuji konzervované ryby. Tedy pokud je sníte tak jako tak.

Příspěvek upraven 24.02.20 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 22:06
@Vemas píše:
Tak si nakup do mrazaku

Neco koupim, ale moc mista nemame.

• Citovat
  • Upravit
4928
24.2.20 22:07

Problém mrazáku je, že je absolutně závislý na dodávce elektřiny. Na rozdíl od konzerv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 22:10
@MrsNorris píše:
Problém mrazáku je, že je absolutně závislý na dodávce elektřiny. Na rozdíl od konzerv. ;)

To jsem take chtela napsat, ale nechtela jsem byt za blazna ;-) Ve chvili, kdy to bude celosvetove, tak muze byt i elektrina problem, i kdyz doufam, ze tam to nedojde.

• Citovat
  • Upravit
1439
24.2.20 22:12

Uz je to tady🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 22:13

Tak já začala dělat takové malé zásoby dnes. Trochu si připadám jako blázen, na druhou stranu si říkám, ze je lepší být připraven, než nemile překvapen až tam nic nebude. Kdyby náhodou.

• Citovat
  • Upravit
4928
24.2.20 22:15

Je to dobrá věc bez ohledu na jakýkoliv virus. Dají se tak ušetřit peníze. A člověk pak nepřispívá k té nákupní panice, když jde do tuhého.

Jak dneska vedle v diskuzi někdo psal, že respirátory už jdou za 400Kč. Já mám ty svoje za 90 už tři měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 22:16
@MrsNorris píše:
Je to dobrá věc bez ohledu na jakýkoliv virus. Dají se tak ušetřit peníze. A člověk pak nepřispívá k té nákupní panice, když jde do tuhého.Jak dneska vedle v diskuzi někdo psal, že respirátory už jdou za 400Kč. Já mám ty svoje za 90 už tři měsíce ;)

A kolik jich mas?

• Citovat
  • Upravit
4928
24.2.20 22:23
@Anonymní píše:
A kolik jich mas?

3×10 (jsme dva)
Jedna krabice teď poputuje k rodinné příslušnici, která po týdnech zesměšňování projevila zájem, ale běžně už nejsou k sehnání. Přemýšlím, o kolik si mám říct :P
Jinak k rouškám a respirátorům je obsáhlá diskuze v tom hlavním koronavirus tématu, ať ti tu neplevelím konzervový vlákno.

Příspěvek upraven 24.02.20 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
24.2.20 22:24

@MrsNorris a máš ten respirátor ten správný? Ne ten obyčejný co nepomáhá proti virům?
Taky už přemýšlím, o jeho koupi pro celou rodinu. Člověk neví, kdy to bude všude.. :think: myslím, že se to jen tak nezastaví, když je svět otevřený a pořád se cestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová