Zdravé konzervy - koronavirus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
24.2.20 22:26

@korneli
FFP3 tuším. Ano, mám ten správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
24.2.20 22:27

Hele upřímně, také se chystám dělat menší zásoby potravin, které bychom upotřebili i v běžném režimu bez epidemie. Výhodu mám v tom, že učím dítě doma a manžel má možnost pracovat nepřetržitě z domu, takže bychom v podstatě nikam nemuseli chodit :lol:. Tchán, rodilý Pražan, nyní žije na venkově poblíž Plzně, nakoupil cca před měsícem celoobličejové masky :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
2089
24.2.20 22:28

@MrsNorris a to se tak zvedla ta cena?
To si zas někdo namastí kapsu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
24.2.20 22:29

@korneli ted Koukám že na heuréka je za 900  8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.20 22:29
@Pvln34 píše:
@korneli ted Koukám že na heuréka je za 900 8o

A je to na 1 pouziti.

• Citovat
  • Upravit
4928
24.2.20 22:32

@korneli
Do toho hlavního tématu včera psala Šáruší, že:

jen ty respirátory a roušky stále nejdou objednat. Objednávala jsem je před měsísem, sali sladem, zaplatila, nedošli, po týdnu volali, že bude zdržení a v pátek volali, že stále zdržení a ze 70,– bude stát jeden 399,– super. Tak jsem jim řekla, ať si to strčí někam a nemáme respirátory.

tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
24.2.20 22:37

Nezapomeňte na ochranné brýle, jedná se o kapénkovou infekci, tudíž může do organismu proniknout i skrze oční sliznice.

• Citovat
  • Upravit
35944
24.2.20 22:51

Koupila bych krávu, budeš mít i mlíko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
24.2.20 22:52
@Anonymní píše:
Co jsem koukala, tak same dusitany… Samozrejme pokud by byly vykoupene obchody, tak to resit nebudu a budu rada, ze mame neco, ale takhle chci neco, co pripadne budeme schopni spotrebovat i tak…

Proč by měly být vykoupený obchody? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
24.2.20 22:54

A jinak se teď partner vrátil ze služebky z Itálie a můžu Tě ujistit, že obchody opravdu vyprodané nebyly (někde možná, ale rozhodně ne na tvrzení „v Itálii jsou vyprodané obchody“), tak tu zas nešiř paniku, prosím Tě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.2.20 22:57

Jasně, vyfotí prázdný regály, protože pár matek z bambinointerneto.it v hysterii zběsile nakupovalo. To, že to za deset minut někdo doplnil, tak to už nevyfotí nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 22:59
@yocheved píše:
A jinak se teď partner vrátil ze služebky z Itálie a můžu Tě ujistit, že obchody opravdu vyprodané nebyly (někde možná, ale rozhodně ne na tvrzení „v Itálii jsou vyprodané obchody“), tak tu zas nešiř paniku, prosím Tě. :roll:

Tam, kde je koronavirus, obchody vyprodane jsou a v nekterych dalsich castech take. Pokud by to bylo celoevropske, bude s dodavkou potravin problem.

Duvody se mi tu nechce rozepisovat, ale proste myslim, ze lepsi mit zasoby, nez resit na posledni chvili. Samozrejme primerene zasoby, ktere pripadne postupne snime.

• Citovat
  • Upravit
24.2.20 23:06

@fera21 a já si myslím, že panika je na místě. Tak či onak, brzo budeš nakupovat do zásoby i ty. A to z jednoho prostého důvodu. Tohle totiž hrozba je. Tenhle vir se šíří rychlostí blesku a pláné utěsňování není na programu. Jasně, těch nemocí už tady bylo, ale uznej sama… V takové míře? Já nejsem zbytečný plašan, ALE tohle je něco s čím si svět momentálně neví rady. Než budeme všichni zase moudřejší, tak nás tu bude o čtvrtinu méně ( v tom lepším případě). Já bych obavy zakladatelky až tak moc tedy nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
24.2.20 23:07
@MrsNorris píše:
@korneli
FFP3 tuším. Ano, mám ten správný.

Je to tohle? Je to na opakovane Pouziti? https://www.mall.cz/…100007848925?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
24.2.20 23:08

@fera21 bambinointerneto je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie