Žena odmítá sex, žene mě k jiné, ale chce zachovat rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5134
24.10.22 18:39
@VsehoMocSkodi píše:
Nechtěl bych mít sex se ženou, se kterou mi není příjemně i mimo postel a není tam nějaký cit a vzájemný vztah. Proto je tohle řešení za mě neslučitelné se šťastnou rodinou.

Tak si najdi milenku na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
24.10.22 18:40
@Milka22 píše:
Do sexu ji nutit nemůžeš. Už ji fyzicky nepřitahuješ. Že je lesba si nemyslím. Nic s tím udělat nemůžeš. Přitažlivost vyprchala. Už ji nemáš co nabídnout. Musíš se porozhlednout jinde. Nebo sex neřešit a vyhonit si sám. Jiné řešení není, to si uvědomit musíš. :srdce:

Taky si myslím, ony si ty ženy myslí, že nepotřebuji sex, ale jejich tělo prostě už nechce partnera

• Citovat
  • Upravit
5134
24.10.22 18:40
@catch-22 píše:
Kdo tady v diskuzích najde aspoň jeden jediný živý příklad, že by to fungovalo, má u mě flašku.

Teď jsem to dočetl a bojím se o autorovo duševní zdraví do budoucna. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
24.10.22 18:43
@VsehoMocSkodi píše:
Být s někým tímto způsobem bez citů nejde, přišly by city a s tím lhaní a ve výsledku konec, ale daleko horší než kdybychom z toho oba vyšli jako rovní lidi.

No a proč by nemohla být v tom city? Nejlepší najít ženu, která to má stejně jako ty. muzes mit rád manželku I milenku

• Citovat
  • Upravit
2144
24.10.22 18:44

@VsehoMocSkodi Tvá žena čas od času chuť na sex má, ale radši si to udělá sama.
Nechci ti toho nandávat ještě víc, ale nemůže to být i tím, že prostě přeborník v posteli nejsi? Odpověz si klidně jen sám pro sebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
24.10.22 18:45
@VsehoMocSkodi píše:
Jsem rozhodnutý co udělám.

Budu nejlepší verzí manžela a táty co dokážu. Nebudu tlačit, mluvit o tom a dám ženě prostor. Pokusím se naplnit její nádobu emocí tím, že se budu chovat správně, nesobecky a s láskou. Budu to tak dělat dokud to zvládnu a když nebudu moct tak ještě kousek.

Pokud ani tohle nepomůže, nebo se ukáže že to je marné z jiných důvodů, půjdeme každý jinou cestou. Život může být i takový.

Můj osobní názor je, že ti to nepomůže. Když si najdeš milenku, může to být použito proti tobě. Nakonec stejně půjdete každý jinou cestou, tak se na to začni připravovat. Kdo je připraven, není překvapen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
24.10.22 18:47
@Milka22 píše:
Diagnoza2, ty jsi rozumný chlap. O tebe bych stála. Hledám muže, pokud chceš, tak mi napiš soukromou zprávu tady na eMimino.

Dignoza má zakaz od manzelky :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.22 18:49
@Cizinka1 píše:
Jaký jste měli sex před dětmi? Může to být hormony, spoustu žen co jsem tu četla nemá na to když má děti chuť na sex, neboť oni se mazli s dětmi. Možná by ji pomohlo jít mezi lidi, pracuje?

To je taky pravda, mazlení s dětmi sytí potřebu dotyků (až přesycuje). A když je těch dětí víc, může to vlézt na mozek. Takové to „pořád po mně někdo leze, pořád po mně někdo něco chce, dělá si na mě nárok“. Ono to bude jedno ke druhému.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
24.10.22 18:57
@VsehoMocSkodi píše:
Jsem rozhodnutý co udělám.

Budu nejlepší verzí manžela a táty co dokážu. Nebudu tlačit, mluvit o tom a dám ženě prostor. Pokusím se naplnit její nádobu emocí tím, že se budu chovat správně, nesobecky a s láskou. Budu to tak dělat dokud to zvládnu a když nebudu moct tak ještě kousek.

Pokud ani tohle nepomůže, nebo se ukáže že to je marné z jiných důvodů, půjdeme každý jinou cestou. Život může být i takový.

Na to pozor trochu, chlap který dělá absolutně vše pro ženu, že zapomina sám na sebe není moc sexy. Musíš zůstat chlapem. Prostě to neprezen

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
24.10.22 18:59
@Pučálkovic.Amina píše:
@VsehoMocSkodi Tvá žena čas od času chuť na sex má, ale radši si to udělá sama.
Nechci ti toho nandávat ještě víc, ale nemůže to být i tím, že prostě přeborník v posteli nejsi? Odpověz si klidně jen sám pro sebe. :)

Přesně tak, měla by si tu vzacnou chuť nechat na manžela.

• Citovat
  • Upravit
2778
24.10.22 19:09
@catch-22 píše:
Kdo tady v diskuzích najde aspoň jeden jediný živý příklad, že by to fungovalo, má u mě flašku.

O to až tak nejde. Jde o to, že on musí mít pocit, že udělal pro záchranu manželství všechno. Může to fungovat, když se mu to povede a nebude se vztekat. Děti odrostou, žena si zase bude připadat, že její tělo patří jenom jí. Zase si myslím, že stojí za to, udělat pro záchranu rodiny i tohle. Rozejít se můžou vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
24.10.22 19:12
@Cizinka1 píše:
Přesně tak, měla by si tu vzacnou chuť nechat na manžela.

Měla. Kdyby ale můj vibrátor byl lepší než manžel, tak se rozhodnu pro bzučení. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
24.10.22 19:13
@Pučálkovic.Amina píše:
Měla. Kdyby ale můj vibrátor byl lepší než manžel, tak se rozhodnu pro bzučení. 8o
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
2647
24.10.22 19:18
@VsehoMocSkodi píše:
Dětem je 5 a 3, jsou na to bohužel malí.

Na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
24.10.22 19:29
@VsehoMocSkodi píše:
Nepříjemný počtení

Pravda není vždycky příjemná. Ale je lepší, než si dělat marné naděje, nebo se vinit z něčeho, co nemůžeme ovlivnit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí