Žena odmítá sex, žene mě k jiné, ale chce zachovat rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
24.10.22 17:48
@OpenHearted píše:
Chápu, že máš obavy z jiného chlapa u svých dětí. Ale nemá smysl se bát už předem. Jelikož žena není na sex, asi se hned do náručí dalšího chlapa nepohrne.
Každopádně není moc pravděpodobné, že bude dělat Tvým dětem druhého tátu. Spíš bude mít svoje děti.

No, to je taky aktuálně pro mě nestravitelná představa. Nevěřím v případě konce ve výsledek, ze kterého bych skákal radostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.10.22 17:49
@OpenHearted píše:
To opravdu není Tvoje chyba. Vlastně ani její. Prostě se k sobě jen nehodíte.

Nepříjemný počtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
24.10.22 17:50

S tou vírou je to tak, je v zásadě dvojí víra:

1. Víra založená na zkušenostech a empírii, nejlépe na velkých číslech a exaktní.
  1. Slepá víra. Třeba náboženská.

A jsou tam různé mezistupně mezi 1 a 2. Máloco je jisté, proto i většina vědeckých „fakt“ leží v bodu 1)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
24.10.22 17:56
@VsehoMocSkodi píše:
Pokud by na to došlo, samozřejmě se pokusím apelovat na zdravý rozum prvně ženy a případně všech účastných nějakého řízení a pokusím se najít alternativní řešení. Mohl bych se prostě sebrat a odejít a ženu nechat bydlet v domě s dětmi, dál platit hypotéku a nějak se domluvit. Rozhodně bych hledal v takovém případě jiné řešení.Obávám se ale, že by default prostě soud svěří děti matce a ta se s nimi odebéře na ono místo.

Jsi rozumný. Jen nesouhlasím s tím, že děti má automaticky matka. Mě se sociální pracovnice v soukromí zeptala s kým chci bydlet. Tehdy jsem zůstala u mámy proto, protože jsem chtěla zůstat ve stejném domě. Být to obráceně, zůstala bych u táty. Nastěhovala bych se. Škola, kamarádky, kluk… Já byla v pubertě. Nevím kolik je dětem, ale tohle je podobný. Budou chtít své pokojíčky, své kamarády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
24.10.22 17:56
@Milka22 píše:
Zakladateli, ty tady píšeš, jak nemůžeš být bez sexu. Tak se tě zeptám, co bys dělal, kdyby byla tvá žena po úrazu a nemohla mít sex? Třeba trvale? Přišla by třeba o nohy a pánev by měla zdeformovanou?

Já bych jí doma nechtěl.

Ale vždycky se svých přítelkyň ptám, když nějakou mam, jestli by mě milovala i bez nohy. Pak bez ruky. Pak jestli by mě milovala bez nohy a ruky. Pak jestli by mě milovala i bez obou nohou a bez jedné ruky. Pak jestli by mě milovala bez obou nohou a rukou. A pak co kdyby mě někdo polil kyselinou do ksichtu. To už většinou uhýbaj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.10.22 18:26
@OpenHearted píše:
Jsi rozumný. Jen nesouhlasím s tím, že děti má automaticky matka. Mě se sociální pracovnice v soukromí zeptala s kým chci bydlet. Tehdy jsem zůstala u mámy proto, protože jsem chtěla zůstat ve stejném domě. Být to obráceně, zůstala bych u táty. Nastěhovala bych se. Škola, kamarádky, kluk… Já byla v pubertě. Nevím kolik je dětem, ale tohle je podobný. Budou chtít své pokojíčky, své kamarády…

Dětem je 5 a 3, jsou na to bohužel malí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
24.10.22 18:28

Jsi mi sympatický, snad se Vam to podaří nějak zpravit. Je mi taky podezrele, že tě posílá jinam, ale jestli myslíš, že ti nevěrná není tak se prostě na chvíli stahni a dej ji čas. Muzes si říkat že má zlomenou pánev, to je dobrý.
Myslim ze je dobrej nápad dát děti k babičce, dát si víno a veceri a promluvit si. Předem ji ujistit, že sex nebude, ale že se můžete mazlit když bude chtít. Řekni jí o svých obavách, že nevíš jak bez sexu vztah udržíte a at něco navrhne ona. Nějaký kompromis, nekoitalni praktiky, hračky, plánovaný sex 1× měsíčně nevím. Aby nebyla napjatá kdy zase budeš chtít atd. Musíte to nějak vykomunikovat.
My koupili lavove kameny, může rozmazluji, hladim, jen aby se uvolnil a někdy se tak uvolní, že si říkám, že už jsme ty kameny měli koupit dávno 😀
Můj byl celkem nekontaktni, ale já ho ráda hladim, jen tak, letmo přes den, usmívá se na něj a krmim ho, tak uz me i on nečekaně pohladí 🙂
Udělej maximum pro záchranu a když to nepůjde, tak to nepůjde. Ve vztahu musí chtít oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.10.22 18:31

Jsem rozhodnutý co udělám.

Budu nejlepší verzí manžela a táty co dokážu. Nebudu tlačit, mluvit o tom a dám ženě prostor. Pokusím se naplnit její nádobu emocí tím, že se budu chovat správně, nesobecky a s láskou. Budu to tak dělat dokud to zvládnu a když nebudu moct tak ještě kousek.

Pokud ani tohle nepomůže, nebo se ukáže že to je marné z jiných důvodů, půjdeme každý jinou cestou. Život může být i takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
24.10.22 18:34
@VsehoMocSkodi píše:
Protože bych tu situaci nedokázal řešit v klidu kdyby mě překvapila. Tím myslím vůči tomu potenciálnímu záskoku.

Jaký jste měli sex před dětmi? Může to být hormony, spoustu žen co jsem tu četla nemá na to když má děti chuť na sex, neboť oni se mazli s dětmi. Možná by ji pomohlo jít mezi lidi, pracuje?

• Citovat
  • Upravit
108
@K. Rocánková píše:
Jsi mi sympatický, snad se Vam to podaří nějak zpravit. Je mi taky podezrele, že tě posílá jinam, ale jestli myslíš, že ti nevěrná není tak se prostě na chvíli stahni a dej ji čas. Muzes si říkat že má zlomenou pánev, to je dobrý.
Myslim ze je dobrej nápad dát děti k babičce, dát si víno a veceri a promluvit si. Předem ji ujistit, že sex nebude, ale že se můžete mazlit když bude chtít. Řekni jí o svých obavách, že nevíš jak bez sexu vztah udržíte a at něco navrhne ona. Nějaký kompromis, nekoitalni praktiky, hračky, plánovaný sex 1× měsíčně nevím. Aby nebyla napjatá kdy zase budeš chtít atd. Musíte to nějak vykomunikovat.
My koupili lavove kameny, může rozmazluji, hladim, jen aby se uvolnil a někdy se tak uvolní, že si říkám, že už jsme ty kameny měli koupit dávno 😀
Můj byl celkem nekontaktni, ale já ho ráda hladim, jen tak, letmo přes den, usmívá se na něj a krmim ho, tak uz me i on nečekaně pohladí 🙂
Udělej maximum pro záchranu a když to nepůjde, tak to nepůjde. Ve vztahu musí chtít oba.

Hezky napsané, dává mi to naději že by to mohlo vyjít, díky :)

O sexu doma teď nebudu raději dlouho mluvit, ani se k tomu jinými cestami snažit prosmýknout, je to i docela nedůstojné a důstojnost je potřeba. Těžko bude chtít chlapa co o to žadoní.

To s tou pánví zkusím, pobavilo :)

Příspěvek upraven 24.10.22 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
@VsehoMocSkodi píše:
Beru to jako pohled z mužského tábora, který nasvědčuje tomu, že není problém se pohybovat v šedé zóně. Trochu zbytečně tvrdý a nemyslím že by bylo správný takhle mučit někoho, s kým žiju. To je za mě lepší rozvod a pak začít znovu s čistým štítem.
Každopádně díky za upřímný názor.
Příspěvek upraven 24.10.22 v 17:34

Jestli manželka nekecá a opravdu je jí to jedno, respektive Ti dává volnou ruku, tak to není žádné „mučení“, naopak by přece měla být ráda, že už se netrápíš kvůli něčemu, co Ti nedokáže (jak tvrdí) dát.

Buď je to tak, jak říká, a ona si to pro Tebe přeje, anebo to je manipulace, aby sis Ty připadal jako hovado (a zjevně to funguje).

BTW si myslím, že to s tím splýváním duší trochu přeháníš.
Jestli mi chceš do krve tvrdit, že bez toho bys u sexu s jinou trpěl, tak bych velice pochyboval, který z vás dvou vyrostl v sektě. ;)

• Citovat
  • Upravit
5134
24.10.22 18:35

No nevim, láva hrozně pálí, nerad bych se popálil. To je přímo z nějaký sopky?

I když sex na Vesuvu by mohl mít něco do sebe. To napětí, kdy to zase bouchne. Může to působit jako afrodisiakum.

Jinak k autorovi: ověř si, jestli tě nepodvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.10.22 18:36
@catch-22 píše:
Jestli manželka nekecá a opravdu je jí to jedno, respektive Ti dává volnou ruku, tak to není žádné „mučení“, naopak by přece měla být ráda, že už se netrápíš kvůli něčemu, co Ti nedokáže (jak tvrdí) dát.

Buď je to tak, jak říká, a ona si to pro Tebe přeje, anebo to je manipulace, aby sis Ty připadal jako hovado (a zjevně to funguje).

BTW si myslím, že to s tím splýváním duší trochu přeháníš.
Jestli mi chceš do krve tvrdit, že bez toho bys u sexu s jinou trpěl, tak bych velice pochyboval, který z vás dvou vyrostl v sektě. ;)

Nechtěl bych mít sex se ženou, se kterou mi není příjemně i mimo postel a není tam nějaký cit a vzájemný vztah. Proto je tohle řešení za mě neslučitelné se šťastnou rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
24.10.22 18:38
@VsehoMocSkodi píše:
Jsem rozhodnutý co udělám.

Budu nejlepší verzí manžela a táty co dokážu. Nebudu tlačit, mluvit o tom a dám ženě prostor. Pokusím se naplnit její nádobu emocí tím, že se budu chovat správně, nesobecky a s láskou. Budu to tak dělat dokud to zvládnu a když nebudu moct tak ještě kousek.

Pokud ani tohle nepomůže, nebo se ukáže že to je marné z jiných důvodů, půjdeme každý jinou cestou. Život může být i takový.

Kdo tady v diskuzích najde aspoň jeden jediný živý příklad, že by to fungovalo, má u mě flašku.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
24.10.22 18:38
@VsehoMocSkodi píše:
Logický myšlenkový řetěz, který jsem prošel také. Ještě mě napadlo že to může být psychického rázu, protože žena bohužel vyrůstala v rodině kde byli jehovisti, takže žádný vánoce, žádný dárky, všechno hříšný a špatný atd., ale s tím už vím že nepohnu, tam jakýkoliv náznak snahy o pomoc nebo komunikaci tímhle směrem vedou k automatickému zaseknutí - nějaká silná podvědomá reakce a blok.Ta druhá část. Nemám zájem někam si „odskočit“, pak dojít zvesela domů, dát manželce pusu a zeptat se jí na její den. Z toho je mi šoufl, jsem asi staromódní konzerva.
No ti
@Anonymní píše:
@jannina1
Ne neužívám, brala jsem ji jen před prvním dítětem a pak už ne, děti dělí více let. Neberu ani jiné léky, vracím se ke sportu, cvičím yogu. Po zdravotní stránce by mělo být vše v pořádku.
Jen prostě nemám žádnou potřebu.

No ale když na to dojde rak se ti to líbí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky