Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@PandaVanda S manželem se samozřejmě bavím dost často. Jen jsme spolu už dost dlouho a vytratilo se takový to, co je na začátku. Ale ok, uvědomuju si, že jsem blbá. Přestanu myslet na blbosti.
To bude asi nejlepší…popřípadě, mrkni na sebe do zrcadla a pokud vpohodě, dej si facku, třeba se probereš. Mimochodem s manželem se bavíš že tě vzrušuje cap z vedlejší vesnice jo? a evidentně mít příležitost, tak mu podržíš, to asi ne co…no chudák tvůj manžel…
![]()
Bez se podivat na jeho zenu a deti, treba te to pak prejde. Stoji ti ten suk za ztratu tve rodiny? Budes se pak moct podivat do zrcadla, ze jsi znicila i jinou rodinu? Pokud si odpovis jo, tak vzhuru do toho…nezapomen, ze na dedine se nic neutaji.
Mne vždy zaráží to „zveřejňování“… pokud chci něco takovýho udělat, tak to udělám, a neptám se na emiminu, ne? I když jsi anonymní, tak toto si má každý dělat tak, aby eliminoval co nejméně „bodů“, které by je případně odhalily
![]()
BOŽE, ženský
![]()
@Tichošlápek píše:
Se zeptej manžela, co by dělalten te zná nejlépe
alebo sa spýtaj jeho manželky. Tá určite vie ako na neho.
Tak jako jsme z velkých vesnic každá má tak 500-600 obyvatel, takže myslím, že i kdyby si to přečetla sousedka, tak jí nenapadne, že to píšu já. Kdybychom byli z nějaké malé vesničky, tak by mě ani nenapadlo to sem psát. Každopádně si prostě myslím, že to berete moc vážně. Já osobně neznám moc věrných párů a tady mi přijde, že si všechny hrajete na to, jak jste svaté a nikdy by vás nic takovýho nenapadlo. Věřte, že v mojí situaci napadlo. Mám dvě děti, manžel je od rána do večera v práci (ne proto, že musí, ale proto, že chce) a já denně sedím doma na zadku a čekám, až přijede. Věřte mi, že takovýhle zpestření je pro mě prostě jako pohádka. Neříkám, že ho chci ojet přece. Ale myslím, že dát si kafe a zaflirtovat není konec světa.
Tak si uzij zivota, ale pevně si popremyslej nad tim, jestli ti stojí zato rozbít rodinu.
Ty kraso ja cumim..to je tu zas svatejch v jedne diskusi
To ze to ok neni ona samozrejme vi a na neveru musi bejt oba, ze? Jj chudak manzel s manzelkou..a co kdyz oni probiraj anonymne nekde to same?
![]()
Velmi dobře zvažte, jestli vám vesnická nevěra stojí za rozbití dvou manželství a odstěhování se pryč. Na vesnici se nic neutají, lidé si všímají naprosto všeho - kdo kam odchází, přichází, kde parkuje, jestli má zataženo atd., myslivci sledují z posedů bezostyšně dalekohledy více lidi než zvěř, a pokud mají správný výhled, buďte bez obav, že zaregistrují parkované auto na lesní pěšině i se zadýchanými skly, jakož i to, co se děje v mlází nebo v intimitě chatičky, takže s pozdějším prozrazením musíte počítat a ztracená důvěra v manželství nejde vždy obnovit a dlouho bolí.
Každý nevěrník si myslí, že on to má pod kontrolou a utají to, ale takových je opravdu málo.
Ještě se vám asi párkrát v životě stane, že se zamilujete, ale není to nic, s čím by se nedalo nic dělat, jako třeba rakovina v terminálním stádiu. Pokud máte nějakou vůli a rodina je vám přednější, tak se zas odmilujete. Nemůžete mít každého a vše, na co si ukážete prstíčkem… Chápu, že se nudíte a je vám smutno, přemýšlejte ale taky o nějakých lepších zálibách, které by vás naplnily, společensky jste se vyžila a přitom neriskovala rozbití rodiny ani ztrátu úcty sousedů a při rozbití manželství i ztrátu vlastní sebeúcty, případně lásky dětí. Pokud se budete třeba angažovat ve vedení obce, můžete pořádat výstavy a zábavy, bude vás těšit společenský zájem a lehce a vkusně zaflirtovat můžete klidně beztrestně s celým mužským osazenstvem vesnice.
Jakkoliv je nevěra běžná, jakmile k ní dojde, každý si s potěšením do vás kopne, i když po straně.
Příspěvek upraven 05.09.17 v 12:36
Nikdo neříká, že jsme svaté a hlavně je úplně jedno, jestli svaté jsme nebo ne.. Já, když něco takovýho bych chtěla případně udělat, rozhodně nebudu psát na net ![]()
@Anonymní píše:
Ale myslím, že dát si kafe a zaflirtovat není konec světa.
To sice ne, ale je to zacatek konce. Dělej jak uznas za vhodné, pravdepodobne jsi dospěla a svépravna osoba. Jen dobre promysli důsledky. A predstav si stejnou situaci, ale ze misto tebe takhle přemýšlí tvůj muž. Bylo by ti dobre? Nechla bys to byt? Nemáš problem s tim ublížit tátovi svých deti? Zamysli se, co by kdyby a jestli jsi ochotna přijmout rizika.
@lucije28 tak treba se nema kam jinam „sverit“. Za manzelem asi fakt nepobezi a treba nema dobrou kamosku co ji rekne „Jo, Kveto, je to fakt kus, ale vyprdni se na to“
@Ellusa píše:
Zakladatelko, neboj, určitě se tu dočkáš i obrácených reakcí, že do toho máš jít, když je to ON, tvého srdce žampioooon![]()
![]()
.
cooooooooooožeeeeeeeeeeee? Ale já to nebyla fakt ne a mýho pana Houbu doma si teda raději proklepnu komu kam kouká
a hlavně UFFFFF ten můj kafe nepije tak to jsem klidná
@Swami Harashimi Dobré připomínky.
Jen k pichům v lesíku bych přidala i to, že na spousty místech jsou dnes fotopasti, my taky jednu měli nahlášenou, legální a to byste se divili, kolik lidí se nám tam vystřídalo…
@fikovka pravda pravda. Mně stačil soused myslivec, který mne šmíroval dalekohledem z posedu a hlásil, co jsem měla na sobě a jak mne to sluší, včetně noční košile. ![]()
@žampion píše:
![]()
cooooooooooožeeeeeeeeeeee? Ale já to nebyla fakt ne a mýho pana Houbu doma si teda raději proklepnu komu kam kouká
![]()
a hlavně UFFFFF ten můj kafe nepije tak to jsem klidná
Tak je pravda, ze kdyz jsem tveho pana Houbu zvala na kavu, zdvorile me odmitl.
Ale na rumicek uz sel
…