Problém ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2421
4.4.21 18:02
@LadyDelRey píše:
Brzdi holka. On prostě není typ, který ti potřebuje viset kolem krku každou volnou chvilku s tebou. Pokud nečumí do FB a telefonu každý večer, tak bych se hodila do klidu a taky si našla nějakou zábavu…

Když jsem u nej na návštěvě, tak si tam aktivitu moc nemůžu najít… Maximalne být taky na mobilu nebo si číst 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
4.4.21 18:38

Jste spolu pět měsíců, a už spolu bydlíte? A už měsíc jsou problémy? No tak to bych asi raději zabalila hned. Správně byste měli ještě vrkat jako dvě hrdličky a ne se hádat o blbiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
4.4.21 18:42

Uz ted vidis spoustu negativ. Ty nezmizi, naopak jich pribude. Bud uber plyn a prijmi ho takoveho, jaky je, nebo to ukonci. Jina cesta neni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.4.21 18:44
@Petra0009 píše:
Když jsem u nej na návštěvě, tak si tam aktivitu moc nemůžu najít… Maximalne být taky na mobilu nebo si číst 8o

Asi s tebou neni zadna velka zabava. Tak si radsi cte nebo hraje v mobilu. Musis se trochu posnazit a vymyslet i neco jineho nez sex.

Jestli jsi nudna, se nediv, ze je protivny. To ze uz film videl 1000× jsi psala ty sama v 1.prispevku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
4.4.21 18:54
@inkakřivák píše:
Jste spolu pět měsíců, a už spolu bydlíte? A už měsíc jsou problémy? No tak to bych asi raději zabalila hned. Správně byste měli ještě vrkat jako dvě hrdličky a ne se hádat o blbiny.

Nebydlíme spolu. Jezdím k němu na víkendy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
4.4.21 18:57

@Petra0009 A máš pocit, že jsi jeho kuchařka! No tak to fakt zabal. Protože to máte být pořád na růžovém obláčku, a ne že on sedí a čumí do mobilu a ty se nudíš. To má být sakra jízda! Jo a tomu dalšímu nevykladej po měsíci o dětech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
4.4.21 20:13

@Petra0009
Co ti poradit? Tak jestli je to tak, jak píšeš.. běž od něj. Jestli bude pecka a ty jsi jiná což vidíš už teď, tak to cenu nemá..ať si čumí do telefonu s nějakou Mařkou a ty si najdi k sobě aktivního…ať se pak nemusíš zbytečně zabívat tím, jestli už láska opadla nebo jeslti děláš málo do vztahu pak hledáš chyby, kde ZATÍM nejsou. A to by mohlo jít na švestku i jemu, potom bys byla eventuálně za hhysterii vlastně jen kvůli tomu, že ty jsi akční jiná a do vztahu vkládáš víc než on. To taky nejde, tak se drž.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
667
4.4.21 21:05

A tak zase, když jsi u něj jen na víkendy, tak se ani nedivím, že tě to štve. Mohl by se přemoct a ten pěknej víkend si s tebou udělat a snažit se trochu o nějakou zábavu… Sice covid, tohle támhleto, ale venku začíná bejt pěkně. Jak reaguje když mu řekneš, že půjdete třeba na procházku? To chce bejt radši celý dny doma? Taky by mě to nebavilo. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.4.21 22:00

Chápu tě, taky potřebuji cítit ty motýly v břiše a u vás to sakra rychle vyprchalo, jste jak manželé po 20 letech…to by mě taky nebavilo. On mi přijde jako docela nudnej… :think: Řekne ti, že by lepší ženskou nenašel a pak je raději na mobilu :lol: To nevím no…asi bych hledala dál. Ačkoliv tohle se asi stane časem v každém vztahu, jen né teda tak brzy :think:

• Citovat
  • Upravit
2421
4.4.21 22:02
@LadyDelRey píše:
A tak zase, když jsi u něj jen na víkendy, tak se ani nedivím, že tě to štve. Mohl by se přemoct a ten pěknej víkend si s tebou udělat a snažit se trochu o nějakou zábavu… Sice covid, tohle támhleto, ale venku začíná bejt pěkně. Jak reaguje když mu řekneš, že půjdete třeba na procházku? To chce bejt radši celý dny doma? Taky by mě to nebavilo. :D :D

Jo tak občas si uděláme i vylet a nebo pracujeme spolu na zahrádce. Ale působí jako kdyby se mnou jel na výlet uz milionkrát… Ja jsem prostě nadšená, ze podnikame něco spolu.. On tak nadšený nebyl. Jen když me vzal na první výlet, tak to byl m nadšený, pak uz nic. Vim, ze jsem naivní… Ale ten pocit, ze jsem nadšená a on to pak pohnoji :,(. To mě vezme veškerý elan se dal snažit. Rikala jsem mu, ze jsme jak po dvaceti letech.. On ze se polepsi, ze vi, ze neni romantik a ze to co rekne nemysli vážně. Ale nic se nezměnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
4.4.21 22:03

A kolik vam oboum je let? Kde jste se seznamili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
4.4.21 22:10
@Sonarka píše:
Chápu tě, taky potřebuji cítit ty motýly v břiše a u vás to sakra rychle vyprchalo, jste jak manželé po 20 letech…to by mě taky nebavilo. On mi přijde jako docela nudnej… :think: Řekne ti, že by lepší ženskou nenašel a pak je raději na mobilu :lol: To nevím no…asi bych hledala dál. Ačkoliv tohle se asi stane časem v každém vztahu, jen né teda tak brzy :think:

No právě.. Úplně ze začátku ani neměl mobil u sebe. Povidal si a tak… A když koukáme na film, tak jen podle nej. A i tak je na mobilu. :roll:.
A když jsme pak každý zvlášť, tak mi píše, jak mu chybím a ze se na mě těší. Přitom to tak nevypadá, kdyz jsem u nej. Když to shrnu, prostě mi vadí, ze jsme jak po 20 letech. Ja se snažím. Nebo jestli je prostě prakticky a na ty pěkné věci okolo vztahu moc neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
4.4.21 22:11
@lenkahav píše:
A kolik vam oboum je let? Kde jste se seznamili?

Ja 28,on 30.seznamili jsme se na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.4.21 22:18
@Petra0009 píše:
No právě.. Úplně ze začátku ani neměl mobil u sebe. Povidal si a tak… A když koukáme na film, tak jen podle nej. A i tak je na mobilu. :roll:.
A když jsme pak každý zvlášť, tak mi píše, jak mu chybím a ze se na mě těší. Přitom to tak nevypadá, kdyz jsem u nej. Když to shrnu, prostě mi vadí, ze jsme jak po 20 letech. Ja se snažím. Nebo jestli je prostě prakticky a na ty pěkné věci okolo vztahu moc neni?

Nevím no, i kdyby byl praktický, tak si myslím, že to počáteční nadšení by mělo vydržet sakra déle…měl by se věnovat hlavně tobě…jestli už teď je takový lhostejný, jak to asi bude vypadat za pár let…Bych mu ten mobil sebrala a odevzdala při odchodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1213
4.4.21 22:20
@Petra0009 píše:
A když jsme pak každý zvlášť, tak mi píše, jak mu chybím a ze se na mě těší. Přitom to tak nevypadá, kdyz jsem u nej. Když to shrnu, prostě mi vadí, ze jsme jak po 20 letech. Ja se snažím. Nebo jestli je prostě prakticky a na ty pěkné věci okolo vztahu moc neni?

Hele já jsem vdaná 35 let takže u nás je to co píšeš standard. Ale po 5 měsících teda musím říct, že to u nás bylo jiné. Ten mobil je návykový u hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí