Ženy, mám depku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35944
19.6.15 16:59

@lucipajda no, na jihu :mrgreen: zatím je to hodně jiný, navíc jsme v takový hipster čtvrti, matky jsou tu krutý biomatky a moje barevné oblečené dítě tu dost svítí, navíc nemám šátek ani terénní kočár a dítě nemá čepici a celoroční kožené boty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
19.6.15 17:19

@svycarka Občas mám depky taky, že jsem přestěhovaná a přišla jsem o přátelé, ale já jsem přestěhovaná v rámci ČR, takže to je lepší, i když někdy na mě padne nedostatek přátel a kořenů v tomto městě, kde žiju. Ale práci mám dobrou a v kolektivu jsme, dá se říci, přátelé a toho si nesmírně vážím, protože vím, že to nechodí samo sebou. Nevím, jestli jsem dobře četla, ale ty děláš jenom noční, po kterých se nevyspíš? Pokud ano, pak je to velmi nebezpečné. Nejde změnit práci? Jinak mně na „depky“ částečně pomáhá hořčík, pokud ho neberu, přitíží se mi, zvlášť v období před MS, tak ho beru pravidelně.
Jinak ono někdy na počátku vztahu, člověk nedomýšlí všechny důsledky svých rozhodnutí, ale myslím, že litovat svých činů, není dobré. Beru to tak, že vše má svůj smysl. Prostě ses měla přestěhovat, abys poznala, cos poznala, každá zkušenost nás učí novým věcem. A určitě- bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.6.15 17:31
@pikola píše:
@lucipajda no, na jihu :mrgreen: zatím je to hodně jiný, navíc jsme v takový hipster čtvrti, matky jsou tu krutý biomatky a moje barevné oblečené dítě tu dost svítí, navíc nemám šátek ani terénní kočár a dítě nemá čepici a celoroční kožené boty :roll:

ježíš, aby se z Tebe nestala taky biomatka 8o. Vím, že ne a dost na Tebe myslím, jak to zvládáš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
19.6.15 17:49
@mucinka2 píše:
ježíš, aby se z Tebe nestala taky biomatka 8o. Vím, že ne a dost na Tebe myslím, jak to zvládáš :hug: :hug:

No snad ne, leda by si muž nechal nárůst plnovous :mrgreen: snad najdeme nějakou min navázanou ctvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.6.15 18:02

@pikola určitě najdete, něco kde budete spokojený. Jinak takových to matek je v Německu opravdu hodně, od hranic až k moři :lol: Jen jim to tam ukaž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.6.15 22:04

@Sluka letiiiiim :mrgreen: :mrgreen:

Grahe zeny dekuju za reakce. dostala jsem se k vam az ted, byla jsem v praci- to jsem se zase vztekla. Do Cr se nechystam, tam zu diru do sveta neudelam a manzel by se nechytal vubec. Davam si vinko a cekam trochu otravnou navstevu. Je mi jinak v podstate lepe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 17:22

Povzbuzení

Ahoj, původní název docela na moje téma sedí, narozdíl od zakladalky tématu, ale nechci zbytečně zakládat nové téma.
Poslední dny mám strašnou,,depku,,. Dokoncuju školu, takže bych se potrebovala soustředit na učení, ale místo toho mi myšlenky lítají někde v… Mám staršího přítele, se kterým táta nesouhlasí, ale toleroval ho, teď začal prudit, že o něm slyšel tohleto špatné, za dva dny přijde zase s něčím jiným…
Mamka se zase zajímá jenom o mladšího bráchu, takže podpora z její strany nehrozí. Fajn, doma je dusno, pojedu se učit k babičce. Jakmile jsem přijela, babička zacala s tím, že někomu ve vesnici se narodilo postižené dítě, které měla ta žena s o 20 let starším manželem.
S přítelem je to fajn, nezadáme se, rozumíme si, máme společný koníček, ale nemůžu u něj být 24/7. K tomu jse mi začala dělat mega celulitida na stehnech( asi jak se teď moc nehybu, přidala jsem tedy na pohybu, ale to se neprojeví hned) Takže fakt nemám z čeho bych se už radovala. Jenom sedím, snažím se učit a doufám, že to blbé období brzo skončí.

• Citovat
  • Upravit
10425
14.6.20 17:28

Po zkouskach se ti hrozne ulevi, budes moct chodit behat/sportovat, delat si co chces, byt min doma… zatni zuby a vydrz!!! ta uleva, az budes mit skolu hotovou, za to stoji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.6.20 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj, původní název docela na moje téma sedí, narozdíl od zakladalky tématu, ale nechci zbytečně zakládat nové téma.
Poslední dny mám strašnou,,depku,,. Dokoncuju školu, takže bych se potrebovala soustředit na učení, ale místo toho mi myšlenky lítají někde v… Mám staršího přítele, se kterým táta nesouhlasí, ale toleroval ho, teď začal prudit, že o něm slyšel tohleto špatné, za dva dny přijde zase s něčím jiným…
Mamka se zase zajímá jenom o mladšího bráchu, takže podpora z její strany nehrozí. Fajn, doma je dusno, pojedu se učit k babičce. Jakmile jsem přijela, babička zacala s tím, že někomu ve vesnici se narodilo postižené dítě, které měla ta žena s o 20 let starším manželem.
S přítelem je to fajn, nezadáme se, rozumíme si, máme společný koníček, ale nemůžu u něj být 24/7. K tomu jse mi začala dělat mega celulitida na stehnech( asi jak se teď moc nehybu, přidala jsem tedy na pohybu, ale to se neprojeví hned) Takže fakt nemám z čeho bych se už radovala. Jenom sedím, snažím se učit a doufám, že to blbé období brzo skončí.

Ahoj, byla jsem na tom podobne-je potreba se kousnout a vydrzet, nic netrva vecne. Drzim palce a hodne stesti, bude ho potreba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 18:12

@Elza2311 díky za podporu, mohla bys to trochu rozvést, ať mám nějakou motivaci :mavam:

• Citovat
  • Upravit
114
14.6.20 18:17
@Anonymní píše:
@Elza2311 díky za podporu, mohla bys to trochu rozvést, ať mám nějakou motivaci :mavam:

koncila jsem stredni skolu a mela o 16 let starsiho partnera :mrgreen: tata z toho byl ve smrti, co jsem ale maturitu udelala, vzal me byvaly partner na dovolenou, ktera byla po tech stresech zaslouzena :lol: ja v tom nejhorsim stresu pred maturou chodila kazde rano na prochazku, vzala s sebou snidani a posnidala u rybnika (i takova malickost mi dokazala zlepsit den, dost jsem se i uvolnila a byla schopna vic veci). Co jsem slysela, na stres pomahaji i ruzna dechova cviceni, joga.. ale kazde rano na hodinku vypadnout z toho stresoveho prostredi je velmi fajn:)
Celulitidu mame kazda, s tim ti moc nepomuzu, ta uz je mi nejakou dobu burt :mrgreen: At se dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová