Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jesenka33 no právě..rozbijí a dostanou nové. Nemůžu psát dál, prootže byl byla moc sprostá. Ukázka na co platíme daně..člověk co to fotil je manželovým zaměstnancem. Vstává v 5 ráno, ale skoro žádnou noc nespí, protože má muziku až do rána.

@denisa 76 A to je přesně to a ještě spoustu dalších věcí proč jsem naštvaná na tuto vládu!!!Viz kausa LTO, exekutorská mafie, různé firmy nabízející šmejdy, neplatící společnosti-např můj přítel dělal u jedné f…dluží nám 13000 a nejen nám. A to j nefér, ty poctivě pracuješ a nemáš nárok a jak už jsem psala nový zákoník práce to je taky lumpárna!!Úplatky, zlatý padáky, doživotní trafiky…Kolik má ředitel ČEZu měsíčně?,To vy nevyděláte za rok!!
@jesenka33
Jojo. A ty se můžeš utěšovat tak akorát tím, že nestojíš frontu na banány a toaleťák, to je oproti tomuhle fakt výhra. ![]()
@Camael Jo dám si banán kterej mně jeden vyjde na 6 kaček ale stejně ho nesmím páč mám cukrovku ale abych se z toho nep*****a tak si koupím tří vrstvý toaletní papír co mají v hyperalbertu za 37,90!!!
![]()
@jesenka33 neboj ono už k tomu rozkradení moc nechybí. Co píšeš je a bude a dokud se to nevyhází z oken jako při defenestraci na Staromáku tak se asi nezmění nic.
Jedna moje nedávná zkušenost. Jedu o obchodu s vozíkem, kde mám pár kousků..moc nejíme
U popelnice vidím kluka cca do 25let. Čistý..netáhl z něj alkohol a vylizoval kelímek od jogurtu. Měla jsem pocit, že chcípnu, když mu nepomůžu a šla za ním. Nebudu popisovat jeho život..byl moc smutný. Zkrátka mu umřeli rodiče při těžké autonehodě. Neměl nikoho ani moc peněz. Šel se zaregistrovat na pracák než si najde práci. Jednou mu ujel autobus a úřad nestihl..byl vyloučený a ze dne na den přišel o příjem a nepomohlo zkrátka nic. Než našel práci přišel o byt a stal se bezdomovec.
Postavilo mě do latě..byla to i ta moje návštěva na pracáku. Klukovi jsem kelímek sebrala..dala mu najíst a kontakt na lidi co mu pomůžou zajistit bydlení. Mělo to dobrý konec..kluk má práci a je konečně v teple.
Postavilo mě do latě jak oni dostanou vše i když pravidla porušují už jenom tím, že pro socky si jezdí autama a zlata mají, že já tolik za život neviděla. Úředníci to samozřejmě přehlížejí, protože se jich bojí, ale kluka co mu 1× ujel autobus okamžitě vyloučí ze sytému a udělají z něj bezdáka.
@denisa 76 To je „pěkný“ příklad naší společnosti. Režimu kterej jste si vycinkali.
![]()
@TereuliJa Cinkalo se za svobodu, prootže komančové dělali hrozný zvěrstva a už bych nikdy nechtěla zažít, aby o mém rozhodování co chci dělat a na jakou půjdu školu rozhodovali oni.Ale tohle taky není hezký a vůbec nevím jak se z toho dostat ven..snad jen zase se postavit a dát jim najevo, že takhle jako né.
@TereuliJa píše:
@denisa 76 To je „pěkný“ příklad naší společnosti. Režimu kterej jste si vycinkali.![]()
Proto píšu že jsme chtěli změnu. Nelituju toho že komunisti padli. Proto je tolik lidí rozčarovaných. Tohle jsme nechtěli. Nebo si myslíš že ti kteří bojovali za novou dobu v ůnoru 48 chtěli to co pak bylo? pPadesátá léta, perzekuce, nesvobodu? Scela jistě ne.Byli to lidi ktaří chtěli žít líp než dosud.Aby jim děti nechcípali hlady, neumírali na nemoce, protože nebylo na léky. Nechtěli dál žít jako dobytek.Je smutný že toi obyčejní lidé co chtějí aby se jejich děti měli líp jsou semletí tou lůzou která se narve nahoru a hrabe.At jsou to komunisti, nebo ti politici a lobisté co jsou tam ted.
@Lenka002 píše:
@Anna766Dostanou všechno
Fakt jo???
Nesmysl. Umějí v tom chodit, vědí na co mají nárok, ale zákony platí pro všechny stejně.
Když tomu chceš věřit, já ti to vymlouvat nebudu.Ale já vím svý.
![]()
@Anna766 píše:
Když tomu chceš věřit, já ti to vymlouvat nebudu.Ale já vím svý.![]()
Ty víš svý. Takže máš také příbuznou vedoucí sociálního odboru?
@Lenka002 píše:
Ty víš svý. Takže máš také příbuznou vedoucí sociálního odboru?
Znova opakuju že ti to vymlouvat nebudu.
@Camael píše:
Tak ti nevím, naši byli normální střední třída, v komunismu jsem žila do 18 let, ale že bysme neznali sladkosti a podobně? Ty to tady prezentuješ hrozně extrémně. Chodila jsem do jisker i pionýra, ale naše vedoucí je vedla hlavně směrem k hrám a přírodě, takže taky žádná demagogie. Jasný, nepopírám hrůzy, co jsou s komunismem spojený, ale pokud člověk neměl v rodině nějakýho buřiče nebo kulaka, tak nic takovýho nepocítil. Nepamatuju, že by naši řešili, jestli můžeme jet na lyžák, u moře jsme byli taky, byli jsme motivováni ke vzdělání, protože to oproti dnešku mělo význam, nepamatuju sociální šikanu mezi dětmi apod. A argument, že to je proto, že díky komunistům měli všichni stejný h…o, no, nevím, že bych trpěla tím, že nemám poslední model toho a toho, zato kámošky z tý doby mám dodnes.
no však jsem taky udělala závorku, napsala „zjednodušuju“ s vyřehtaným smajlem, aby bylo poznat, že to do extrému prostě beru schválně. ale přece nikomu nejde o tatranky. mamka nám vždy dělila perníky, tatranky apod., to ale přece není jádro pudla, jestli byly nebo nebyly sladkosti, samořejmě byly, bylo to myšleno v přeneseném významu, že doba byla pro mnohé zlá tehdy stejně jako je zlá pro jiné dnes. nám se začalo dařit až za doby, kdy už nezáleželo na stranické knížce, ale ani to nebylo na rúžích ustláno a muselo se šetřit (tedy dělit tatranky
) i po revoluci.
Jiskry mě naši nepovolili z principu, samozřejmě mě to tehdy mrzelo, jako sedmiletá jsem do politiky tahaná nebyla, tak jsem jejjich postoj nechápala. prostě jsem nemohla a tečka. teď jim smekám, že se nenechali strhnout davem.
@Camael píše:
@jesenka33
Jojo. A ty se můžeš utěšovat tak akorát tím, že nestojíš frontu na banány a toaleťák, to je oproti tomuhle fakt výhra.
ne, ty se můžeš utěšovat tím, že za vyjádření tvého názoru veřejně na tebe zítra nezaklepe policie, nevyhodí tě z práce apod.
![]()
@El-Brno píše:
ne, ty se můžeš utěšovat tím, že za vyjádření tvého názoru veřejně na tebe zítra nezaklepe policie, nevyhodí tě z práce apod.![]()
Opravdu výhra, teď tě hold vyhodi z prace, protože tam potrebuji dosadit nekoho známého ci tve dite marodi. To je opravdu zmena k lepšímu
@El-Brno
To jsem pochopila, myslím to zlehčení. Jinak u nás teda na stranický knížce taky nezáleželo, a přesto jsme nijak netrpěli, naopak. Já na dětství vzpomínám jako na idylickou dobu, naši mě neotravovali s politickými kecy, u nás se nežilo otravováním si života. Jak už jsem psala, když byla fajn vedoucí v jiskrách a pionýru, děti tam neřešily nic z toho, co v tom asi viděli vaši.
@El-Brno píše:
ne, ty se můžeš utěšovat tím, že za vyjádření tvého názoru veřejně na tebe zítra nezaklepe policie, nevyhodí tě z práce apod.![]()