Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
20.10.13 21:01

@PetiteFillette. Jako dalsi dil? 2.?už jé?

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
20.10.13 21:10

@magicalee Zítra :P Dneska jde v zahraničí ;)

• Citovat
  • Upravit
Medžika
20.10.13 21:14

@Lindsay15 no právě už sem se lekla… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
20.10.13 21:16

@magicalee No já se tak těším :oops:

• Citovat
  • Upravit
7204
20.10.13 21:18
@Lindsay15 píše:
@magicalee No já se tak těším :oops:
:oops: je nás víc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
20.10.13 21:18

@Aletheia Pak tu zase budou špekulace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
20.10.13 21:32

Mě nejvíc nas_alo v minulé serii - spoiler.. jak umřel ten derilův brácha… čekýám až se mi díleček načte sjedu dolů a hned první komentář… tak to jsem nečekal že umře(už nevim jak se jmenoval) :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
20.10.13 21:34

@magicalee Mě Merl neseděl jsem ráda že umřel :oops:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
20.10.13 21:37
@Lindsay15 píše:
@magicalee Mě Merl neseděl jsem ráda že umřel :oops:
:mavam: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Lindsay15
20.10.13 21:41

@magicalee Byl hrozně rušivej element a taky ze začátku hrozba. Ono i později… By mu ruplo v bedně a vyvraždil by je tam :nevim: Být naživu, řeknu že do tý věznice pustí mrtváky on.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
20.10.13 21:43

@Lindsay15 souhlas!

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
20.10.13 22:18
  • Citovat
  • Upravit
Elessar
21.10.13 07:26
:dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
13943
21.10.13 08:35
@magicalee píše:
@PetiteFillette. Jako dalsi dil? 2.?už jé?

Nene, první :) Já jsem slíbila manželovi, že na něj s tím počkám, až se vrátí ze cvičení :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.10.13 11:00

Jak jsem večer tak přemýšlela, jak asi bude pokračovat další díl, tak jsem si k tomu napomohla k celkem šílenému snu :mrgreen:
Ve zkratce: byla jsem s přítelem za někým v nemocnici. Nějak se nám zasekl výtah, jak jel nahoru, nějak to s námi praštilo, omdleli jsme. Po chvilce otevírám oči, problikávalo tam světlo, přítel seděl v šoku, zkusili jsme dveře, zvonek-nemohli jsme ven. Nikomu jsme se nemohli dovolat a občas jsme jen přes okna ve výtahu viděli nějaké stíny od lidí, ale nereagovali. Přítel teda nějak násilím vypáčil dveře a šli jsme ven. Všude bylo ticho, na chodbách otevřené dveře, na zdech otisky krve, všude nějaké papíry, kusy oblečení. Po nějaké chvilce zkoumání budovy, prázdných pokojů, nás začali nahánět zombíci, my se zamkli na nějakém pokoji, zabarikádovali dveře a že utečeme oknem. Nějak se nám podařilo sešplhat po hromosvodu. Normálně jakoby svět umřel-všude ticho, ptáci nikde, auta všelijak zastavené. Občas nějaký zoufalý křik a hlas hladových zombíků v pozadí. V hlavě mi lítaly myšlenky, co moji rodiče, kteří mi hlídají syna, kde jsou atd, hrozný pocit strachu jsme měli. Dostali jsme se nějak do bytu, kde jsem vyrůstala (tu cestu plnou strachu nebudu popisovat ani) :mrgreen: Jenže tam prázdno. Nabrali jsme zásoby a šli někomu ukradnout auto. A teď jsme viděli, jak od táty auto bylo ze všech stran otevřené, autosedačka prázdná, po mém synovi a mých rodičích ani památka, na sklech krev. Hrozná představa. Byl to strašně živý sen. Hlavně nekonečný, tolikrát jsme se v tom snu ocitli, že už mě chytali za nohu, chtěli se zahryznout, já se všelijak bránila. Nakonec jsme se s naším chlapečkem a našima náhodně setkali v nějaké vesnici, která nebyla infikovaná a stavěly se barikády. Díky Bohu jsem se chvilku na to probudila. Mě ten sen tak hrozně dodeptal, že ještě teď, několik hodin po něm, mám hnusný pocit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí