Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 tak to si nemyslím, někdo z nich je prostě asi zrádce anebo tam mají někoho, o kom vůbec neví ![]()
@Imane @Boudice23 V noci s baterkou klidně
Ale nedošel mi ten plot
Jak jsem viděla reakci té holky na „Nicka“ tak bych se ani nedivila, kdyby je krmili ![]()
@Lindsay15 Ale to bylo až po tom, co jí umřel táta, byl to její obranný mechanismus. Je tam jeden plot, pak ulice, a pak druhý plot, tak to bývá vždy ve věznicích a podobných zařízeních, dvojitý plot.
@Imane Vím že to bylo před smrtí táty, bylo to úplně na začátku. Ale vem si děti na prvním stupni ZŠ, několik let žijou v izolaci, bojí se o svůj život, pak spozorují chlapa se jmenovkou, přemýšlí co dělal než přišla nákaza. Musí to pro ně být veliký šok a nápor na psychiku. Proto bych se nedivila, že by jim nosili „jídlo“. Jejich postoj „Přece jsou to také lidi“ je prostě zkreslený, nerozumí nynější situaci.
Já nevím jak to ve vězeních je
Ale máš pravdu, nedocvaklo mi to ![]()
@Lindsay15
Já Ti nevím, podle mě ne. Tohle by dítě nezvládlo. Ne v noci.
@Imane Co my víme, co se jim honí v hlavinkách
Jen říkám, třeba budou hledat zrádce, ale pak se přiznají děti
To byl jen nápad, jinak nevím kdo by to mohl děla. Nebo není někdo třeba náměsíčnej?
@Imane Já vím, ale ten se zavíral
Třeba je ještě někdo jiný. Já nevím proč by někdo bezdůvodně ohrožoval nejenom sebe, ale i ostatní?
@Lindsay15 vám říkám, že ej tam určo někdo cizí
vězení je rozlehlý
pochybuju že ho maj celý obšanclý ![]()
@Boudice23 Vždyť část mají úplně zavřenou, a v té, co bydlí nikdo jiný být nemůže.
@Imane Ale tak zase je fakt že v té části kde nejsou, tak někdo může být, přece jenom je plot okolo celé věznice, takže se dostane ven i ten cizí ![]()
@Imane ale ta druhá část vězení je přístupná zezadu ne? asi není problém pokud se tam někdo dostane z druhý strany aby se dostal i do té jejich části…oni taky našli klíče…tak asi moc fantazíruju
![]()
@Boudice23 Z jedné strany byla jestli si dobře pamatuju-díra, jak tudy přišel Ty a spol ![]()