Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak uz to nekde je? na tech mejch serialovejch webech nenachazim
@Maculinka Hlásím také sen
Byly jsme uprostřed lesa, byly tam takové tři chatky, podobně udělaný jako posed. Obsadili jsme je, všude kolem mrtváci. Pak přijeli takoví lidí, co nás chtěli zabít-typ Merl. Všechny jsme je postříleli, vzali jejich náboje. Já s kočárkem v prostřední chajdě spolu s dalšíma maminama a třema chlapama s pistolema. Najednou začali padat mrtváci ze stromů nad náma, prali se tam s těma, co hlídali na střechách… Brrrr ![]()
@Lindsay15 píše:Živě si to umím představit
@Maculinka Hlásím také senByly jsme uprostřed lesa, byly tam takové tři chatky, podobně udělaný jako posed. Obsadili jsme je, všude kolem mrtváci. Pak přijeli takoví lidí, co nás chtěli zabít-typ Merl. Všechny jsme je postříleli, vzali jejich náboje. Já s kočárkem v prostřední chajdě spolu s dalšíma maminama a třema chlapama s pistolema. Najednou začali padat mrtváci ze stromů nad náma, prali se tam s těma, co hlídali na střechách… Brrrr
Jelikoz jsem tlusta, tak by me zajimalo, jak bychom utiali mi tlusti
…byl by to velice dobry namet na zomie komedii a v hlavni roli bych videla Rebel Wilson je skvela ![]()
@Maculinka To jsou ale hnusný sny tyjo
Ale ve všech jsem vedoucí
Takže rozkazuju kam má kdo jít a co má dělat
Ale ty sny kdy hlídají naši a já nevím co je s nima, ty jsou jako noční můry
Já malého ještě na hlídání ani nedala ![]()
@1.zizi Holt by nebylo utíkání (já třeba rychle neběhám a hned se zadýchám) ale bojování ![]()
@Lindsay15 zijeme v cechach diky zdejsi zlodejine by vetsina naroda prezila, protoze to opevneni v serialu zde ma kazdy zahradkar v zahradkarske kolonii
..o vysokych zdech a mrizech na oknech ani nemluvim
@1.zizi Tak já o ničem v okolí u nás nevím
A to jsem z vesnice u Německých hranic
Ale v Německu, to už jooo
A v takové situaci bych se ani nebála krást jídlo atd ![]()