Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 Tak při těch čuníků mi slzy málem vyhrkly, ale krom teda relativně akčního začátku, to byla celkem nuda.
Čekala jsem to trošku divočejší. S tou černoškou mě to ale taky dojalo. Dle mě přišla o dítě. Jsem zvědavá na další díl. Ten konec mě trošku zaskočil. Buď jsem to nepostřehla a nebo nevím, ale to byl někdo z nich, co to udělal? Nebo někdo z venku? Při sledování jsem tu ještě naháněla mrně, tak mi pár vět možná uniklo ![]()
@Maculinka Já to popravdě čekala taky akčnější
Že třeba mrtváci prorazí plot a dostanou se do toho bloku D. To by byla podívaná
Hele to tam nebylo ukázáno, prostě je izolovali od těch zdravých, Ty šel za ní a našel jen stopy krve. Řekla bych, že se proměnili a někdo je vytáhnul ven (podle stopy na podlaze) a zapálil ![]()
Tak titulky budou dneska pozdě večer, takže mrknu zítra brzo ráno ![]()
@Lindsay15 píše:
@Imane Já jsem na to vysvětlení zvědaváCo s titulkama?
Jinak já teda čekala větší akci s těma mrtvákama. A chudáci prasátka
Já jsem asi hluchá, ale už hned na začátku jsem slyšela něco jiného, než bylo v titulkách
To je fuk ![]()
@Lindsay15 píše:
@Maculinka Já to popravdě čekala taky akčnějšíŽe třeba mrtváci prorazí plot a dostanou se do toho bloku D. To by byla podívaná
Hele to tam nebylo ukázáno, prostě je izolovali od těch zdravých, Ty šel za ní a našel jen stopy krve. Řekla bych, že se proměnili a někdo je vytáhnul ven (podle stopy na podlaze) a zapálil
Nemyslím, zdá se mi, že je spíše někdo zavraždil, protože Carol v jednom traileru říká, že „dva z nich byli zabiti chladnokrevně“ ![]()
@Imane Já koukala bez tak nevím
Myslíš že se někdo bál, tak je radši zneškodnil? ![]()
Me se to libilo, hned jsem si zopakla i ten minulej dil a hlavne samozrejme kdyz Daryl kopal hroby, tak me to dost rajcovalo to jeho telo. achhh boooze ![]()
@Lindsay15 píše:
@Térouš Jo,Daryl je kus![]()
Bože a už zase, tak se přiznejte, že na to koukáte jenom kvůli němu
![]()
Já vůbec nevím, ale fakt je asi někdo zavraždil a myslím, že to bude souviset s těmi krysami.
Že by to byla třeba ta stejná osoba? ![]()
@Imane tjn pak už to tam vůbec neřešili ty krysy i když to viděli všichni kdo stáli u plotu ![]()
@Imane To bylo jenom doplňující
Tak určitě se bude koukat lépe na sympatického herce, než na nesympatického
Je to možné
Přišlo mi že ty krysy tam skoro neřešili
Jako kdyby to bylo normální
Třeba je krmily ty děti ![]()
@Lindsay15 V noci? S baterkou? To asi těžko. Navíc ten plot je dvojitý a ty děti vždycky stály až za tím druhým plotem, ne přímo u nich ![]()