Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
21.10.13 17:33

@Lindsay15 Tak při těch čuníků mi slzy málem vyhrkly, ale krom teda relativně akčního začátku, to byla celkem nuda. :nevim: Čekala jsem to trošku divočejší. S tou černoškou mě to ale taky dojalo. Dle mě přišla o dítě. Jsem zvědavá na další díl. Ten konec mě trošku zaskočil. Buď jsem to nepostřehla a nebo nevím, ale to byl někdo z nich, co to udělal? Nebo někdo z venku? Při sledování jsem tu ještě naháněla mrně, tak mi pár vět možná uniklo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
21.10.13 17:45

@Maculinka Já to popravdě čekala taky akčnější :nevim: Že třeba mrtváci prorazí plot a dostanou se do toho bloku D. To by byla podívaná :lol: Hele to tam nebylo ukázáno, prostě je izolovali od těch zdravých, Ty šel za ní a našel jen stopy krve. Řekla bych, že se proměnili a někdo je vytáhnul ven (podle stopy na podlaze) a zapálil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
21.10.13 18:00

Tak titulky budou dneska pozdě večer, takže mrknu zítra brzo ráno :D

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
21.10.13 18:01

@Acinore Si to stáhni na ulož. to tam už titulky jsou, jsem koukala…

• Citovat
  • Upravit
Imane
21.10.13 18:34
@Lindsay15 píše:
@Imane Já jsem na to vysvětlení zvědavá :nevim: Co s titulkama? :think:Jinak já teda čekala větší akci s těma mrtvákama. A chudáci prasátka :,(

Já jsem asi hluchá, ale už hned na začátku jsem slyšela něco jiného, než bylo v titulkách :mrgreen: To je fuk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
21.10.13 18:35
@Lindsay15 píše:
@Maculinka Já to popravdě čekala taky akčnější :nevim: Že třeba mrtváci prorazí plot a dostanou se do toho bloku D. To by byla podívaná :lol: Hele to tam nebylo ukázáno, prostě je izolovali od těch zdravých, Ty šel za ní a našel jen stopy krve. Řekla bych, že se proměnili a někdo je vytáhnul ven (podle stopy na podlaze) a zapálil :nevim:

Nemyslím, zdá se mi, že je spíše někdo zavraždil, protože Carol v jednom traileru říká, že „dva z nich byli zabiti chladnokrevně“ :think:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
21.10.13 19:20

@Imane Já koukala bez tak nevím :mrgreen: Myslíš že se někdo bál, tak je radši zneškodnil? :think:

• Citovat
  • Upravit
8743
21.10.13 19:37

A zas cekat tejden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.10.13 19:40

Me se to libilo, hned jsem si zopakla i ten minulej dil a hlavne samozrejme kdyz Daryl kopal hroby, tak me to dost rajcovalo to jeho telo. achhh boooze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.10.13 19:40

Prasatka chudatka, to jo, ale zas jestli byly nakazeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
21.10.13 19:46

@Térouš Jo,Daryl je kus 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
Imane
21.10.13 19:56
@Lindsay15 píše:
@Térouš Jo,Daryl je kus 8) 8)

Bože a už zase, tak se přiznejte, že na to koukáte jenom kvůli němu :roll: :)

Já vůbec nevím, ale fakt je asi někdo zavraždil a myslím, že to bude souviset s těmi krysami. :think: Že by to byla třeba ta stejná osoba? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14871
21.10.13 20:01

@Imane tjn pak už to tam vůbec neřešili ty krysy i když to viděli všichni kdo stáli u plotu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
21.10.13 20:05

@Imane To bylo jenom doplňující :P Tak určitě se bude koukat lépe na sympatického herce, než na nesympatického :kytka: Je to možné :think: Přišlo mi že ty krysy tam skoro neřešili :nevim: Jako kdyby to bylo normální :zed: Třeba je krmily ty děti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Imane
21.10.13 20:06

@Lindsay15 V noci? S baterkou? To asi těžko. Navíc ten plot je dvojitý a ty děti vždycky stály až za tím druhým plotem, ne přímo u nich :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!