Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
22.10.13 13:32
@Imane píše:
@magicalee Mně to zklamalo. Na to ostrově se děje hrozně moc záhadných věcí, většinu nikdy nevysvětlí, protože ani nemají jak. Chtěli udělat strašně záhadný seriál a pak už to jsou jen nesmysly a jako nesmysl to taky skončí. :zed:.
Jediný, kdo tam za něco stojí je Said :oops: :mrgreen: :mrgreen:
(Holky, komu se to líbí, berte to jen jako můj osobní názor :kytka: )

said je v poho, ovsem já radši Jacka i sojera :P no uvidime za par mesicu az na to budu nadavat nemam rada nedoresene veci s tim me namíchl i Dexter :cert:

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 13:34
@magicalee píše:
said je v poho, no uvidime za par mesicu az na to budu nadavat nemam rada nedoresene veci s tim me namíchl i Dexter :cert:

Jo, tak nečekej, že se tam všechno dozvíš, víc jak polovina věcí zůstane bez odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
7204
22.10.13 13:37

Konečně jsem to dokoukala :lol: a můžu vás konečně otevřít :lol:
málem jsem se zbláznila a bála se že zabijí tu černošku cestovatelku :lol: (víte kterou) a myslím že jí umřelo dítě někdy na začátku než se objevila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
22.10.13 13:37

@Imane. Ale stejne koukat musim kazde rano v 8:05:-D

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 13:38

@Aletheia. Tak tak.. :-/

• Citovat
  • Upravit
Elessar
22.10.13 13:40
@magicalee píše:
@Imane. Ja ztraceni videla taky jen 1 radu tak na to koukám až téď :-) treba me to casem taky prijde. Jako chaos :-D

mám všechny řady, ale přestalo mě to bavit :D

• Citovat
  • Upravit
Medžika
@Aletheia píše:
Konečně jsem to dokoukala :lol: a můžu vás konečně otevřít :lol:
málem jsem se zbláznila a bála se že zabijí tu černošku cestovatelku :lol: (víte kterou) a myslím že jí umřelo dítě někdy na začátku než se objevila :think:

a doufam ze ho tam nebudou ukazovat jako ze nekde v postylce malej zombicek i kdyz po tech selatkach -to me nas-ali uz ocekavam vsechno

• Citovat
  • Upravit
Imane
@Acinore píše:
mám všechny řady, ale přestalo mě to bavit :D

Takže si rozumíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
22.10.13 13:41

Mám na DVD milion seriálů, od Sexu ve městě, přes Čarodějky až po Dr. House…ale není čas! :D navíc jsem většinu viděla :D

• Citovat
  • Upravit
7204
@magicalee píše:
a doufam ze ho tam nebudou ukazovat jako ze nekde v postylce malej zombicek i kdyz po tech selatkach -to me nas-ali uz ocekavam vsechno

no teď jsi mi to připomněla - ty selátka :,( přiznám se že na poslední jsem nekoukala, prostě sundala sluchátka a na chvíli se koukala jinam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
@magicalee píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 13:42
@Aletheia píše:
no teď jsi mi to připomněla - ty selátka :,( přiznám se že na poslední jsem nekoukala, prostě sundala sluchátka a na chvíli se koukala jinam :oops:

A bylo to zbytečný, stejně se všichni ti chodci vrátili zpátky k plotům :?

• Citovat
  • Upravit
7204
22.10.13 13:43
@Imane píše:
A bylo to zbytečný, stejně se všichni ti chodci vrátili zpátky k plotům :?

ještě jak Rick brečel, néééé :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
22.10.13 13:46
@Aletheia píše:
ještě jak Rick brečel, néééé :,( :mrgreen:

Jj, to byla, po Michonne s miminkem, ta nejdojemnější scéna dílu. :( :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 13:48

Taky jsem zavrela oči chudatka malá :mrgreen: lidi at umiraj ale at nezabíjej zvirata to nesu tezce zvirata a malé deti.-bezbraní tvorové :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!