Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
22.10.13 14:12

@Imane doufam ze ne -daryl je můj :mrgreen: né..myslim ze si vrznou :think:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 14:14

Ale,
Trochu se bojim o Carol ze bude mit tu chripajznu :-/

• Citovat
  • Upravit

Můžu se k vám připojit ?

Ahoj holky,
jsem pár let na MD/RD a občas brouzdám po diskuzích. Nikdy jsem se nikde nezaregistrovala a nepřispívala, ale tato diskuze mě donutila :). Na mateřské se ze mě stal seriálový závislák! Vždycky jsem hodně četla, ale teď, když má volno čučím na noťas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
@magicalee píše:
Ale,
Trochu se bojim o Carol ze bude mit tu chripajznu :-/

Ta herečka ještě pořád natáčí a to točí už 14. díl a je jich 16. Takže ne, neumře.

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 14:15
@fanynka.serialu píše:
Ahoj holky,
jsem pár let na MD/RD a občas brouzdám po diskuzích. Nikdy jsem se nikde nezaregistrovala a nepřispívala, ale tato diskuze mě donutila :). Na mateřské se ze mě stal seriálový závislák! Vždycky jsem hodně četla, ale teď, když má volno čučím na noťas!

Připoj :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 14:18
@Imane píše:
Ta herečka ještě pořád natáčí a to točí už 14. díl a je jich 16. Takže ne, neumře.

Zabít tě :-D

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 14:19
@fanynka.serialu píše:
Ahoj holky,
jsem pár let na MD/RD a občas brouzdám po diskuzích. Nikdy jsem se nikde nezaregistrovala a nepřispívala, ale tato diskuze mě donutila :). Na mateřské se ze mě stal seriálový závislák! Vždycky jsem hodně četla, ale teď, když má volno čučím na noťas!
:pankac: vítej :-D
  • Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 14:19
@magicalee píše:
Zabít tě :-D
:zed: :zed: :zed:
Nééééééé. Proč? :think: :mrgreen: :mrgreen:
Myslela jsem, že to není spoiler :)

Příspěvek upraven 22.10.13 v 14:20

• Citovat
  • Upravit
22.10.13 14:20

Díky. Zrovna jsem se dívala, že přidali nové díly Homeland a Haven. Ach jo, pořád je na co se dívat! :lol: Jinak ŽivýMrtví jsem dala téměř v kuse první dvě série, nemohla jsem se odtrhnout, takže po nocích, pak třetí postupně a teď jsem samo nedočkavá na nové díly. Taktéž se mi o tom v noci zdálo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
22.10.13 14:21

@Imane nic sem neproživala víc jak ŽM :-D KAZISVĚTE

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 14:22

@magicalee
Jo, promiň, ano, taky mě nikdy žádný seriál tak nechytl, ale s tou Carol…tak je to super, ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 14:23
@Imane píše: :zed: :zed: :zed:
Nééééééé. Proč? :think: :mrgreen: :mrgreen:
Myslela jsem, že to není spoiler :)Příspěvek upraven 22.10.13 v 14:20

Zrovna ty nepoznáš spoiler? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevadí s tím tady už musim počitat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 14:26
@magicalee píše:
Zrovna ty nepoznáš spoiler? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevadí s tím tady už musim počitat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Promiň, vážně mi to nedošlo. :D
  • Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 14:26
@fanynka.serialu píše:
Díky. Zrovna jsem se dívala, že přidali nové díly Homeland a Haven. Ach jo, pořád je na co se dívat! :lol: Jinak ŽivýMrtví jsem dala téměř v kuse první dvě série, nemohla jsem se odtrhnout, takže po nocích, pak třetí postupně a teď jsem samo nedočkavá na nové díly. Taktéž se mi o tom v noci zdálo :).

Aa co se ti zdalo pěkného? Me naposled ze bojuju s Komisařem Brantnerem nebo jak se jmenoval ten hezoun z komisára Rexe :-D ale bylo to psycho odehravalo se to u me babicky tam na samotě u lesa tahli mrtvaci z polska :twisted:
Tak nevim kde je lip jestli ve meste nebo v prdelákově :roll:

• Citovat
  • Upravit
22.10.13 14:27

Holky, jak jste psaly, že si představujete, kdyby se to opravdu stalo, co byste dělaly, tak jsem viděla film, který už nikdy nevymažete z hlavy a budete se pořád bát :(. Našla jsem to v seznamu filmů s apokalyptickou a post-apokalyptickou tematikou. Jmenuje se Vlákna (v originále Threads) z roku 1984 z produkce VB a je to o výbuchu jaderné bomnby v Anglii. Stáhla jsem si z netu (myslím z placeného z HellSpy). To jsem nikdy neviděla takovou hrůzu, která je ovšem reálná. Na csfd.cz to má hodnocení skoro 9 z 10. Doporučuji (hlavně jako povinný film pro středoškoláky), ale je z toho depka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí