Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Imane píše:
Jj, to byla, po Michonne s miminkem, ta nejdojemnější scéna dílu.![]()
![]()
Tak tak.. ![]()
@Imane píše:
Rick jim tedy mohl alespoň podříznout krk, aby je nežrali zaživa![]()
Přesně to jsem taky řikala! Sama.. Sobě ![]()
Ty jo, jak na to mate cas holky? obcas stihnu chirurgy a muzi na stromech, ale zbytek nestiham- jo to driv
![]()
@Térouš píše:
Ty jo, jak na to mate cas holky? obcas stihnu chirurgy a muzi na stromech, ale zbytek nestiham- jo to driv![]()
![]()
Já bych to nedala. Stačí jeden díl jednou týdně
.
@Imane píše:
Rick jim tedy mohl alespoň podříznout krk, aby je nežrali zaživa![]()
hej, to jsem si taky říkala
ale zase si myslím že to byly fakt normální prasata a proto je jenom škrábnul, protože nemůže kvůli seriálu zabít prase ne?
teda aspoň si myslím.
A vadilo mě to právě proto že vím že všechno to s těma lidma je jenom seriál a fakt ale ty prasátka byly opravdové a nevěděli že je to „jenom“ seriál ![]()
@Térouš píše:
Ty jo, jak na to mate cas holky? obcas stihnu chirurgy a muzi na stromech, ale zbytek nestiham- jo to driv![]()
![]()
v noci až dítě usne
![]()
@Aletheia Tak ono by se to asi udělat nějak dalo, nějaký trikem, on do těch prasat taky neřezal, to víme všechny. Ale význam asi byl, že chtěl aby to prase živé bylo a přitíhlo víc chodců, jinak nevím ![]()
@magicalee píše:
@Aletheia neblázni je nemuze herec ani skrabnout![]()
to né, ono u toho prvního bylo poznat že je to trik, ale pořád se to předvádí líp než kdyby ho měl podříznout ![]()
@Aletheia píše:
to né, ono u toho prvního bylo poznat že je to trik, ale pořád se to předvádí líp než kdyby ho měl podříznout
Možná tak. ![]()
Taky myslim, ze se zviratkum ve skutecnosti nic nestane, vzdyt to umej vsechno tak namaskovat
v noci, kdyz usne. tak me ditko usina pozde no ![]()
Holky, a co myslíte, posune se ten vztah mezi Carol a Darylem někam dál nebo to zůstane jenom jako blízké přátelství? ![]()
Rick jim tedy mohl alespoň podříznout krk, aby je nežrali zaživa