Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aletheia to ja jo teda, moje teta se strejdou jsou o tricet let a zijou spolu uz 32 let ve stastnem manzelstvi ![]()
@fanynka.serialu píše:
Takže, děcka jsou venku s tatínkem a já místo učení „relaxuji“, tudíž jsem vygooglila, že představitelka Carol se narodila v r. 1965 a představitel Daryla v r. 1969. Rozdíl 4 roky není tolik, kdyby měla vlasy obarvené, asi vypadá mladší.
tak to je stejně stará jako moje mamka
a ta teda vypadá hůř
![]()
@Lindsay15 píše:
@fanynka.serialu Ale Daryl teda vypadá o dost mladší než Carol
no jo, chlapi
![]()
Ježíš, vy jste teda drbny
Děcko tu páchá neřesti a já ho nechám, jen abych vás mohla dočíst a něco se dozvědět ![]()
Jo, díky za tip na Vlákna, jdu stahovat ![]()
Viděly jste Spartaka seriál? TO JE CHLAP!!! (ale jen ten původní představitel, co umřel
)
@PetiteFillette píše:
Jo, díky za tip na Vlákna, jdu stahovat
já taky, ale depku mít nechci, tak nevim jestli vůbec kouknu ![]()
@PetiteFillette píše:
Jo, díky za tip na Vlákna, jdu stahovat![]()
Viděly jste Spartaka seriál? TO JE CHLAP!!! (ale jen ten původní představitel, co umřel
http://ones2watch4.com/…d/andy-7.jpg)
sh******************t
![]()
@PetiteFillette píše:
Jo, díky za tip na Vlákna, jdu stahovatViděly jste Spartaka seriál? TO JE CHLAP!!! (ale jen ten původní představitel, co umřel
)
sakra, rakovina, to já vůbec nevěděla!
ten seriál znám a myslim že jsem i jeden dva díly viděla..
Rick (Andrew Lincoln) hrál v Lásce nebeský, já si říkám že jsem ho někde viděla!
@Aletheia píše:
to by byl sakra věkový rozdíl, víc jak 20 let ne?Beth je 18, jemu tak ke 40ti
![]()
Jo, je mu je 44 let a ona hraje 17 letou a ne nezačnou si spolu, na 100% ne. (mám zase psát spoiler
). Navíc by to bylo totálně trapný.
@Acinore jojo tam hraje takovýho ťutínka
miluju Lásku Nebeskou.
Jinak teda Carol vypadá mladě, až na tu barvu vlasů, ale nedokážu si jí představit v jiný barvě. a Beth je o 2 roky starší než já a vypadá mnohem líp ![]()
@Acinore píše:
sakra, rakovina, to já vůbec nevěděla!![]()
ten seriál znám a myslim že jsem i jeden dva díly viděla..
Je kráááááásnej
Daryl je proti němu čučkař
Uplně je mi líto, že umřel. A ještě tak mladej
Seriál jsem viděla celý, ale s Andym to mělo uplně jiné grády, než s tím druhým.