Život s bláznem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
23.8.12 15:23

Pokud vím, tak přímá dědičnost prokázána nebyla…

@AnT píše:
Ještě jedna věc. Pokud jde o to, jestli je to partner pro život, tak to otázka velmi dlouhodobého charakteru. Je možné, že se to vyřeší a časem nebude muset brát ani léky. To ti teď nikdo neřekne.

Počítej s jednou věcí, přeptej se doktorů, ale toto se dědí a to je již otázka, zda to chceš riskovat u svých dětí.

Musíš, ale ho i hlídat při braní léků atd. Přeji pevné nervy, budeš je potřebovat. Pokud usoudí, že musí být i na chvíli „zavřen“, což je hlavně pro dohled braní léků, tak s tím nic moc neuděláš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.12 16:18

Zítra jedeme k psychiatrovi, volala sem mu a říkal že 100% neni něco v pořádku že to je vážný. Doufám že ho tam dostanu. Hlavně se bojim abyy mi něco neudělal třeba v noci, aby neměl nějakou představu, nebo blud…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.12 16:37

Já hlavně vůbec nevím jak jednat do budoucna…přeci ho nemůžu opustit, miluju ho…ale néct toto riziko celý život ty nervy a to že může někde něco udělat nebo nedej bože sobě/mě?

• Citovat
  • Upravit
Taneček
23.8.12 16:44
@Anonymní píše:
Zítra jedeme k psychiatrovi, volala sem mu a říkal že 100% neni něco v pořádku že to je vážný. Doufám že ho tam dostanu. Hlavně se bojim abyy mi něco neudělal třeba v noci, aby neměl nějakou představu, nebo blud…

http://www.novinky.cz/…macetou.html

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.12 16:45
@Taneček píše:
http://www.novinky.cz/…macetou.html

Já vím…o to víc mě to děsí…nevim co dělat…

• Citovat
  • Upravit
Taneček
23.8.12 16:47
@Anonymní píše:
Já hlavně vůbec nevím jak jednat do budoucna…přeci ho nemůžu opustit, miluju ho…ale néct toto riziko celý život ty nervy a to že může někde něco udělat nebo nedej bože sobě/mě?

Osobně si myslím, že by bylo záhodno, abys při zítřejší návštěvě psychiatra se s nim domluvila na soukromém sezení a trochu ti povyprávěl o své profesi.
Dnešní pohledy lidí na psychiatrii jsou i dnes ještě zkreslené z dob totality. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.12 16:52

Možná se zeptám uplně scestně, ale přemýšlím už nad vším…když se ohlédnu zpět, může ta maniodepresivita nebo nějaká jiná porucha trochu souviset i s neplodností??

• Citovat
  • Upravit
Taneček
23.8.12 16:53
@Anonymní píše:
Možná se zeptám uplně scestně, ale přemýšlím už nad vším…když se ohlédnu zpět, může ta maniodepresivita nebo nějaká jiná porucha trochu souviset i s neplodností??

Ne.

• Citovat
  • Upravit
3089
23.8.12 17:14
@Anonymní píše:

No leda že by byl pod tlakem, ve stresu že vám to nejde, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
23.8.12 17:31

Doporucuju neplest maniodepresivni psychozu se schizofrenii. U psychiatra se leci spousta lidi, neni duvod partnera kvuli tomu opoustet. Kdyby vsichni, kdo se leci u psychiatra, byli ostatnim nebezpecni, tak by nas tu za chvili bylo hodne malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.8.12 17:33
@Anonymní píše:

Pokud bude brat prasky a navstevovat psychiatra tak to bud ev pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.8.12 17:34
@Anonymní píše:
Já vím…o to víc mě to děsí…nevim co dělat…

Kazda tahle nemoc je jina. Nech na [psychiatrovi, jak jeho nemoc zhodnoti. Kazdej clovek s touhle nemoci neni agresivni, tak neplas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.12 18:18

Rychle pryč od něj… a pracujeme na miminku? Ty jo nespadlo ti něco těžkýho na hlavu?

• Citovat
  • Upravit
Taneček
23.8.12 18:18
@mroe píše:
Doporucuju neplest maniodepresivni psychozu se schizofrenii. U psychiatra se leci spousta lidi, neni duvod partnera kvuli tomu opoustet. Kdyby vsichni, kdo se leci u psychiatra, byli ostatnim nebezpecni, tak by nas tu za chvili bylo hodne malo.

chtělo to trochu poškádlení… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.12 19:11
@Anonymní píše:
Rychle pryč od něj… a pracujeme na miminku? Ty jo nespadlo ti něco těžkýho na hlavu?

my pracovali na miminku! to ještě nebylo žádné podezdření, vše bylo v pořádku..tohle vzniklo ze dne na den…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky